تاریخ انتشار
جمعه ۱۰ تير ۱۴۰۱ ساعت ۱۵:۰۹
کد مطلب : ۴۴۹۷۷۴
در خطبه‌های نماز جمعه دهدشت مطرح شد

نمازگزاران؛ «سد آبریز» حق کهگیلویه / امام جمعه دهدشت خطاب به مخالفان سد آبریز! اهداف سیاسی خود را جای دیگری ببرید که ناچار می‌شوم پشت پرده‌ها را داد بزنم

۱
۳
نمازگزاران؛ «سد آبریز» حق کهگیلویه (+ فیلم و تصاویر )
کبنا ؛نماز جمعه این هفته شهر دهدشت به امامت حجت‌الاسلام و المسلمین علی وحدانی‌فر امام جمعه این شهر برگزار شد و موضوع سد آبریز بحث اصلی خطبه‌های این هفته نماز جمعه بود.
به گزارش کبنا، حجت‌الاسلام و المسلمین وحدانی‌فر امام جمعه دهدشت در بخشی از صحبت‌های خود، اظهار داشت: آبریز حقی است که باید به حق دار برسد، آبریز راهکار مدیریت عاقلانه آب است، دشت‌های تشنه مجاور مارون فریاد می‌زند، آبریز مرثیه‌ای برای مظلومیت دشت‌های کهگیلویه است.
وی در ادامه با بیان اینکه امام علی (ع) می‌فرماید در هر جامعه‌ای آب و کشاورزی باشد نباید فقر و محرومیت وجود نداشته باشد، افزود: اهداف سد آبریز چیست؟ وقتی از آبریز صحبت می‌کنیم صحبت از تأمین و ذخیره آب است، آب کشاورزی ۳۰ هزار هکتار از بهترین و مستعدترین دشت‌های مستعد کشور در جنوب غرب کشور و رفع معضل بیکاری است.

وی در ادامه گفت: با توجه به تراز بالای برکه آبریز، توان تأمین انرژی برق آبی را می‌تواند، فراهم می‌کند. علاوه بر این، به دلیل نبود «سازند» گچی در این سد، با کیفیت‌ترین آب مخزنی را در کشور دارد.
حجت‌الاسلام وحدانی‌فر بیان کرد: نقش چهارم آبریز در کنترل سیلاب‌ها نیز مثمر ثمر است. برکه آبریز با داشتن کمترین سطح دریاچه کم‌ترین سطح تلخی را داراست و نماد یک سد با کیفیت در نسبت با سدهای بزرگتر در کشور است.
امام جمعه دهدشت گفت: دریاچه زیبای آبریز می‌تواند قطب گردشگری ملی و بین المللی در منطقه را ایجاد کند و  با توجه به سردسیر بودن منطقه و همچنین دمای مطلوب می‌تواند بهترین محیط برای پرورش ماهیان سردآبی باشد.
            
لازم به ذکر است؛ بعضی از نمازگزاران با در دست داشتن پلاکاردهایی، «سد آبریز» را حق مردم کهگیلویه می‌دانستند.




امام جمعه دهدشت خطاب به مخالفان سد آبریز گفت: اهداف سیاسی خود را جای دیگری دنبال کنید که ناچار می‌شوم برخی نکات را بیان کنم، آبریز نسخه شفابخش دردهای مزمن کهگیلویه است. 
 حجت‌الاسلام علی وحدانی در آیین عبادی سیاسی جمعه ۱۰ تیرماه ۱۴۰۱ در دهدشت، یکی از مصادیق مهم و ضروری امروز جامعه را تقوا در فضای مجازی عنوان و اظهار کرد: متاسفانه عده‌ای بدون هیچ‌گونه تحقیقی از صحت و سقم یک خبر یا یک کلیپ آن را در فضای مجاز نشر می‌دهند و به راحتی با آبروی اشخاص بازی می‌کنند.
 امام جمعه دهدشت از صبور بودن در بلاها و ایستادگی مقابل لغزش‌ها به عنوان خصلت‌های انسان مؤمن نام برد و تصریح کرد: در فتنه ۸۸ آن‌هایی که یار غار بودند دلشان لرزید، اما مؤمن واقعی عمارگونه مقابل حوادث روزگار ایستادگی می‌کند.
 وی مسئله سد آبریز را یادآور شد و با بیان اینکه طبق گفته کارشناسان احداث برکه آبریز منافع فراوان برای دشت‌های
تشنه کهگیلویه دارد گفت: آبریز نسخه شفابخش دردهای مزمن کهگیلویه است، آبریز نبض زندگی، تولید، اشتغال، اقتصاد، مبارزه با فقر در کهگیلویه و رویای پایان کارگران دست پینه بسته و شکست خورده کنگان و عسلویه و هرمزگان است.
 امام جمعه دهدشت از آبریز به عنوان امید خفته در دل جوانان و زنان کارگر کهگیلویه نام برد و تصریح کرد: آبریز حقی است که باید به حق‌دار برسد.
 حجت‌الاسلام وحدانی‌فر گفت: آبریز مرثیه‌ای برای مظلومیت دشت‌های کهگیلویه است.
 وی به تشریح اهداف سد آبریز پرداخت و از تأمین آب کشاورزی ۳۰ هزار هکتار از بهترین دشت‌های مستعد جنوب کشور، بهینه‌سازی در تأمین انرژی برق آبی، کنترل سیلاب‌های ناگهانی، تأمین امنیتی سیلاب پایین دست، کمترین تبخیر، و قطب گردشگری بین‌المللی به عنوان مزایای این سد نام برد و اظهار کرد: آیا این استدلال‌ها کافی نیست؟ آبریز مجوز تخصیص آب و مجوز زیست‌محیطی دارد.
 وی افزود: به آقایان تریبون‌دار توصیه می‌کنم قبل از بیان یک مسئله، با کارشناسان مشاوره بگیرید این خیلی بد است حرف خلاف واقع در تریبون‌های مهم بیان شود.

