تاریخ انتشار
دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۱۸:۵۷
کد مطلب : ۴۳۰۸۲۳
در دیدار رئیس سازمان صدا و سیما با مراجع تقلید مطرح شد

انتقاد آیت الله جوادی آملی از حجم بالای پخش تبلیغات بازرگانی در صدا و سیما/ آیت الله مکارم شیرازی: مردم دلشان می‌خواهد واقعیت‌ها را از صداوسیما بشنوند

۰
انتقاد آیت الله جوادی آملی از حجم بالای پخش تبلیغات بازرگانی در صدا و سیما/ آیت الله مکارم شیرازی: مردم دلشان می‌خواهد واقعیت‌ها را از صداوسیما بشنوند
کبنا ؛آیت الله جوادی آملی با انتقاد از حجم بالای پخش تبلیغات بازرگانی در صدا و سیما تصریح کرد: البته بودجه مهم است و باید بودجه مورد نیاز رسانه ملی تأمین شود اما اینکه دائم از آنتن، غذا و کفش تبلیغ کنیم درست نیست و به جایگاه رسانه لطمه می‌زند.
به گزارش کبنا؛ آیت‌الله عبدالله جوادی آملی از مراجع تقلید گفت: ادب جزیی از اخلاق بین‌المللی اسلام است و زیبنده است که صدا و سیما مردم را به داشتن وحدت با هم و همچنین احترام به یکدیگر دعوت کند.
 این مرجع تقلید در دیدار رئیس سازمان صدا و سیما با وی، اظهار داشت: صدا و سیما باید ناشر علومی باشد که از حوزه‌ها و دانشگاه‌ها خارج می‌شود.
 جوادی آملی با تاکید بر اینکه اینکه صدا و سیما با روش‌های علمی و هنری، ادب اسلامی را در جامعه ترویج کند افزود: باید به وزن علمی رسانه افزوده شود چرا که مردم بیشتر وقت خود را با رسانه می‌گذرانند.
 این مرجع تقلید با انتقاد از حجم بالای پخش تبلیغات بازرگانی در صدا و سیما تصریح کرد: البته بودجه مهم است و باید بودجه مورد نیاز رسانه ملی تأمین شود اما اینکه دائم از آنتن، غذا و کفش تبلیغ کنیم درست نیست و به جایگاه رسانه لطمه می‌زند.
  آیت الله جوادی آملی استفاده از جوانان در جامعه را ضروری دانست و گفت: جوانان باید زیر نظر افراد با تجربه امور را پیش ببرند تا به بهترین شکل کارها به سرانجام برسد.
 وی افزود: باید با عمق بخشیدن به تحقیق‌های برنامه‌ای، به مخاطبان رادیو و تلویزیون خوراک مناسب و قوی فکری ارائه کرد.
  
