تاریخ انتشار
پنجشنبه ۸ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۰۲:۵۸
کد مطلب : ۴۲۱۳۷۶
علیرضا سلیمی؛

اعتراض به رفتار عارف در ماه‌های اخیر/ عضو هیأت نظارت: برای عارف صندلی مخصوص درنظر می‌گرفتند/ برخی امیدی‌ها می‌گفتند می‌خواهیم از شورای نگهبان انتقام بگیریم

۰
اعتراض به رفتار عارف در ماه‌های اخیر/ عضو هیأت نظارت: برای عارف صندلی مخصوص درنظر می‌گرفتند/ برخی امیدی‌ها می‌گفتند می‌خواهیم از شورای نگهبان انتقام بگیریم
کبنا ؛نماینده اصولگرای مجلس اظهار کرد: برای آقای عارف احترام قائلیم و انتظار داشتیم در ماه های پایانی امور مجلس را جدی پیگیری کنند اما این جدیت را ندیدیم، خوب اگر حرفی برای طرح داشتند چرا به مجلس آمدند، اگر حرف داشتند چرا نمی آمدند در صحن کمیسیون بیان کنند و هیأت رئیسه مجلس نیز به این مسائل کاری نداشت.
اصلاح طلبان وقتی به مجلس راه یافتند مدعی بودند که خیلی امور را تغییر می دهند و خیلی مشکلات را حل می کنند، آنها قریب 200 هدف را لیست کردند و وعده دادند که به همه آن اهداف جامه عمل می پوشانند. برای راستی آزمایی این مسئله با علیرضا سلیمی عضو هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس دهم گفتگو کردیم.
علیرضا سلیمی درباره عملکرد اصلاح طلبان در مجلس دهم گفت: فراکسیون امید حتی طرفداران سیاسی و سرمایه اجتماعی جریان اصلاحات را سرکار گذاشت. اعضای این فراکسیون به جای آنکه دغدغه رسیدگی به مشکلات اقتصادی و تسهیل امور معیشتی مردم باشد، تنها به سیاسی کاری و طرح مسائلی همچون حصر می پرداختند حال آنکه فتنه خط قرمز نظام بود اما این افراد باید درباره وقایع سال 88 و مشکلات ایجاد شده برای کشور بعد آن حوادث از مردم عذرخواهی می کردند.
وی با اشاره به بیانیه های تند فراکسیون امید افزود: برخی بیانیه های این فراکسیون از رادیو اسرائیل و بی سی سی پخش می شد. در سالی که باید همه به فکر راهکارهای عبور از وضعیت کرونایی و تحقق شعار جهش تولید باشیم، برخی اعضای فراکسیون امید دنبال انتقام گیری از حقوقدان های شورای نگهبان بود و می گفتند «می‌خواهیم با شورای نگهبان پنجه در پنجه دراندازیم و انتقام بگیریم.»
نماینده مجلس دهم و منتخب مردم محلات در مجلس یازدهم گفت: آقایان راه یافته به مجلس از لیست امید اصلا به امور مجلس شورای اسلامی کاری نداشتند، فقط به دهان دولت نگاه می کردند، موضع دولت هرچه بود آنها همان نظر را در رأی گیری ها دنبال می کردند. در واقع آنها برای تحقق اهداف حزبی و جریانی خودشان تلاش داشتند و برای شان مهم نبود که با این نوع رأی دهی مشکل مردم حل می شود یا خیر.
وی افزود: بارها شاهد بودیم طرح های سیاسی را در قالب دوفوریتی به صحن علنی مجلس می آوردند تا در اولویت قرار بگیرد و سریع رسیدگی شود. همه هم خودشان را رئیس می دانستند به عنوان نمونه آقای محمدرضا عارف رئیس فراکسیون امید از بهمن ماه تا پایان اردیبهشت که 4 ماه می شود در مجموع 4 بار هم به کمیسیون آموزش و تحقیقات نیامد. هیچ کسی هم علت این کار را از او نمی پرسید.
نماینده اصولگرای مجلس اظهار کرد: برای آقای عارف احترام قائلیم و انتظار داشتیم در ماه های پایانی امور مجلس را جدی پیگیری کنند اما این جدیت را ندیدیم، خوب اگر حرفی برای طرح داشتند چرا به مجلس آمدند، اگر حرف داشتند چرا نمی آمدند در صحن کمیسیون بیان کنند و هیأت رئیسه مجلس نیز به این مسائل کاری نداشت.
سلیمی با اشاره به تبعیض قائل شدن هیأت رئیسه مجلس دهم برای محمدرضا عارف ادامه داد: وقتی هیأت رئیسه برای قرارگیری نمایندگان در صندلی های صحن علنی مجلس قرعه کشی می کرد، برای آقایان عارف و حاجی بابایی که رئیس فراکسیون بودند صندلی های مخصوص درنظر می گرفتند. البته برای کارپردازان هیأت رئیسه، نواب رئیس نیز جای خاص مشخص می کردند. (نامه نیوز)
نام شما

آدرس ايميل شما

تخریب یا نقد مجلس یازدهم؟!

تخریب یا نقد مجلس یازدهم؟!

هر چه مجلس کوتاه بیایید، دیگران او را به گوشه رینگ برده و مورد ضرباتی قرار می‌دهند. تخریب‌گران ...
اختلال عاطفی فصلی؛ از علائم تا درمان

اختلال عاطفی فصلی؛ از علائم تا درمان

باور بر این است که اختلال عاطفی فصلی به دلیل اختلال در ریتم شبانه روزی بدن رخ می دهد....
سبقت «واکسن آنفولانزا» از «دنا پلاس»

سبقت «واکسن آنفولانزا» از «دنا پلاس»

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در مصاحبه‌اش اشاره کرد که از 16 میلیون واکسن آنفولانزای ...
به نظر شما کدام دانشگاه سال 1402 در استان کهگیلویه و بویراحمد عملکردی بهتری داشته است؟
دانشگاه یاسوج
دانشگاه علوم پزشکی
دانشگاه آزاد اسلامی
دانشگاه پیام‌نور
دانشگاه علمی کاربردی
دانشگاه فنی و حرفه‌ای
هیچ کدام
1