تاریخ انتشار
دوشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۹۸ ساعت ۲۰:۵۸
کد مطلب : ۴۱۲۷۸۹
در دانشکده کشاورزی شیراز چه می‌گذرد

جزئیات فوت دو دانشجوی دانشگاه شیراز

۱
۰
جزئیات فوت دو دانشجوی دانشگاه شیراز
کبنا ؛علی‌توکل، پدر دانشجویی که در مقابل دانشکده کشاورزی شیراز بر اثر حادثه تصادف فوت کرد، خواستار پاسخگویی مسئولان اورژانس فارس و بیمارستان شهید مطهری مرودشت در خصوص مرگ دختر ۲۵ ساله‌اش شد و گفت: اگر آمبولانس اورژانس به‌موقع بر سر بالین دخترم در موقعیت تصادف حاضرشده بود و به‌جای انتقال به بیمارستان شهید مطهری مرودشت، او را به بیمارستان شهید رجایی شیراز منتقل کرده بود، امکان نجات جان دخترم وجود داشت.
علی‌توکل با توصیف روند وقوع حادثه تصادف دخترش در مقابل دانشکده کشاورزی شیراز با یک خودروی وانت پیکان، گفت: «بر اساس گفته‌های مسئولان دانشگاه و راننده وانت و همکلاسی دخترم، زمان حضور اورژانس بر بالین دخترم بیش از ۲۰ دقیقه طول کشیده است.امدادگران اورژانس تنها دست دخترم را آتل‌بندی کرده و در فرمشان هوشیاری کامل مصدوم و شرایط پایدار علائم حیاتی را درج کرده بودند، حال‌آنکه دختر من دچار خونریزی داخلی شده بود.علی‌رغم اصرار و تأکید مسئولان دانشگاه و حتی راننده خودروی وانت پیکان، تکنسین‌های اورژانس دختر مرا به بیمارستان شهید مطهری مرودشت منتقل می‌کنند حال‌آنکه مصدومی با وضعیت دختر من باید راهی بیمارستان شهید رجایی شیراز می‌شد.»
او با تأکید بر اینکه انتقال دخترش به شیراز خیلی سریع‌تر امکان‌پذیر بود تا منتقل کردن او به بیمارستان مرودشت، گفت: دخترم در بیمارستان مرودشت ۴۵ دقیقه زنده بوده اما هیچ پزشک متخصصی بر بالین او نرفته که با معاینه دقیق متوجه خونریزی داخلی شود.
علی‌توکل بابیان اینکه هر پزشکی با یک معاینه ساده در خصوص احتمال خونریزی داخلی دچار تردید می‌شد، گفت: در بیمارستان مرودشت همه صبر کردند که دخترم براثر خونریزی فوت کند و وقتی متوجه مشکل شدند که شکم او ورم‌کرده و کار از کار گذشته بود.
او با تأکید بر اینکه از اورژانس فارس و بیمارستان مرودشت شاکی است، گفت: برای پیگیری پرونده وکیل گرفته‌ام و امیدوارم که مسئولان خصوصاً در دستگاه قضایی کمک کنند تا جلوی وقوع حوادث ناگوار مشابه گرفته شود.
علی‌توکل که از رزمندگان و جانبازان دوران دفاع مقدس است، با تصریح اینکه دختر ازدست‌رفته‌اش زنده نخواهد شد، هدف از پیگیری‌هایش را جلوگیری از تکرار چنین حوادثی اعلام و خاطرنشان کرد: بعد از فوت دخترم، او را به پزشکی قانونی شیراز منتقل کردند و پزشکی قانونی مرودشت از پذیرش جسد خودداری کرد.
این پدر داغدار بابیان اینکه هنوز نتیجه معاینات پزشکی قانونی به او اعلام‌نشده است، گفت: من از مسئولان دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز قدردانی می‌کنم اما به نظر می‌رسد باید در خصوص ارائه خدمات اورژانسی در محدوده این دانشکده که خارج از شهر قرار دارد، تدبیری اندیشیده شود.
علی‌توکل با اشاره به فوت یک دانشجوی کارشناسی ارشد دیگر در دانشکده کشاورزی شیراز به فاصله ۴۸ ساعت بعد از فوت دخترش، گفت: باید برای تکرار نشدن چنین فجایعی، کاری کرد؛ هنوز قریب به ۶۰۰ دانشجو در دانشکده کشاورزی مشغول تحصیل هستند.
پیش‌ازاین محسن عدالت، رئیس دانشکده کشاورزی نیز ضمن تشریح حادثه‌ای که منجر به فوت این دختر دانشجوی دوره کارشناسی ارشد شده، تأکید کرده بود که اگر اورژانس به‌موقع زمینه انتقال فرد فوت‌شده را فراهم می‌کرد احتمال تشخیص خونریزی داخلی و حتی پیشگیری از وقوع آن وجود داشت.
علی‌توکل، پدر دانشجوی فوت‌شده نیز تأکید کرد که تأخیر بیش از ۲۰ دقیقه‌ای آمبولانس و اصرار به انتقال مصدوم به بیمارستان مرودشت، نبود پزشک متخصص در آن بیمارستان و انجام نشدن معاینات دقیق توسط کادر درمانی بیمارستان شهید مطهری مرودشت، از عوامل مؤثر بر فوت دخترش بوده است.
او بابیان اینکه آخرین بار صدای دخترش را در زمان تماس یکی از مسئولان دانشکده و اطلاع‌رسانی پیرامون حادثه تصادف شنیده است، گفت: چرا برای نیروی انسانی تحصیل‌کرده که خانواده و جامعه هزینه زیادی را برای بارور شدنش متحمل شده‌اند، ارزش قائل نیستیم؟ کاش بدانیم که جان یک انسان آن‌هم یک نیروی متخصص چقدر ارزشمند است.
علی‌توکل خواستار تسریع در رسیدگی به این پرونده از سوی دستگاه قضایی و پاسخگویی مسئولان ذی‌ربط در خصوص مرگ دخترش شد و ابراز امیدواری کرد که پیگیری‌هایش منجر به چاره‌اندیشی برای ارتقاء ایمنی تمام واحدهای دانشگاهی خصوصاً دانشکده کشاورزی شیراز شود.
بر اساس این گزارش، ندا علی‌توکل، دانشجوی دوره فوق‌لیسانس دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز در اولین روز محرم براثر تصادف با یک خودروی وانت پیکان در مقابل درب دانشکده مصدوم شده و ساعتی بعد از انتقال به بیمارستان شهید مطهری مرودشت، به دلیل خونریزی شدید داخلی، فوت کرد.
دو روز بعدازاین حادثه، سجاد افراش، یکی دیگر از دانشجویان دوره فوق‌لیسانس دانشکده کشاورزی، در محل برگزاری یک نمایشگاه براثر برق‌گرفتگی جان خود را از دست داد.
رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز گفت: نتیجه بررسی تحقیقات انجام‌شده تا دو هفته دیگر به وزارت علوم اعلام می‌شود.
بر اساس گزارشی دیگر در پی فوت براثر سانحه ۲ دانشجو دانشکده کشاورزی شیراز که یکی از دانشجویان ۱۱ شهریورماه در تصادف جاده‌ای و دیگری ۱۳ شهریورماه به دلیل سانحه برق‌گرفتگی در نمایشگاه ارائه دستاوردهای دانشکده کشاورزی فوت کرد.
محسن عدالت، رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز در تشریح جزئیات سانحه فوت دو دانشجوی دوره کارشناسی ارشد این دانشگاه گفت: سرویس دانشکده کشاورزی ساعتی یک‌بار در مسیر دانشکده به شهر شیراز تردد دارد.
 رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز گفت: دانشجوی که دچار سانحه تصادف شدند به خاطر عجله‌ای که داشتند از سرویس استفاده نکرده و به کنار اتوبان رفته و منتظر تاکسی‌های عبوری برای رسیدن به شهر شد، در حاشیه جاده متأسفانه وانت باری که از اصفهان به سمت شیراز در حال حرکت بود به گفته راننده با مشکل نقص فرمان مواجه می‌شود درنتیجه منحرف‌شده و به دانشجوی مذکور برخورد می‌کند.
محسن عدالت گفت: ما با شرکت خصوصی برای نقل و انتقالات دانشجویان قراردادی به امضا رساندیم. در حال حاضر علل وقوع این سانحه از طریق مراجع قضایی در حال بررسی است.
نام شما

