تاریخ انتشار
جمعه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ ساعت ۱۷:۳۰
کد مطلب : ۴۳۳۸۸۳
انتخابات ریاست جمهوری 1400:

نامه‌ی اصولگرایان کهگیلویه و بویراحمد به حداد عادل؛ زمینه حضور «رئیسی» در انتخابات 1400 فراهم شود

۵
۰
نامه‌ی اصولگرایان کهگیلویه و بویراحمد به حداد عادل؛ زمینه حضور «رئیسی» در انتخابات 1400 فراهم شود
کبنا ؛ شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد به حداد عادل رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی نامه نوشتند و از او خواستند که زمینه کاندیداتوری آیت الله رئیسی در انتخابات 1400 را فراهم کند.
به گزارش کبنا، متن این نامه‌ی به شرح زیر است؛
«انقلاب اسلامی راه نجات از اقتصاد ضعیف و وابسته و فاسد دوران طاغوت را به ما نشان داد ولی عملکردهای ضعیف، اقتصاد کشور را از بیرون و درون دچار چالش ساخته است.»(فرازی از بیانیه گام دوم انقلاب)
ریاست محترم شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی
جناب آقای دکتر حداد عادل
با اهداء سلام و تحیات
۲۲ بهمن ۵۷ در ایران اسلامی مبداء تحولی شد که جهان را در مسیر جدیدی قرار داد. به تعبیر مقام معظم رهبری «مدظله العالی» انقلاب اسلامی، تقابل دوگانه جدید «اسلام و استکبار» را ویژگی جهان معاصر نمود.
ایدئولوژی اسلامی در مردمی‌ترین انقلاب قرن، زمینه ایجاد تمدن نوین اسلامی و حرکت در مسیر باور به فراگیری عدل و داد و ایجاد زمینه طلوع خورشید ولایت عظمی ارواحنا فداه را فراهم نمود. این تحول عظیم، امید محرومان و حق طلبان و وحشت نظام سرمایه داری را در پی داشت.
دشمنان این انقلاب، قبل و بعد از پیروزی انقلاب، لحظه‌ای از تلاش خود جهت توقف این نور امید فروگذار نکردند. فهرست طولانی از اقدامات نظام سلطه در حذف نظام مقدس اسلامی قابل برشمردن است. رهبری الهی حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، عنایت الهی و حضور مستمر مردم در حمایت از نظام اسلامی، نقشه‌های شیطانی نظام سلطه را همواره نقش بر آب نموده است. جنگ تحمیلی هشت ساله و بسیج منابع مادی و معنوی غرب و شرق، نه فقط به توقف انقلاب منجر نشد بلکه، به تقویت فرهنگ شهادت، ایثار و عمق بخشیدن به معنویت در جامعه انجامید.
جناب آقای دکتر، همانگونه که مستحضرید، خطر جدیدی که انقلاب را دچار چالش نموده، عبارت از تلاش نظام سلطه در مخدوش کردن کارآمدی نظام اسلامی است. مسیری که نظام سلطه بکار گرفته است در تاریخ معاصر ایران بارها آزموده و حرکت‌های استعمارستیز را به ناکامی کشانده است. حضور و تقویت عناصر خود باخته در مجاری تصمیم سازی، در تقویت باور به ناکارآمدی نظام، مایه امید دشمنان است. بی شک نوع اداره کنونی کشور با آرمان‌های انقلاب و آموزه‌های امامین انقلاب هیچ نسبتی ندارد. قابل درک نیست، در نظام اسلامی که یکی از آرمانها و دست آوردهای بزرگش در بسط عدالت است، چرا باید شاهد تصمیم ساز ارشدی باشیم که غفلت از تأمین مسکن محرومان را افتخار خود تلقی می‌کند؟ چرا هر کجا و هر منبعی که منجر به تولید بود، زمینه تعطیلی آن فراهم و با بیکاری کارگران به فقر فراگیر و تورم و تضعیف پول ملی دامن زده شد؟ چرا در نظام تصمیم سازی کشور باید شاهد اتلاف پشتوانه‌های ارزی کشور به بهانه تنظیم بازار بود و یا این که چرا باید آمار ۱۲ تا ۲۵ میلیون دلاری قاچاق را تجربه کرد که جسم نحیف اقتصاد را به احتضار کشانده است؟ چرا باید شاهد اشرافیت و تبعیضی بود که باور به عدالت را در افکار عمومی دچار ضربه و مشروعیت باوری انقلاب را با چالشی غیر قابل جبران مواجه نموده است.
جناب آقای دکتر، وقتی گفته می‌شود نظام تصمیم سازی کشور، یعنی قوه مجریه. قوه مجریه مسئولیت اجرا و اداره جامعه را بر عهده دارد و نهادهای اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی را مدیریت می‌کند. جایگاه قوه مجریه در ساختار نظام مقدس جمهوری اسلامی برجسته است تا جائی که رئیس جمهور بالاترین مقام اجرایی کشور و مهم‌ترین منصب بعد از رهبری را در اختیار دارد. بی مبالاتی کنونی نظام مدیریت نهادهای اجرایی، مطلوب نظام سرمایه داری است و هیچ نسبتی با انقلاب و آرمانهایش ندارد.
جناب آقای دکتر، بر این باوریم که بر اساس تجربه موجود، راهکار مقابله با توطئه ناکارآمدی نظام در قرار گرفتن عناصری باورمند به آرمانهای انقلاب در ساختار تصمیم سازی اجرایی کشور تعریف خواهد شد. بدون شک مصداق سازی در عرصه مدیریت کشور براساس باور انقلابی، موثرترین و شاید تنها راهکاری است که می‌تواند ضمن مقابله با توطئه‌ی ناکارآمدی بار دیگر مردم را به نظام اسلامی در مسیر ایجاد عدالت و استقلال ایران اسلامی امیدوار کند.
جناب آقای دکتر، صحبت کوتاه شود، امروز به تعبیر حضرت آقا، برای عبور از پیچ تاریخی انقلاب، نیازمند مدیریت جهادی مبتنی بر باور به اصل ما می‌توانیم و حضور حداکثری مردم هستیم. امروز در بین مدیران و رجال سیاسی دلسوز انقلاب، کارنامه مدیریتی آیت الله رئیسی امیدها را زنده نگهداشته است. حضور مدیریت باورمند به عدالت، پاک دست، حساس به استقلال و آرمانهای انقلاب برگ برنده نظام در نقش بر آب کردن توطئه ناکارآمدی است که آیت الله رئیسی نماد و مصداق چنین رویکردی به مدیریت قوه مجریه است. بر این اساس، از دیار دلدادگان به انقلاب، سرزمین شهیدان و کسانی که نعمت انقلاب را عمیقاً درک و دریافت کرده‌اند و در راه دفاع از انقلاب جوانان وارسته‌ای همانند شهید زرین‌ها و اورنگ‌ها را در دفاع مقدس و دفاع از حرم تقدیم انقلاب نموده‌اند، از جنابعالی تقاضا می‌شود، تا همه‌ی تلاش خود را در فراهم نمودن زمینه حضور آیت الله رئیسی در انتخابات ۱۴۰۰ را بکار گیرید تا همه با هم گام بلندی در مسیر چهله دوم انقلاب و حرکت در مسیر ایجاد تمدن نوین اسلامی و ناکامی دشمنان برداریم.
«اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا»