 امام جمعه دهدشت گفت: اینجا محل گذر آب است و قرن‌ها آب وجود داشته، چرا خلاف واقع صحبت می‌کنید؟ به لطف خدای رحمن و نزولات آسمانی تاکنون ۱۱ بار مارون سرریز داشته است، پتانسیل آب در حوزه مارون یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون مترمکعب در سال است و برداشت آن یک میلیارد و ۱۹۰ میلیون متر مکعب است، مگر کهگیلویه چقدر برداشت می‌کند؟ سقف برداشت آن ۱۳۵ میلیون متر مکعب است.
 امام جمعه دهدشت خطاب به مخالفان و توییت‌بازان فضای مجازی گفت: در استان و وزارت نیرو مجوزهای لازم برای برداشت گرفته شده است و اگر با ایجاد برکه مخالفت شود به وسیله پمپاژ از رودخانه‌ها برداشت می‌شود، توییت‌بازان آبریز را سیاسی نکنید که ناچار شوم برخی نکات را بیان کنم، آبریز حق مسلم و طبیعی است.
 وی هم‌چنین به مخالفان سد آبریز گفت: اهداف سیاسی خود را جای دیگری دنبال کنید، مسئولان از جمله نماینده ولی فقیه، استاندار، نماینده کهگیلویه، فرماندار و نهاد امامت جمعه به جد در تلاش برای احداث این سد هستند.
 مطالبه‌گران احداث سد آبریز با حضور در نماز جمعه خواهان مطالبه‌گری امام جمعه در این راستا از تریبون نماز جمعه شدند که حجت‌الاسلام وحدانی در پاسخ به این مطالبه آن‌ها هم گفت: تریبون نماز جمعه باید پاسخ‌گوی مطالبات مردم باشد و دغدغه‌ها و مشکلات مردم را سرلوحه کار خود قرار دهد.
 حجت‌الاسلام وحدانی‌فر در پایان با بیان اینکه بلوط‌های زاگرس ایستاده می‌میرند افزود: مسئولان دارند کار می‌کنند اما انتظار می‌رود با سرعت بیشتر و اقدام عاجل‌تر نگذارید تنفس و هویت زاگرس از بین برود.
 
نام شما

آدرس ايميل شما

کامران
United States
اب خود منطقه رو استان دیگر با زور میبرد و جالبه که با پررویی حرف هم میزنن. استان خشک خوزستان آب نداشت استان کهگیلویه اب داشت و تا تونستین سواستفاده کردین. من باشم نمیزاشتم یه قطره به این استان بره
راه تغییرات از کدام طرف است؟

راه تغییرات از کدام طرف است؟

اولین و شاید جدی‌ترین گام در مسیر انجام اصلاحات و تغییرات در جوامع مختلف، نیازمند پذیرش ...
روزنامه جمهوری اسلامی: کاش یک استعفای نمایشی می‌دادید

روزنامه جمهوری اسلامی: کاش یک استعفای نمایشی می‌دادید

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: آنچه که اکنون در سرزمین ما اتفاق می‌افتد، به سادگی می‌شد ...
متن و حاشیه «مولوی عبدالحمید»

متن و حاشیه «مولوی عبدالحمید»

رهبر معنوی اهل سنت ایران در جریان حیات دینی و سیاسی خود همواره مواضع قابل تامل و جنجالی ...
فایل های مرتبط
به نظر شما کدام دانشگاه سال 1402 در استان کهگیلویه و بویراحمد عملکردی بهتری داشته است؟
دانشگاه یاسوج
دانشگاه علوم پزشکی
دانشگاه آزاد اسلامی
دانشگاه پیام‌نور
دانشگاه علمی کاربردی
دانشگاه فنی و حرفه‌ای
هیچ کدام
1