تاریخ انتشار
يکشنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۰۲
کد مطلب : ۴۳۸۱۰۷
جلسه رای اعتماد به وزرای پیشنهادی؛

اتمام بررسی صلاحیت زارع پور، وزیر پیشنهادی ارتباطات / آغاز بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی اطلاعات/ اظهارات موافقان و مخالفان

۰
اتمام بررسی صلاحیت زارع پور، وزیر پیشنهادی ارتباطات / آغاز بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی اطلاعات/ اظهارات موافقان و مخالفان
کبنا ؛
با پایان بررسی کلیات برنامه پیشنهادی دولت سیزدهم، مجلس شورای اسلامی وارد بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی شد.
به گزارش کبنا، با پایان بررسی کلیات برنامه پیشنهادی دولت سیزدهم، مجلس شورای اسلامی، صبح امروز (یکشنبه، 31 مردادماه 1400) وارد بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی شد.

وزارت ارتباطات؛ عیسی زارع پور
مجلس در دومين روز بررسی صلاحيت وزرای پيشنهادی کابينه سيزدهم کار خود را با بررسی صلاحيت و برنامه‌های عیسی زارع پور وزير پيشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه می‌دهد.
در ادامه محمود عباس‌زاده مشکینی در مخالفت صلاحیت گزینه پیشنهادی وزرات ارتباطات و فناوری اطلاعات،گفت: این وزراتخانه یک وزارت زیربنایی است، یک شاهراهی را باز می‌کند که تمام وزراتخانه‌ها باید از آن مسیر عبور کنند.وی تاکید کرد: طبیعتا ما باید برای این وزارتخانه به صورت اخص نیرویی را استفاده کنیم که واجد دو مولفه باشد؛ یک خواستن و دوم توانستن. ما در انگیزه وزیر پیشنهادی شکی نداریم، اما برای عنصر توانستن سنجه داریم. توانستن یعنی نیروی پیشنهادی تخصص و تجربه داشته باشد. شوربختانه باید اعلام کنم وزیر پیشنهادی در حوزه ارتباطات تخصص ندارند و تحصیل کرده کامپیوتر و آتی هستند در حالی که موضوع این وزارتخانه «ای سی تی» است.۹۵ در ماموریت‌های این وزراتخانه زیر ساختی است.

این نماینده مجلس اظهارداشت: وزیر پیشنهادی سابقه یک روز کار اجرایی در حوزه ارتباطات را ندارد. وزیری که سوار کار نباشد نمی‌تواند موجب تحول و تغییر باشد. در این وزارتخانه به مقدار ۲۰ میلیارد دلار تجهیزات زیربنایی داریم، ما نباید با سرنوشت کشور شوخی کنیم.
 
غنی نظری در مخالفت با گزینه پیشنهادی وزرات ارتباطات و فناوری اطلاعات،گفت: ایشان در یک کمیسیون می‌گوید با طرح مصونیت از فضای مجازی مخالفم و در یک کمیسیون می‌گوید موافقم. مخالفت ما با برنامه‌های ایشان است و پیش‌بینی می‌کنیم با وضعیت برنامه‌های ایشان، این وزیر نمی‌تواند مدیریت مطلوبی در حوزه وزرات ارتباطات داشته باشد.

