کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

در شورای بانک‌های کهگیلویه و بویراحمد مطرح شد

تهرانی‌هایی که جیب کهگیلویه و بویراحمدی‌ها را خالی می‌کنند / مردم از گره کور بانک‌ها عاصی هستند

17 آبان 1400 ساعت 1:55

استاندار کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: فروشگاه‌های زنجیره‌ای باید چرخش مالی آنها در استان کهگیلویه و بویراحمد باشد و چرخش منابع بانکی در استان باید یکی از تعهدات سرمایه گذار باشد.


 استان کهگیلویه و بویراحمد در اغلب امور دچار عقب ماندگی و ضعف ریشه‌ای و تاریخی است. یکی از این امور، موضوع مهم حساب بانکی بنگاه‌های اقتصادی و صنایع بزرگ از جمله؛ کارخانه سیمان مارگون، پتروشیمی‌های گچساران و دهدشت و... در این استان می‌باشد، این واحدهای بزرگ اقتصادی با وجودی که از منابع، زمین، امکانات، آب و سهم تسهیلات استان کهگیلویه و بویراحمد برای رونق تولید و اشتغالزایی بهره‌ می‌برند، اما حساب بانکی آنها در تهران است و سودی به حال مردم این استان ندارند. سید علی احمدزاده استاندار کهگیلویه و بویراحمد در نشست شورای بانک‌های استان که صبح روز یکشنبه (16 آبان ماه 1400 ) در ساختمان شماره یک استانداری کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد به این موضوع واکنش نشان داد و گفت: زمین، تسهیلات و منابع می‌دهیم و بعد پول واحدهای تولیدی سر از جای دیگر در بیاورد، خوشایند نیست و باید حساب بنگاه‌های اقتصادی استان کهگیلویه و بویراحمد در دست بانک‌های همین استان باشد و منابع پولی آنها در همین استان بچرخد.
به گزارش کبنا، سیدعلی احمدزاده در این نشست، تاکید کرد: سیستم بانکی استان کهگیلویه و بویراحمد با شیوه نو و عملکردی خود تغییر و تحولی در رونق تولید و اشتغال ایجاد کنند.