آیت الله مکارم: مردم دلشان می‌خواهد واقعیت‌ها را از صداوسیما بشنوند
  

در همین حال آیت الله ناصر مکارم شیرازی یکی دیگر از مراجع تقلید نیز در دیدار رئیس سازمان صداوسیما با وی، گفت: مردم دلشان می‌خواهد واقعیت‌ها را از صدا و سیما بشنوند، ای کاش تدبیری اندیشیده شود که استقلال صدا و سیما حفظ شده تا مسائل را کاملاً به صورت بی طرف بیان کند.
 وی با اشاره به خوانش های متفاوت از رویکرد رسانه اظهار داشت: امروز غرب در رویکرد رسانه‌ای خود خواسته‌های مردم اعم از مشروع و نامشروع را مورد توجه قرار داده و از آنها تبعیت می‌کند از این جهت با ابتذال اخلاقی مواجه شده و آسیب‌های فراوانی دامنش را گرفته است.
 این مرجع تقلید با بیان اینکه ما در رویکرد رسانه‌ای خود در جمهوری اسلامی ایران رویکرد آموزشی و تربیتی را اتخاذ کرده‌ایم افزود: وظیفه این است که این رویکرد آموزشی و تربیتی را در قالب‌های متنوعی همچون مستند، فیلم، مسابقه، طنز یا سایر قالب‌ها به مخاطبان انتقال داد اگرچه در این رویکرد باید به خطوط قرمزی که شرع مقدس روشن نموده نیز توجه شود.
 آیت الله مکارم همچنین بر ضرورت نظارت دقیق و بیشتر بر امور رسانه‌ای از سوی صدا و سیما تاکید کرده و گفت: متاسفانه گاهی مشاهده می‌شود کسانی که سوابق درستی ندارند در رسانه ملی مطرح می‌شوند.
 وی با اشاره به اینکه برنامه‌های کودکان، نوجوانان و جوانان برای ما از اهمیت بیشتری برخوردار است تصریح کرد: نسل جوان از تأثیرپذیری بیشتری برخوردار هستند و باید به این موضوع در تولیدها و محتواهای رسانه‌ای دقت بیشتری شود گاهی در برخی از برنامه‌های کودکان و نوجوانان چهره‌های خشنی به چشم می‌خورند که برای روحیه آنان مناسب نیست و شما باید به جای نمایش این قیافه‌های ترسناک، برنامه‌هایی نمایش دهید که آرامش بیشتری به بچه‌ها منتقل شود.
 مکارم شیرازی در ادامه مساله آموزش مجازی کودکان و نوجوانان را مورد اشاره قرار داده و با ابراز نگرانی نسبت به آینده تحصیلی این دسته از دانش آموزان اضافه کرد: آموزش‌های بچه‌ها در فضای مجازی دکوری است و نمی‌تواند جای آموزش حضوری را بگیرد ما نگران هستیم دانش آموزانی که به صورت مجازی دروس خود را آغاز کرده‌اند آنگونه که شایسته است، آموزش نبینند باید بتدریج سعی نمود تا فضاهای درسی باز شده و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، نوعی جمع میان مصالح کرونایی و مصالح دانش آموزان صورت گیرد.
 وی بیان کرد: احساس می‌شود امروز صدا و سیما دچار نوعی تناقض است زیرا بودجه‌اش را از دولت می‌گیرد و به همین دلیل نمی‌تواند بسیاری از مسائل را مطرح کند این در حالی است که مردم دلشان می‌خواهد واقعیت ها را از صدا و سیما بشنوند، ای کاش تدبیری اندیشیده شود که استقلال صدا و سیما حفظ شده تا مسائل را کاملاً به صورت بی طرف بیان کند.
  آیت الله مکارم شیرازی با ابراز خرسندی از توجه صدا و سیما به فرهنگ سازی در زمینه قیامت باوری گفت: شما باید قیامت باوری را در عمل ترویج کنید تا مردم بدانند روز قیامت و حساب و کتابی وجود دارد ما در منطق شیعه خمیرمایه‌های خوبی داریم که می‌تواند ما را در همه جا راهنمایی کند.
 وی در پایان ضمن قدردانی از عملکرد صدا و سیما در زمینه مقابله با ویروس کرونا خاطرنشان کرد: در این زمینه نباید افراط و تفریط صورت گیرد نباید این‌گونه باشد که بعضی از رستوران‌ها و اماکن تفریحی باز باشد اما نماز جمعه و اماکن مقدسه تعطیل شود می دانیم که صدا و سیما در این زمینه مقصر نیست اما می‌تواند در تصمیم گیری‌های مسؤولان مربوطه مؤثر باشد.
نام شما

آدرس ايميل شما

تاثیر زنگنه بر سرنوشت اصلاح‌طلبان

تاثیر زنگنه بر سرنوشت اصلاح‌طلبان

ورود ارز ناشی از صادرات نفت و گاز و میعانات گازی و محصولات پتروشیمی، نزدیکترین و کوتاه‌ترین ...
بزرگواری: کمیسیون بودجه و تلفیق فاقد متخصص برنامه و بودجه‌ریزی لازم است

بزرگواری: کمیسیون بودجه و تلفیق فاقد متخصص برنامه و بودجه‌ریزی لازم است

نماینده اسبق شهرستان‌های کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده گفت: «کمیسیون بودجه و تلفیق فاقد ...
رئیسی: قبل از نگرانی برای مشارکت مردم باید نگران کارآمدی نظام بود

رئیسی: قبل از نگرانی برای مشارکت مردم باید نگران کارآمدی نظام بود

سید ابراهیم رییسی، رییس قوه قضاییه، در آیین تجدید میثاق با آرمان های بنیانگذار کبیر جمهوری ...
به نظر شما کدام دانشگاه سال 1402 در استان کهگیلویه و بویراحمد عملکردی بهتری داشته است؟
دانشگاه یاسوج
دانشگاه علوم پزشکی
دانشگاه آزاد اسلامی
دانشگاه پیام‌نور
دانشگاه علمی کاربردی
دانشگاه فنی و حرفه‌ای
هیچ کدام
1