سید مجتبی محفوظی در موافقت با گزینه پیشنهادی وزرات ارتباطات و فناوری اطلاعات،گفت:یکی از وزرای جوان و با انگیزه کابینه دکتر زارع پور است. اتفاقا یکی از ویژگی‌های آقای زارع پور تخصص و تجربه است. 
وی بیان داشت: این جوانان ما بودند که جنگ تحمیلی را به بهترین شکل اداره کردند.
جناب آقای زارع‌پور دارای عالی‌ترین سطح تحصیلات از دانشگاه‌های داخلی و خارجی هستند و تجربه قابل قبول ایشان در حوزه فناوری کشور نشان از انتخاب درست آیت‌الله رئیسی دارد. دکتر زارع پور در حوزه فاوا قطعا متخصص هستند. ایشان در دهه هشتاد مرکز توسعه و فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال را راه اندازی کردند. راه‌اندازی چندین خدمت الکترونیکی در وزرات ارشاد به واسطه دکتر زارع پور باعث شد این وزراتخانه به عنوان وزراتخانه برتر در توسعه خدمات ارتباطی شناخته شود.
این نماینده مجلس اظهارداشت: دکتر زارع پور در قوه قضائیه هم خوش درخشیدند و این قوه را در مدت کوتاه متحول کردند.
نطق وزیر پیشنهادی
در ادامه این جلسه گزینه پیشنهادی وزرات ارتباطات و فناوری اطلاعات در دفاع از برنامه‌های خود در صحن علنی مجلس گفت:پیش از هر چیز بر خودم لازم می‌دانم از نمایندگان مجلس تشکر کنم که این فرصت را فراهم آوردند تا ما بتوانیم مواضع و برنامه‌هایمان را در همه کمیسیون‌های تخصصی تبیین کنیم و از نقطه نظرات کارشناسانه و بزرگواران بهره‌مند شویم.
وی تاکید کرد: همچنین تشکر می‌کنم از دوستان عزیزی که بنده را مورد عنایت قرار دادند و به عنوان موافق ثبت نام کردند، به ویژه عزیزانی که در موافقت با بنده صحبت کردند و تشکر می‌کنم. بنده نقدپذیر هستم، نه در این موقعیت و در هر موقعیتی نظرات کارشناسی و نقد‌های سروران عزیز را روی سر می‌گذاریم و انشاالله با آن توجه خواهم کرد.
گزینه پیشنهادی وزرات ارتباطات و فناوری اطلاعات در مجلس بیان داشت:بنده در صورت رای اعتماد صدای مناطق محروم در کابینه سیزدهم خواهد بود. افتخار می‌کنم در دوره مسئولیت بنده در وزارت ارشاد صد‌ها شرکت دانش‌بنیان در حوزه تولید محتوای دیجیتال شکل گرفتند. در حوزه قوه قضاییه هم در حوزه‌های مختلف با کار و مساعدت شبانه روزی همکارانم مراجعات مردم در قوه قضاییه را تسهیل کردیم و انشالله به حول قوه الهی این مسیر ادامه پیدا خواهد کرد.
وی تاکید کرد: اینجانب به عنوان یکی از میلیون‌ها تربیت یافته مکتب امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری و به عنوان یک جوان گام دومی آمده‌ام تا تجربه ۱۵ ساله تخصصی و اجرایی خود را در صورت رای اعتماد به کار گیرم. آمده ام همه ظرفیت‌های این فناوری مهم را به کار بگیرم تا بتوانیم جایگاه نظام جمهوری اسلامی ایران را در این فضا ارتقا دهیم.
زارع پور بیان داشت: نمایندگان محترم و ملت شریف ایران امروز فناوری ارتباطات تبدیل به یک بخش جدایی ناپذیر زندگی مردم شده است. در حال حاضر بیش از ۵۰ میلیون نفر در شبکه‌های اجتماعی حضور دارند. هیچ کس نمی‌تواند بدون این فضا کار‌های روزمره خود را پیگیری کند. امروز این فناوری، فناوری اجتماعی شده و در اعماق زندگی مردم رسوخ کرده است اگر ما در این حوزه برنامه‌ریزی مناسب نداشته باشیم، قطعاً به آسیب‌های آن دچار خواهیم شد. امروز برای مردم کوچه و خیابان مهم است که چه کسی تصدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را به دست می‌گیرد، چون هر اقدامی در این وزارتخانه می‌تواند کسب و کار، اقتصاد، معیشت و امنیت آن‌ها را تحت تاثیر قرار دهد؛ این فناوری فرصت بی نظیری را برای ما فراهم کرده که ما بتوانیم از آن استفاده کنیم و یک جهش فوق العاده داشته باشیم.
وی اظهارداشت: عزیزان بزرگوار این فناوری یک شمشیر دو لبه است و یک فرصت‌های بی نظیر و یک تهدیدات جدی دارد به اعتقاد بنده فرصت‌های این فضا بسیار بسیار بیشتر از آسیب‌های آن است و ما اگر برنامه‌ریزی و آینده نگری داشته باشیم می‌توانیم از فرصت‌های آن استفاده زیادی کنیم. اینجانب با بررسی اسناد بالادستی به ویژه بررسی مصوبات بر زمین مانده شورای عالی فضای مجازی برنامه‌ای را تدوین کرده ام که در جلسات کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی مورد بررسی قرار گرفت.
زارع پور با اشاره به توسعه حکمرانی دیجیتال بیان داشت: امروز این فناوری سطح حکمرانی را در دنیا تغییر داده و نحوه تعامل دولت با مردم و مردم با مردم تغییر یافته است. امروز دیگر مرز‌های فیزیکی نیستند که مرز‌های کشور‌ها را مشخص می‌کنند. امروز پلتفرم‌ها  عمق راهبردی هر کشوری را تعیین می‌کند. امروز متاسفانه بسیاری از کشور‌ها توسط این پلتفرم‌ها اشغال شده و مرزهایشان جابجا شده است، این‌ها یعنی اینکه ما اختیاری در این فضا نداریم  و از ظرفیت‌های این فضا برای حکمرانی غفلت کردیم البته الحمدلله پلتفرم‌های خدمات رسان در سطح و تراز جهانی به دست همین جوانان ایرانی را ساخته‌ایم.
وی تصریح کرد: بنده ظرف ۴ سال شبکه ملی اطلاعات را اجرایی خواهم کرد. انشالله حوزه فضایی را به ریل تحول خود باز می‌گردانیم. همچنین ما فضای مجازی در تراز انقلاب اسلامی را محقق خواهیم کرد.
آغاز بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی اطلاعات در صحن مجلس
با اتمام بررسی صلاحیت زارع‌پور، وزیر پیشنهادی وزارت «ارتباطات و فناوری اطلاعات»، مجلس وارد بررسی صلاحیت سید اسماعیل خطیب، وزیر پیشنهادی «اطلاعات» شد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گزارش این کمیسیون پیرو برنامه گزینه پیشنهادی وزارت اطلاعات را در صحن مجلس قرائت کرد.
وی گفت: این کمیسیون نظر مثبتی پیرو برنامه‌های گزینه پیشنهادی وزارت اطلاعات دارد. ایشان شاید تنها گزینه پیشنهادی بعد از انقلاب باشند که کار اطلاعاتی را از کف سیستم اطلاعاتی شروع کرده‌اند.
