تاریخ انتشار
سه شنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۹ ساعت ۱۷:۱۷
کد مطلب : ۴۲۶۲۸۴
کبنا گزارش می‌دهد

( تصاویر ) بازدید «موحد» و معاون وزیر صمت از پروژه‌های صنعتی چرام

۰
کبنا ؛حجت الاسلام و المسلمین سید محمد موحد نماینده مردم شهرستان‌های کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده با حضور خدایار کریم نژاد معاون برنامه ریزی و توسعه شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران وزارت صمت، سید حشمت الله صمیمی دوست معاون امور اقتصادی استاندار، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی از پروژه‌های صنعتی شهرستان چرام بازدید کردند.
به گزارش کبنا از چرام، در این بازدید که امروز ( سه شنبه 15 مهر ماه 99) انجام گرفت، مسئولان از کارخانه آهک هیدراته چرام بازدید به عمل آوردند و پروژه گازرسانی به این کارخانه صنعتی به زمین زده شد.
همچنین کارخانه دنا صنعت چرام با حضور مسئولان مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.

۶۰۰ میلیارد ریال برای اجرای فاز اول معدن فسفات چرام اختصاص یافت
 
 معاون بهره برداری و توسعه شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران گفت: ۶۰۰ میلیارد ریال برای تسریع در روند اجرایی کارخانه معدن آهک هیدراته شهرستان چرام اختصاص یافت.
 به گزارش کبنا، ماده معدنی فسفات و محصولات شیمیایی حاصل از آن شامل اسید فسفریک، کودهای فسفاته، دی کلسیم فسفات، تری پلی فسفات، اسید فسفریک خوراکی و فسفر از جمله محصولات ارزشمند در چرخه صنعتی کشور به ویژه صنعت پتروشیمی و پالایشگاهی است.
 کوه لار واقع در استان کهگیلویه و بویر احمد در جنوب غربی کشور منبع بسیار غنی از این ماده معدنی دارد و در صورت سرمایه گذاری از ظرفیت اقتصادی و اشتغالزایی خوبی نیز برخوردار است.
 معدن فسفات کوه لار (بناری) در ۱۲ کیلومتری شهرستان چرام و ۱۵۰ کیلومتری یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.
 فاصله این معدن تا نزدیک ترین فرودگاه یعنی فرودگاه شرکت نفت گچساران ۷۰ کیلومتر و تا نزدیکترین خط آهن ۳۰۰ کیلومتر و فاصله با اولین بندر (بندر ماهشهر) ۲۷۰ کیلومتر است.
 با پیگیری مستمر مسوولان شهرستان کهگیلویه و استان و با تشکیل نخستین کارگروه صنعت و معدن کهگیلویه و بویراحمد در چرام این معدن ۲۶ تیر ۹۱ به طور رسمی فعالیت خود را با شرکت بین المللی تحقیقات صنعت و معدن (آیرما) آغاز کرد.
 ۵۱ هکتار زمین برای تامین زیرساخت های کارگاهی مورد نیاز به شرکت بین المللی تحقیقات صنعت و معدن مجری طرح بهره برداری از معدن فسفات چرام واگذار شد.
 خدایار کریم نژاد در بازدید از این طرح، ظهار داشت: این کارخانه از سوی سازمان توسعه و شرکت تهیه و تولید با ۴۵ درصد پیشرفت فیزیکی در حال ساخت است.
 وی بیان کرد: با اجرای این طرح علاوه بر توسعه اقتصادی منطقه برای یکصد نفر از دانشجویان فارغ التحصیل رشته مهندسی معدن اشتغالزایی ایجاد خواهد شد.
 کریم نژاد تصریح کرد: پش بینی می شود این طرح تا پایان سال جاری به بهره برداری برسد.
 وی اظهارکرد: از محصولات تولیدی این کارخانه به عنوان مواد اولیه سایر کارخانجات تولیدی کشور استفاده خواهد شد.
 کریم نژاد اضافه کرد: این کارخانه در سال ظرفیت تولید ۳۰ هزار تن آهک هیدراته را دارد.
 بعد از اجرای فاز اول طرح که مربوط به بخش آهکی و تولید آهک هیدراته است در فازهای بعد طرح معدن فسفات عملیاتی می شود.
 بنا براین گزارش، عملیات اکتشافی معدن فسفات چرام از سال ۱۳۴۹ آغاز شد و تا سال ۱۳۷۲ به طول کشید و پس از آن مطالعات امکان سنجی فنی و اقتصادی شروع شد.
براساس برآوردها با بهره برداری اولیه از این معدن برای ۶۰۰ نفر و در دراز مدت برای یک هزار و ۲۰۰ نفر به طور مستقیم شغل ایجاد می شود. برآورد ذخیره معدن فسفات چرام ۸۰ میلیون تن با عیار ۸.۵ تا ۹ درصد است. پیش از این به دلیل عیار پایین، این معدن غیراقتصادی عنوان شده بود. شهرستان چرام با بیش از ۳۲ هزار نفر جمعیت در ۱۶۰ کیلومتری یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد واقع شده است.
نام شما

آدرس ايميل شما

تیشه به ریشه پول ملی

تیشه به ریشه پول ملی

اخیرا یکی از نمایندگان مجلس از لایحه‌‌‌ای موسوم به «حجاب و عفاف» رونمایی کرده است که ...
مترویی که عموما خراب است! / آیا زاکانی بی‌خیال امور شهر تهران شده است

مترویی که عموما خراب است! / آیا زاکانی بی‌خیال امور شهر تهران شده است

«شهرداری دیگر مماشات نکند و منابعی که در اختیارشان گذاشتیم را هرچه سریع‌تر برای رفع نقص ...
۳ واکنش شفقت‌برانگیز  به انتخابات

۳ واکنش شفقت‌برانگیز  به انتخابات

اکنون که یکی از عجیب‌ترین انتخابات‌های بعد از انقلاب تمام شد، انتظار آن بود که تحلیل‌ها ...
به نظر شما کدام دانشگاه سال 1402 در استان کهگیلویه و بویراحمد عملکردی بهتری داشته است؟
دانشگاه یاسوج
دانشگاه علوم پزشکی
دانشگاه آزاد اسلامی
دانشگاه پیام‌نور
دانشگاه علمی کاربردی
دانشگاه فنی و حرفه‌ای
هیچ کدام
1