آدرس ايميل شما

علی
Germany
جناب رییس دانشگاه ، سرویسهای دانشگاه ار اول مهر فعال نبستن حالا بر چه اساسی شما میگویید از ۱۱ شهریور فعال هستند ؟
تخریب یا نقد مجلس یازدهم؟!

تخریب یا نقد مجلس یازدهم؟!

هر چه مجلس کوتاه بیایید، دیگران او را به گوشه رینگ برده و مورد ضرباتی قرار می‌دهند. تخریب‌گران ...
اختلال عاطفی فصلی؛ از علائم تا درمان

اختلال عاطفی فصلی؛ از علائم تا درمان

باور بر این است که اختلال عاطفی فصلی به دلیل اختلال در ریتم شبانه روزی بدن رخ می دهد....
سبقت «واکسن آنفولانزا» از «دنا پلاس»

سبقت «واکسن آنفولانزا» از «دنا پلاس»

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در مصاحبه‌اش اشاره کرد که از 16 میلیون واکسن آنفولانزای ...
به نظر شما کدام دانشگاه سال 1402 در استان کهگیلویه و بویراحمد عملکردی بهتری داشته است؟
دانشگاه یاسوج
دانشگاه علوم پزشکی
دانشگاه آزاد اسلامی
دانشگاه پیام‌نور
دانشگاه علمی کاربردی
دانشگاه فنی و حرفه‌ای
هیچ کدام
1