همچنین در جریان این جلسه گزارش کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس در زمینه بررسی برنامه‌های گزینه پیشنهادی وزارت اطلاعات در صحن مجلس قرائت شد.
سخنگوی این کمیسیون در جریان این گزارش گفت که برنامه‌های وزیر پیشنهادی اطلاعات منطبق با اسناد بالادستی و واجد شرایط برای این وزارتخانه است.
امیرقلی بروجنی در موافقت با گزینه پیشنهادی وزرات اطلاعات در صحن مجلس گفت: حساسیت این وزارتخانه را همه دوستان می‌دانند من برخی از رسالت‌های آن را بسیار کوتاه عرض می‌کنم و خواهشم این است که در مقام قضاوت و داوری حتماً انصاف و عدالت و تقوا را رعایت کنیم که بهتر بتوانیم تصمیم‌گیری کنیم.
وی تاکید کرد: وزارت اطلاعات در تولید اطلاعات دقیق و ایجاد امنیت پایدار و اشراف اطلاعاتی در درون و بیرون از مرز‌ها و مبارزه با تروریسم، فعالیت‌های ضد جاسوسی و حوزه‌های مختلف دیگر فعالیت می‌کند. نکته دومی که لازم است عرض کنم این است که در محیط پیرامونی ما در کشور‌هایی که در اطراف ما هستند و بسیار ملتهب و بسیار متلاطم هستند رابطه ما با آن‌ها و اشراف اطلاعاتی و رصد درست اطلاعاتی یکی از ویژگی‌های وزارت اطلاعات است و وزیر اطلاعات باید این اشراف را داشته باشد چرا که محیط پیرامون ما یک محیط امن و آرام نیست.
این نماینده مجلس با اشاره به برنامه‌های خطیب اظهار داشت: مبارزه هوشمندانه و قاطع و جدی با بنیان‌ها، بازیگران ، روند‌ها ، گلوگاه‌ها و شریان‌های اصلی فساد یکی از برنامه‌های وزارت اطلاعات است و در برنامه‌های جناب خطیب آورده شده است.
وی بیان داشت: ارتقای روش‌های تولید و جمع‌آوری و تجمیع و تلفیق و انباشت هوشمندانه و لحظه‌ای اطلاعات جزو برنامه‌های ایشان در این وزارتخانه است. کشف توطئه‌ها و فعالیت‌های براندازی و خرابکاری و اغتشاش علیه استقلال و تمامیت ارضی کشور یکی دیگر از برنامه‌های ایشان است. توسعه و تعمیق فرهنگ خودباوری و خودکفایی و نوآوری و خلاقیت در تمام سطوح و ابعاد دفاعی و امنیتی در راستای سیاست‌های کلی نظام جز برنامه‌های ایشان است.
بروجنی تاکید کرد: برقراری ارتباط با دیگر کشور‌ها در زمینه‌های علمی و تولیدی و تجاری کالا‌ها و خدمات دفاعی امنیتی برای دستیابی برای امنیت پایدار جزو برنامه‌های ایشان است. همچنین لزوم توجه به مدیریت جهادی با اعتقاد بر اصل ما می‌توانیم جزو اهداف ایشان است. همچنین مولد شدن و دانش بنیان شدن آن و مردمی کردن اقتصاد جزء برنامه‌های ایشان است و اجرای عدالت و مبارزه با فساد در درون دستگاه‌های حکومتی جز برنامه های ایشان است.
این نماینده مجلس گفت: برادر عزیزمان جناب آقای خطیب از درون مجموعه وزارت اطلاعات هستند و از سال ۶۴ در درون وزارت بودند، درون حفاظت قوه قضاییه بودند و در حوزه امنیت حضور داشتند و ظاهراً اولین وزیری هستند که از خود مجموعه وزارت اطلاعات انتخاب شده است.  دومین نکته این است که ایشان و خانواده‌شان در دفاع از انقلاب در میدان جنگ بودند.
محسن زنگنه در موافقت با گزینه پیشنهادی وزارت اطلاعات در صحن مجلس گفت: ما در بررسی صلاحیت نامزد‌ها باید یک شاخص‌هایی داشته باشیم، اگر این شاخص‌ها و معیار‌های ما دقیق باشند خروجی که از مجلس خارج خواهد شد خروجی مطلوب و به نفع مردم خواهد بود، اما اگر قرار باشد معیار‌های ما حرف‌های درگوشی، شب نامه‌ها، شنیده‌ها و پیامک‌ها و فضای مجازی باشد واقعاً نمی‌شود توقع داشت خروجی مجلسی خروجی درخور انقلاب و مجلس باشد.
وی تاکید کرد: در مورد وزارت اطلاعات قطعاً یکی از شاخص‌های ما برای همه وزرا سابقه و مدیریت اجرایی آن‌ها در آن وزارتخانه است عجیب است که یکی از وزارتخانه‌هایی که برای آن وزیر معرفی شده و بیشترین سابقه را در آن دارد، وزارت اطلاعات است جناب خطیب از سال ۶۴ وارد وزارت اطلاعات شدند و این یکی از نقاط قوت است.
این نماینده مجلس با بیان اینکه ما نباید یک نقطه ایرادی پیدا کرده و آن را بزرگ کنیم،بیان داشت:  کدام یک از مدیران، کدام یک از نمایندگان، کدام یک از مجریان هستند که بیش از چهار دوره در یک وزارتخانه‌ای مسئولیت داشته باشند و نقاط ضعفی هم نداشته باشند و هیچ کس نمی‌تواند این ادعا را بکند، اما باز در خود وزارتخانه معیار داریم کسانی هستند که مدت فعالیت آن‌ها در یک وزارتخانه یک الی دو سال است، اما آقای خطیب ۱۲ سال مسئولیت مدیریت اطلاعات قم را داشتند. اگر قرار بود یک فردی کارآمد نباشد، نباید ۱۲ سال و یا ۲۰ سال و یا ۴۰ سال در مسئولیت‌های امنیتی باشد؛ پس این مسئله برای ما یک معیار است. دوستان ایراد می‌گیرند که در زمان تصدی در وزارت اطلاعات قم به نیرو‌های انقلابی بر اساس شنیده‌ها توجه نداشتند، اما ما باید ببینیم ایشان بعد از وزارت اطلاعات به کجا رفتند.
وی اظهارداشت: آقای قالیباف توضیح دادن قطعاً مجلس می‌تواند هم رای مثبت بدهد و هم رای منفی، اما وزرایی که در سطوح امنیتی معرفی می‌شوند قطعاً نظر مثبت رهبری را اخذ می‌کنند البته این نافی حقوق مجلس و یا رد یا تایید نخواهد بود برخی دوستان پرونده آقای طبری را مطرح می‌کنند و باید گفت این پرونده به اطلاعات سپاه سپرده شد و بیشترین همکاری هم در این قضیه از سوی عزیزان صورت گرفته است.
این نماینده مجلس اظهارداشت: همچنین پرونده‌هایی همچون مهدی هاشمی در زمان همین بزرگوار در شهر قم انجام شده است، بنابراین رای بالای مجلس به وزیر پیشنهادی اطلاعات یک پیام دارد، یک پیام به سرویس‌های جاسوسی دنیا،  یک پیام به کسانی که امنیت جمهوری اسلامی ایران را تهدید می‌کنند بنابراین ما هم وظیفه و هم تکلیف داریم تا درست بررسی کنیم و بر اساس تکلیف شرعی و قانونی خود انتخاب کنیم.

