تاریخ انتشار
شنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۰۸:۳۹
کد مطلب : ۴۱۵۳۲۱
 آیت الله کاظم صدیقی؛

حضرت معصومه (س) مجرای فیض وجود زهرای اطهر(س) است

۰
حضرت معصومه (س) مجرای فیض وجود زهرای اطهر(س) است
کبنا ؛امام جمعه موقت تهران گفت: حضرت فاطمه معصومه (س) مظهر حضرت فاطمه زهرا (س) و مجرای فیض وجودی ایشان هستند که تا ابد بر جهان خلقت جاریست.
 آیت الله کاظم صدیقی در شب سالروز رحلت شهادت گونه حضرت فاطمه معصومه (س) در حرم مطهر بانوی کرامت و در جمع زائران و  مجاوران آن حضرت سخن می گفت همچنین با اشاره به آیه مبارکه «و مَن یخرج من بیته مهاجرا الی الله و رسوله ثم یدرکه الموت فقد وقع اجره علی الله» تصریح کرد: این هجرت حضرت معصومه (س) درس ولایتمداری به ما می دهد و بیان می دارد که در راه این ولایتمداری، گاهی باید جان و مال را نیز فدای راه خدا کرد.
وی با بیان این که حضرت معصومه (س) با افکندن رحل اقامت در قم، زمینه ساز قیام های علمی و عملی شدند افزود: این قیام های علمی با حضور و هدایتگری مراجع معظم تقلید به نشر دین خدا انجامید و البته همین حضور در صحنه هم سبب شد تا زمینه برای قیام عملی انقلاب اسلامی مهیا شود که ان شاء الله زمینه ای برای قیام حضرت بقیت الله الاعظم (عج) خواهد بود.
استاد دروس عالی حوزه های علمیه همچنین اضافه کرد: بنابراین باید گفت حضرت کریمه اهل بیت (س) با این هجرت، قیام و انقلاب و علم و جهاد و شهادت را برای ما به ارمغان آورد که این امر با حضور مراجع و در رأس آنان حضرت روح الله و پس از ایشان، نایب حضرت روح الله یعنی مقام معظم رهبری هدایت و راهبری می شود.
وی در ادامه به شأن و مقام چهار بانوی برتر جهان آفرینش اشاره کرد و گفت: حضرت آسیه (س) و حضرت مریم (س) دو تن از این چهار بانو هستند که خداوند در قرآن کریم درباره شأن و مقام آن ها سخن گفته است.
صدیقی افزود: حضرت خدیجه (س) هم یکی دیگر از این بانوان است که خداوند به وی سلام می کند و در حقیقت این بانوی آسمانی، مادر همه ما هستند که به این امر افتخار می کنیم.
امام جمعه موقت تهران سپس به شأن و مقام حضرت صدقه کبری (س) اشاره کرد و گفت: شأن حضرت فاطمه زهرا (س) از همه زنان بالاتر است و به تعبیر دقیق تر، آن حضرت حقیقت وجودی حضرت رسول الله (ص) و قلب تپنده عالم بشریت هستند که با القابی مانند «اُمّ الکتاب» و «بقیّه النُبوّه» متمایز می شوند.
استاد حوزه علمیه قم در عین حال خاطرنشان کرد: اکنون باید دانست که حضرت فاطمه معصومه (س) مظهر حضرت فاطمه زهرا (س) و مجرای فیض وجودی ایشان هستند که تا ابد بر جهان خلقت جاریست.
وی افزود: در شأن و مقام دیگر این بانو همین بس که هم زیارتنامه آن حضرت و هم لقب پُرمعنای «معصومه» از سوی یکی از امامان معصوم (ع) یعنی امام رضا (ع) صادر شده است، در عین حال که چهار امام معصوم یعنی امام صادق (ع)، امام موسی بن جعفر (ع)، امام رضا (ع) و امام جواد (ع) به زیارت آن حضرت تشویق کرده و بهشت را جزای زیارت کنندگان ایشان دانسته اند.
آیت الله صدیقی ادامه داد: مسئله مهم دیگر درباره شأن و مقام حضرت فاطمه معصومه (س) این است که در متون دینی درباره خود شخصیت هایی مانند آسیه و مریم سخن گفته شده، اما درباره حضرت فاطمه معصومه (س) علاوه بر این که درباره شخصیت منحصر به فرد آن حضرت سخن گفته شده، در عین حال به مقام زائران آن حضرت هم توجه شده است.
وی سپس به برخی عبارات زیارتنامه آن حضرت اشاره و تأکید کرد: عباراتی مانند «السلام علیک یا بنت رسول الله» یا «السلام علیک یا بنت فاطمه و خدیجه» نشان می دهد که حضرت فاطمه معصومه (س) وارث تمام صفات حضرت پیامبر (ص)، حضرت خدیجه (س) و حضرت صدیقه کُبری (س) هستند، با این که از نظر ظاهر، چندین نسل بین آنان فاصله است.
نام شما

آدرس ايميل شما

تخریب یا نقد مجلس یازدهم؟!

تخریب یا نقد مجلس یازدهم؟!

هر چه مجلس کوتاه بیایید، دیگران او را به گوشه رینگ برده و مورد ضرباتی قرار می‌دهند. تخریب‌گران ...
اختلال عاطفی فصلی؛ از علائم تا درمان

اختلال عاطفی فصلی؛ از علائم تا درمان

باور بر این است که اختلال عاطفی فصلی به دلیل اختلال در ریتم شبانه روزی بدن رخ می دهد....
سبقت «واکسن آنفولانزا» از «دنا پلاس»

سبقت «واکسن آنفولانزا» از «دنا پلاس»

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در مصاحبه‌اش اشاره کرد که از 16 میلیون واکسن آنفولانزای ...
به نظر شما کدام دانشگاه سال 1402 در استان کهگیلویه و بویراحمد عملکردی بهتری داشته است؟
دانشگاه یاسوج
دانشگاه علوم پزشکی
دانشگاه آزاد اسلامی
دانشگاه پیام‌نور
دانشگاه علمی کاربردی
دانشگاه فنی و حرفه‌ای
هیچ کدام
1