 
نام شما

آدرس ايميل شما

حیدرزاده
Iran, Islamic Republic of
رای آقای رئیسی همان رای قبلی است .نمیدانم این هنه اصرار برای آمدن چه معنی دارد . اگر در قوه قضائیه خوب عمل کرده چرا رهایش کند ؟هر چند تا جواب قانع کننده ای برای پرونده املاک نجومی به مردم ندهد خوب عمل نکرده .
Iran, Islamic Republic of
عجب...شما که اولا دنبال مدیریت جوان هستید
دوم اینکه نوع زندگی اشرافی بسیاری از شماها دقیقا مشابه سرمایه داری غربی هست که مرتب از ان انتقاد میکنید
سوم اینکه ظاهرا قرار است مردم انتخاب کنند البته با شکل گیری احزاب قوی که اصولگرایان هیچ اعتقادی به احزاب ندارند.
چهارم اینکه شماها خبلی بیشتر از سهمتان از سفره ی انقلاب بهره برده اید
عجله نکنید .
عععع
Iran, Islamic Republic of
این خودشیرینی ها برای چیه؟اگر رئیسی به قول شما موفقه چرا همون قوه قضاییه رو درست اداره نمیکنه؟
میم. امید
Iran, Islamic Republic of
ضمن سلام به نظر بنده این نامه تحت هیچ شرایطی با نگاه و اهتمام برای حل مشکلات مردم نوشته نشده است، از آنجائیکه نویسندگان این مکتوبه کسانی هستند که مدیریت نمایندگی تولیت آستان قدس رضوی در استان را بر عهده دارند و سابقه ارتباط و دوستی شان با آیت الله رئیسی به دوران تولیت آیت الله در آستان قدس برمی گردد، این افراد برآنند تا با آمدن ایشان و به دلیل روابط بسیار صمیمی با ایشان مدیریت استان را در دست بگیرند،چون این افراد توسط مردم استان طرد شده اند و در انتخابات ادوار گذشته مجلس با شکست های سنگینی روبرو شده اند، فلذا تنها راه ماندن خود در عرصه سیاسی را به استفاده از محبوبیت آیت الله و ریاست جمهوری ایشان جستجو می کنند، در صورتی که خود می دانند که اولا آیت الله رئیسی هیچ تخصص و یا تجربه ای در زمینه مدیریت اجرایی و اقتصادی کشور ندارند و دوما ایشان منصوب رهبر انقلاب در قوه قضائیه می باشد و تلاش برای جابجایی ایشان خلاف نظر رهبر انقلاب می باشد و سوم اینکه با توجه به تخصص و تجربه آیت الله رئیسی بهترین جایگاه برای ایشان همین ریاست قوه قضائیه می باشد و هستند چهره های برجسته، متخصص و جهادی در عرصه انتخابات ریاست جمهوری که در تراز انقلاب اسلامی می باشند و می توانند مدیریت اجرائی کشور را به مدیریت انقلابی و جهادی و اقتصاد کشور را به اوج شکوفایی و رونق برسانند. ان شاءالله تعالی
پس درد دوستان نه درد دین است و ناراحتی ایشان نه بواسطه مشکلات مردم بلکه ریاست جمهوری آیت الله رئیسی را فرصتی برای در دست گرفتن مدیریت استان و بلعیدن استان می دانند ولاغیر.
موفق و پیروز باشید
تحلیلگر
Iran, Islamic Republic of
عجب!!! چطور از کاندید خودتان قالیباف عقب نشینی کردید!!! و به کاندید شورای وحدت آقای رئیسی پناه بردید!!!!! اگر آقای رئیسی نیامد کاندیدای شورای وحدت دکتر علی لاریجانی است.
نامه سعید محمد به داوطلبان ریاست‌جمهوری

نامه سعید محمد به داوطلبان ریاست‌جمهوری

. با توجه به نکات عرض‌شده، می‌توان انتخابات پیش‌رو را که در آغازین سال‌های گام دوم انقلاب ...
آژیر قرمز خودکشی

آژیر قرمز خودکشی

14 ماه می‌شود که کرونا در کشور می‌تازد و مردم مجبور به کاهش مراودات، خانه‌نشینی و انزوا ...
این ۵ وسیله در حالت خاموش هم برق مصرف می‌کنند

این ۵ وسیله در حالت خاموش هم برق مصرف می‌کنند

آیا می‌دانستید لوازم خانگی می‌توانند یک زندگی «پنهان» داشته باشند و حتی زمانی که دکمه‌ ...
به نظر شما کدام دانشگاه سال 1402 در استان کهگیلویه و بویراحمد عملکردی بهتری داشته است؟
دانشگاه یاسوج
دانشگاه علوم پزشکی
دانشگاه آزاد اسلامی
دانشگاه پیام‌نور
دانشگاه علمی کاربردی
دانشگاه فنی و حرفه‌ای
هیچ کدام
1