غلامحسین رضوانی در مخالفت با وزیر پیشنهادی اطلاعات گفت: حدود ۲۵ ساعت وقت برای بررسی سید اسماعیل خطیب صرف کردم. میران توقعات قانونی ما، شرایط احراز را تعیین می‌کند. می‌توان به حداقل اکتفا کرد یا سراغ بهترین گزینه رفت.
نماینده مردم تهران در مجلس یازدهم با اشاره به اهمیت مبارزه با فساد اقتصادی، خنثی‌کردن عملیات‌های دشمن و مبارزه با تروریسم گفت: هر چه در انتخاب فردی با شرایط احراز حداکثری دقت بیشتری کنیم، به موفقیت نظام کمک بیشتری کرده‌ایم، زیرا نقش وزارت در اصلاح سایر دستگاه‌ها کاملا بی‌بدیل و منحصر به فرد است.
این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: شخصیت آقای خطیب حتی از نظر مخالفین، سالم، هوشمند و مجاهد است. تعریضی از سوی مخالفان به ایشان ندیدم؛ چیزی که بعضی به ناحق سعی در انتساب آن به مخالفین دارند. سخن از خوب و بد در تصدی این امر نیست. صحبت از خوب و خوب‌تر است. هر گونه تلاش برای ارائه تصویری غیر از آن خلاف واقع و کذب است. برچسب زدن به کسانی که با وزارت ایشان مخالفت می‌کنند، برخلاف انصاف، وجدان و بر خلاف منویات رهبری است. ایشان همواره بر ضرورت انجام وظایف در ساختار‌های قانونی تأکید کردند.
وی افزود: افراد هر گروهی در مقام رأی دادن ممکن است با هم همراهی داشته یا نداشته باشند. تلاش ناجوانمردانه نشریات رسوایی که در ماجرای برجام خباثت خود را در قلب واقعیات نشان دادند نباید موجب اشتباه فردی از ما شود. آیا بروز مفسده‌های نسبتا بزرگ توسط بعضی مدیران هر چند اندک یا تصدی بعضی سمت‌های مهم توسط عناصر ناصالح سوال برانگیز نیست؟ اگر افرادی بدون داشتن شرایط لازم در سمت‌های کلیدی طی سنوات متمادی و علی رغم آمد و شد با گرایشات سیاسی مختلف، همچنان مشاغل حساس را در قبضه داشته باشند، حق ریشه‌یابی داریم؟
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: ایشان در کمیسیون به درستی گفتند که در طول زندگیشان کار اطلاعاتی کرده‌اند و می‌دانیم که چندین سال در حفاظت قوه قضائیه آن هم در دورانی که هویت روشن‌تر و اختیارات بیشتر پیدا کرده بود، رئیس بودند، اما اقدام موثری از ایشان مشاهده نشده است. آیا ترک فعل‌ها در زمینه مبارزه با مفاسد در دوران مسئولیت ایشان قابل دفاع است؟ آنچه مخالفان مطرح کردند این است که ایشان علی رغم توانایی بالا به موقع وارد نمی‌شود.
 