وی اظهار داشت: استان کهگیلویه و بویراحمد با شرایط خاص و ویژه نیازمند همکاری تمام عیار سیستم بانکی در تأمین و پرداخت تسهیلات است و مردم استان نیازمند کار جهادی توسط نیروها و کارشناسان پاکدست، متعهد و دلسوز در بانک‌ها دارند.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد با تقدیر از همه زحماتی که تاکنون بانک‌های استان متقبل شده‌اند، اظهار داشت: مردم به شدت نسبت به بانک‌ها از دست گره‌های کوری که در بانک‌هاست ناراضی و گله مندند.
احمدزاده تاکید کرد: اگر در بانک‌ها روند و شیوه کار این باشد، استان ما زمین می‌خورد و فرصت فعالیت‌ها کم می‌شود و اگر صد تا مثل من احمدزاده استاندار و یا عسکری معاون اقتصادی هم بیایند باز هم مشکلات همچنان باقی می‌ماند.
وی تاکید کرد: هر بانکی که نمی‌تواند گره بانکی مردم را رفع کند به ما اطلاع دهد تا ما در مرکز پیگیر باشیم و اگر می‌تواند هم سریع اقدام کند.
استاندار با بیان اینکه، باید برای کار مردم انگیزه داشته باشیم تاکید کرد: هرکس به وظایف عمل نکند، فکری برای خودش کند و تغییرات را از خود شروع کند و گر نه ما به دنبال تغییر خواهیم بود.
احمدزاده تاکید کرد: از همه بانک‌های استان این انتظار است که احساس مسئولیت نسبت به وضعیت خاص استان داشته باشد.
استاندار با بیان اینکه در مناطق مختلف و دور دست این استان مشکلات و محرومیت به شدت بالا است و اغلب هیچ منبع درآمدی ندارند گفت: بطور مثال در منطقه دیشموک حدود ۵۰ درصد مردم تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند، چطور برای یک وام بتوانند سه ضامن کارمند معرفی کنند.
وی خاطرنشان کرد: دولت سیزدهم همت کرده در استان تغییر ایجاد شود و بیش از یکهزار میلیارد تومان تسهیلات در نظر گرفته تا افراد تحت پوشش بیشتر نشوند.
استاندار تاکید کرد: انتظار داریم سخت نگیرید در بخشی از کار تغییر رویه داده شود و روش‌های نو برای کار پیشنهاد دهید.
احمد زاه تصریح کرد: مطالبه‌ای از بانک‌ها داریم که چرا گلایه‌ها از بانک‌ها زیاد است و می گویند آنقدر سخت می‌گیرند که قادر به دریافت وام نیستیم.
استاندار گفت: به دنبال راه حل بگردید و تسهیل گر باشد و اگر مشکلی هست مطرح کنید تا راه حل و چاره جویی شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه، ما قدر تلاش‌های شما را می دانیم و از شما جانانه حمایت می‌کنیم و پیگیر خواسته‌های شما هستیم و هم به دنبال تأمین منابع، برگشت سرمایه و هم چرخش منابع در استان خواهیم بود.
وی تاکید کرد: شرکت‌های سرمایه گذار و بنگاه‌های تولیدی و اقتصادی که چرخش مالی آنها در استان نیست را موظف خواهیم کرد تا منابع مالی آنها در سیستم بانکی خود استان به گردش درآیند.
وی ابراز داشت: همه بانک‌های خصوصی را موظف خواهیم کرد تا برای رشد اقتصادی و تولید - اشتغال در استان برای سرمایه گذاری به کمک بانک‌های دولتی بیایند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: فروشگاه‌های زنجیره‌ای باید چرخش مالی آنها در استان کهگیلویه و بویراحمد باشد و چرخش منابع بانکی در استان باید یکی از تعهدات سرمایه گذار باشد.
احمدزاده ابراز داشت: تلاش می‌کنیم تا در سیستم بانکی تضادی بین منابع و مصارف نباشد و به تعادل نزدیک شوند.
سیداحسان عسکری معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد هم گفت: از مجموع پول کشور، مبلغ ۱۰۸ هزار میلیارد تومان معال ۲۴/ درصد (یک چهارم یک درصد) آن در این استان است.
عسکری افزود: با اینکه یک درصد جمعیت و یک درصد خاک کشور را داریم، حداقل باید یک درصد منابع پولی کشور در این استان باشد.
وی اظهار داشت: در شرایط عادی باید این مبلغ چهار برابر شود تا سهم ما در جایگاه واقعی خود قرار بگیرد.
به گفته معاون اقتصادی استانداری، با همه این کمبود منابع مالی، بانک‌های خصوصی بخش زیادی از این منابع را در اختیار دارند که در رونق تولید بکار گرفته نمی‌شوند.
وی ابراز داشت: برای حرکت در مسیر تولید، توسعه و رونق سرمایه گذاری و اشتغال باید منابع مالی ما به میانگین کشوری نزدیک شود و به علاوه منابع بانک‌های خصوصی هم در بخش تولید بکار روند.

وی یادآور شد: بخشی از گردش مالی استان هم خارج از استان کهگیلویه و بویراحمد می‌باشد که باید برای آن هم چاره جویی کنیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تصریح کرد: روند پرداخت‌ها در سال ۱۴۰۰ کند است.
وی تاکید کرد: تمام مراکز اقتصادی که منابع گردش مالی آنها در تهران و غیر از این استان است باید متعهد شوند تا گردش مالی آنها در استان صورت گیرد.
عسکری تاکید کرد: ما انتظار غیرقانونی و غیرمنطقی از سیستم بانکی استان نداریم و انتظار شنیدن حرف و کار غیرمنطقی و بی انصافی را هم از سیستم بانکی نمی‌پذیریم و باید انعطاف‌های عاقلانه، قانونی و براساس واقعیات داشته باشیم.
در این جلسه مدیران بانک‌های عامل استان هم مشکلات سر راه سیستم بانکی خود را ارائه دادند و نسبت به رفع آنها تاکید کردند.

 


کد مطلب: 441003

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/441003/تهرانی-هایی-جیب-کهگیلویه-بویراحمدی-ها-خالی-می-کنند-مردم-گره-کور-بانک-ها-عاصی-هستند

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1