تاریخ انتشار
چهارشنبه ۵ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۰۹:۱۳
کد مطلب : ۴۴۰۵۶۹
درد نبود مرکز پرتودرمانی بر تن بیماران سرطانی کهگیلویه و بویراحمد

سرگردانی بیماران سرطانی کهگیلویه و بویراحمد در شهرهای همجوار / رنج نبود مرکز پرتودرمانی

۰
سرگردانی بیماران سرطانی کهگیلویه و بویراحمد در شهرهای همجوار / رنج نبود مرکز پرتودرمانی
کبنا ؛نبود زیرساخت های بهداشتی و درمانی در استان کهگیلویه و بویراحمد موجب رنج مضاعف بیماران می شود، با وجود اینکه کهگیلویه و بویراحمد بیش از 6 هزار بیمار سرطانی دارد، بیماران مجبورند علاوه بر متحمل شدن هزینه های بالای درمانی، برای انجام پرتودرمانی، شیمی درمانی و ... به استان های دیگری سفر کنند.
به گزارش کبنا، سید سینا سعیدی مسئول واحد بیماران خاص دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی کهگیلویه و بویراحمد در این باره گفت: بیماران سرطانی کهگیلویه و بویراحمد به همین دلیل ناچارند  به استان های همجوار مراجعه کرده و لذا در این ارتباط ضمن دشواری های روحی و روانی هزینه های زیادی را صرف کنند.
وی افزود: کهگیلویه و بویراحمد تنها دارای یک بخش شیمی درمانی فعال در بیمارستان شهید رجایی شهر یاسوج مرکز این استان برای خدمات‌ دهی به بیماران سرطانی کل استان است که به علت حجم بالای مراجعات این بخش به هیچ وجه جوابگوی خدمات رسانی به بیماران نیست.
سعیدی عنوان کرد: هزینه‌ های درمانی بیماران سرطانی بسیار بالا بوده و با در نظر گرفتن شرایط اقتصادی مردم کهگیلویه و بویراحمد بخش عمده ‌ای از آنها برای تأمین چنین هزینه ‌هایی با مشکل جدی مواجه هستند.
وی بر لزوم راه اندازی مرکز پرتودرمانی در کهگیلویه و بویراحمد برای خدمات ‌دهی به بیماران سرطانی این استان تأکید کرد.
به گزارش کبنا به نقل از ایرنا، سعیدی ابراز داشت: گرچه داروهایی با نرخ دولتی برای بیماران سرطانی کهگیلویه و بویراحمد از طریق داروخانه امام‌ جعفرصادق (ع) شهر یاسوج ارائه می ‌شود اما نبود مرکز پرتودرمانی در استان مشکلات متعددی را برای آنان ایجاد کرده است.
وی گفت: هر چند که در بیمارستان شهید رجایی شهر یاسوج یک دفتر نهاد خیریه برای کمک به بیماران سرطانی کهگیلویه و بویراحمد مستقر شده اما این کمک ها پاسخگوی هزینه های بالای آنان نخواهد بود.
سعیدی اظهار داشت: ماهانه حدود ۵۰ بیمار سرطانی کهگیلویه و بویراحمد برای طی مراحل درمانی به استان‌ های همجوار مراجعه می کنند و به همین دلیل لازم است که مسئولان اجرایی استان اقدام های مورد نیاز برای راه اندازی مرکز پرتودرمانی را انجام دهند.
رئیس بیمارستان شهید رجایی یاسوج نیز می گوید که ایجاد مرکز پرتو درمانی یا رادیوتراپی در استان نیاز جدی بیماران سرطانی است.
یعقوب پرندوار عنوان کرد: افتتاح این مرکز در حوزه اختیارات بیمارستان نیست و از سوی وزارت بهداشت و رئیس دانشگاه نیاز به پیگیری دارد.
وی ادامه داد: بخش غربالگری سرطان در این بیمارستان در بخشهای سرطان سینه، کولورکتال و معده از هفته آینده فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.
پرندوار ابراز داشت: همه خدمات شیمی درمانی در این بیمارستان بصورت رایگان انجام می شود و هزینه ای از بیمار دریافت نخواهد شد.
نیاز است دانشگاه علوم پزشکی استان با درخواست از وزارت بهداشت مقدمات ایجاد مرکز رادیوتراپی را برای بیماران سرطانی در استان مهیا کنند تا این بیماران برای مداوا دیگر نیازی به عزیمت به استان های همجوار نداشته باشند.
طبق مطالعات انجام شده توسط سازمان بهداشت جهانی، سرطان یکی از اصلی ترین علل مرگ و میر و ناتوانی در جهان است که با روند رو به رشدی مردم کشورهای در حال توسعه و پیشرفته را در معرض خطر قرار داده است.
مطالعات نشان می دهد بیماری سرطان سومین عامل مرگ و میر در ایران بوده، تخمین زده می شود سالیانه بیش از ۷۰ هزار مورد جدید سرطان در کشور اتفاق افتد.

 
نام شما

آدرس ايميل شما

صبحانه‌ای با طعم روحانی در دولت رئیسی

صبحانه‌ای با طعم روحانی در دولت رئیسی

ضرغامی گویا بنا بر ترک عادت صبحانه‌های سیاسی‌اش ندارد؛ حتی حالا که در مقام وزارت میراث ...
معلم نان ندارد، آموزش رمق ندارد

معلم نان ندارد، آموزش رمق ندارد

پنج میلیون و 800هزار تومان؛ متوسط حقوق فرهنگیان در سال 99. دریافتی‌ای که به گفته رئیس ...
خاتمی و کروبی پس از سال‌ها روی جلد آمدند

خاتمی و کروبی پس از سال‌ها روی جلد آمدند

مهدی کروبی و سیدمحمد خاتمی پس از یازده سال در نشست‌های جداگانه سخنرانی کردند که بازتاب‌های ...
به نظر شما کدام دانشگاه سال 1402 در استان کهگیلویه و بویراحمد عملکردی بهتری داشته است؟
دانشگاه یاسوج
دانشگاه علوم پزشکی
دانشگاه آزاد اسلامی
دانشگاه پیام‌نور
دانشگاه علمی کاربردی
دانشگاه فنی و حرفه‌ای
هیچ کدام
1