حسین میرزایی در جریان بررسی صلاحیت سید اسماعیل خطیب وزیر پیشنهادی اطلاعات دولت سیزدهم در مخالفت با برنامه‌های وی گفت: آیا رهبر انقلاب از بین گزینه‌های پیشنهادی برای وزارت اطلاعات جناب آقای خطیب را برگزیده‌اند؟ مجلس فرمایش رهبری را بر روی چشم می‌گذارد و اگر معظم له کسی را تایید بفرمایند مجلس یکپارچه آن را تایید خواهد کرد، اما اگر کسانی به لطایف الحیل برخلاف واقع تایید کسی را به حضرت آقا نسبت دهند، گرفتار خواهند شد.
وی افزود:  در این روز‌ها خبر‌هایی مبنی بر تایید آقای خطیب توسط حضرت آقا به زبان‌های مختلف مطرح شده است، برخی تفسیر می‌کنند وقتی آقای رئیسی لیست افراد پیشنهادی برای وزارت اطلاعات را به محضر حضرت آقا عرضه داشته، معظم له انگشت خود را بر روی اسم آقای خطیب گذاشته اند، بعضی می‌گویند سیره حضرت آقا معین کردن ۴ وزیر اطلاعات، خارجه، دفاع و کشور است و برخی به حق گفته‌اند؛ سیره حضرت آقا با این ۴ فرد خاص به گونه‌ای است که اگر با فردی مخالف باشند، نهی می‌کنند، اما معمولا در تایید شخص خاصی نظر نمی‌دهند.
وی افزود: در مورد نظر حضرت آقا درباره آقای خطیب چه کسی بهتر از رئیس جمهور می‌تواند پاسخگو باشد؟ این در حالی است که روز گذشته از رئیس جمهور در این رابطه سوال شد، ایشان گفتند که حضرت آقا در مورد آقای خطیب و سایر وزرا نظر خاصی نداشته‌اند.
 
واکنش رئیس مجلس
محمد باقر قالیباف در ادامه این جلسه در واکنش به صحبت‌های نماینده اصفهان درباره نظر رهبری پیرامون وزرای حوزه امنیتی دفاعی و سیاست خارجی گفت: آقای میرزایی نکاتی را منتسب به رئیس جمهور و رهبری بیان کردند که لازم است شفاف درباره آن توضیح دهم.
وی ادامه داد: مسئولیت رئیس جمهور تعیین وزرا است که ایشان روال آن را در صحن علنی روز گذشته بیان کرد و توضیح داد که چگونه وزرا تعیین شده‌اند.
رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: طبق اصول ۱۱۰ و ۱۷۶ قانون اساسی شخص رهبر انقلاب در حوزه مسائل امنیتی، دفاعی و سیاست خارجی مسئولیت دارند این مسئولیتی است که قانون اساسی بر دوش ایشان گذاشته است. روال در دولت‌ها اینگونه بوده که آن‌ها وزرای مربوط به این حوزه‌ها را با هماهنگی معرفی می‌کردند و تنها مربوط به این دوره نیست.
وی گفت: در این باره آقای رئیسی گفته که از باب وظیفه قانونی وزرای این بخش‌ها را خدمت آقا مطرح کرده و ایشان هم موافقت کردند. حالا اگر کسی از جایی نسبتی می‌دهد حرف اضافه است.

در ادامه این جلسه گزینه پیشنهادی وزارت اطلاعات در دفاع از برنامه‌های خود در صحن علنی مجلس گفت: ایام سوگواری اباعبدالله الحسین و اصحاب شریفشان را خدمت عزیزان و ملت بزرگ ایران و محضر مبارک حضرت بقیه‌الله الاعظم عجل‌الله تعالی فرجه الشریف و رهبر بزرگمان و همه شما نمایندگان محترم ملت ایران و شنوندگان و بینندگان تسلیت و تعزیت عرض می‌کنیم.
وی تاکید کرد:از عتاب عزیزان، از بزرگواری رئیس انقلابی مجلس شورای اسلامی و هیئت رئیسه محترم و شما نمایندگان عزیز و و تمام دوستانی که در این مدت تلاش کردند و همچنین از عزیزانی که دفاع و نقد کردند تشکر می‌کنیم لذا بنده همه این‌ها را برای جلب رضایت الهی و خدمت به ملت می‌دانم و از همه عزیزان تقاضامندم که در ادامه راه همواره با نکته سنجی و دقت و یاری، نقد و پیشنهاد بنده را مورد حمایت قرار دهند البته اگر مورد لطف و رای شان قرار گرفتم که البته رای ملت است.
خطیب اظهارداشت: بنده از مطالبی که تهیه کردم صرفنظر می‌کنم و تیتروار فقط به چند نکته اشاره می‌کنم و نکته اول من این است که سربازخانه گمنام امام زمان (ع) و سربازان گمنام امام زمان (ع)  تمام تلاش و زحمات خودشان را وقف امنیت این کشور کردند و در مصاف با دشمنان، توطئه‌ها و فتنه‌ها و سرکردگان جبهه استکبار و گروهک‌های و مزدوران و جاسوسان از جان خود مایه گذاشتند و آبرو و نفس خود و جان خود را تقدیم کردند. لازم است از شهدای مجموعه وزارت اطلاعات در این جا یادی کرده باشیم که آن‌ها غریبانه به شهادت می‌رسند و نام مبارکشان نیز غریبانه می‌ماند.
وی بیان داشت: حضرت آیت الله رئیسی دامت برکاته رئیس محترم مردمی که اعتماد کردند و بنده را از جمع سربازان گمنام انتخاب کردند تا بتوانم در کابینه مردمی در جهت ایران قوی قدم بردارم و خدمتی ارائه کنم، تشکر می‌کنم.
خطیب اظهارداشت: شرایط کشور، شرایط امنیتی منطقه و مقوله امنیت ملی یک منظومه در هم تنیده است که به طور شتابان همواره در حال تغییر در پدیدار‌ها و عرصه‌های متنوع و متکثر موضوعات امنیتی و راهبردی است.
وی ادامه داد: وزارت اطلاعات باید با تولید اطلاعات و دقت نظر در تامین امنیت و هوشیاری در دیده‌بانی و مرزبانی همه جانبه بکوشد و لازمه این بالندگی، تحولی است که پویایی و هوشمندی مستمر در تشکیلات پنهانی اطلاعاتی کشور را می‌طلبد. وزارت اطلاعات یک نهاد برآمده از انقلاب اسلامی و مجموعه و تشکیلات حاکمیتی است بنابراین باید در تراز انقلاب اسلامی بروز کند و تداوم یابد و مبتنی بر بیانیه راهبردی گام دوم قدم بردارد.
خطیب بیان داشت: امیدواریم با حمایت و توجه و اتکایی که به آرای مردم و حمایت‌های مجلس شورای اسلامی داریم بتوانیم قدم‌های حساس‌تر، تخصصی‌تر و پیچیده تری را در اجرای ماموریت‌های نظام برداریم.
خطیب بیان داشت: دشمن با بهره گیری از عوامل نفوذی جریانات برانداز و با هدف بی‌ثبات سازی کشور در صدد تقابل گرایی و ایجاد تامین نارضایتی و تبدیل آن به کشمکش و بحران است به حمدالله با درایت و تیزبینی و هدایت حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی و بصیرت و هوشمندی مردم انقلابی این توطئه‌ها و فتنه‌ها خنثی گردیده و خنثی می‌گردد.
مرجع : جهان نیوز
نام شما

آدرس ايميل شما

‌ یک بام‌ و دو هوای مجلس انقلابی

‌ یک بام‌ و دو هوای مجلس انقلابی

شرایط امروز انقلاب بسیار حساس و دارای فرصت‌های عظیم و در معرض تهدیدهای جدی است. جریان ...
ابر تورم در راه اقتصاد ایران؟!

ابر تورم در راه اقتصاد ایران؟!

تورم مخرب‌ترین آثار را بر پیکره اقتصاد برجا می‌گذارد و اگر به این مسئله توجه نشود بدون ...
بزرگداشت بیهقی زمانه

بزرگداشت بیهقی زمانه

محمود دولت‌آبادی یکی از بنام‌ترین نویسندگان ایرانی است که با سبک منحصر به فردش، آثار ...
به نظر شما کدام دانشگاه سال 1402 در استان کهگیلویه و بویراحمد عملکردی بهتری داشته است؟
دانشگاه یاسوج
دانشگاه علوم پزشکی
دانشگاه آزاد اسلامی
دانشگاه پیام‌نور
دانشگاه علمی کاربردی
دانشگاه فنی و حرفه‌ای
هیچ کدام
1