تاریخ انتشار
پنجشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۱۶:۲۰
کد مطلب : ۴۵۵۱۱۵
در گفت‌وگو با نماینده مجلس؛

رسانه‌های مخالف نظام قدرت زیادی دارند

۰
رسانه‌های مخالف نظام قدرت زیادی دارند
کبنا ؛
جلال رشیدی کوچی نماینده مجلس یازدهم گفت: رسانه های معاند می‌دانند که مردم ایران نسبت به موضوعاتی مثل معیشت و اقتصاد نارضایتی دارند پس با مانور دادن بر سر این مسائل، سعی در ایجاد مخالفت در جامعه علیه نظام دارند و به طور عامیانه، قیافه حق به جانب می گیرند.
نوع مواجهه مردم با رسانه نسبت به چند دهه اخیر تفاوت بسیار زیادی پیدا کرده و دیگر نمی‌توان از یک منبع خبری دست به اقناع مخاطب زد. موضوعی که در چندماه اخیر نیز به طور مشهود مشخص شد. در این حتی برخی از کارشناسان حوزه رسانه بر این عقیده هستند که در دنیای مدرن بسیاری از جنگ‌ها از زمین رسانه آغاز می‌شود و بدون داشتن یک پیاده نظام منسجم نمی‌توان در این کارزار پیروز شد.
جلال رشیدی کوچی؛ نماینده مرودشت و عضو کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس شورای اسلامی گفت: موضوع مهمی که از ابتدای اعتراضات که بعدها به اغتشاش، آشوب و تجزیه‌طلبی کشیده شد این است که رسانه‌های معاند چه از طریق تلویزیون و چه رادیو و فضای مجازی، مرتبا اخباری را به مردم مخابره کردند که درست و غلط در هم آمیخته بود و غالبا هم اخبار دروغین منتشر میکردند.
عملکرد ضعیف صدا‌وسیما دلیل اعتماد مردم به رسانه‌های معاند است
وی تشریح کرد: به دلیل ضعف عملکرد مجموعه رسانه‌ای کشور به ویژه صداوسیما در سال‌های اخیر، به جایی رسیدیم که متاسفانه تعدادی از مردم حرف‌های دروغ شبکه‌های معاند را قبول میکنند. رسانه‌های ضد انقلاب به قدری قدرت گرفتند که هویت ملی ما مورد هدف قرار داده‌اند ولی بسیاری از افرادی که پای ثابت این شبکه‌ها بودند به مرور زمان متوجه شدند که اخباری که آنها مخابره میکنند صرفا برای تاثیر منفی گذاشتن بر روی افکار عمومی است و الان به دروغگو بودن آنها پی بردند ولی هنوز هستند کسانی که حرف‌های دروغ این شبکه‌ها را قبول می کنند.
عضو کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس شورای اسلامی به بازی فوتبال ایران و انگلیس در جام‌جهانی اشاره کرد و به دیده بان ایران گفت: اکثریت جامعه در زمان بازی، به این نتیجه رسیدند که شبکه‌های معاند به دنبال از بین بردن ملت و کشور ایران هستند.
ترفند معاندان کشته‌سازی است
وی اظهار کرد: کشته‌سازی شبکه‌های ضدانقلاب یکی از ترفندهایی است بتوانند افکار و احساسات عمومی را جریحه‌دار کنند. برای همه مشهود است و با مستندسازی ثابت شد که تعدادی از افرادی که طی هفته‌های اخیر جان‌شان را از دست داده‌اند اصلا در اغتشاشات حضور نداشتند. بازی با آبروی مردم کار درستی نیست ولی شبکه‌های معاند هیچ اصولی را رعایت نمی کنند.
رشیدی‌کوچی در ادامه به دیده‌بان ایران گفت: در جریان کشته شدن کیان‌ پیرفلک، رسانه‌های معاند و اکانت‌های برانداز که در توییتر فعال بودند به طور شفاف، در همان لحظه حادثه این خبر را با افتخار منتشر کردند که " در ایذه گروه‌های موتورسوار منتسب به براندازها به سمت تعدادی از بسیجیان شلیک کردند" ولی پس از گذشت دقایقی از حادثه وقتی متوجه شدند که یک بچه هم در بین افراد بوده که کشته شده سریعا توییت خود را حذف کرده و کاملا خبر را تغییر دادند. گروه‌های برانداز اقرار کردند که تیراندازی ایذه کار خودشان بوده ولی وقتی دیدند یکی از کشته‌شدگان یک کودک است تغییر رویه داده و سناریو را بر کشته‌سازی توسط جمهوری اسلامی پیش بردند.
شبکه‌های معاند اختلاف می‌اندازند و قیافه حق به جانب میگیرند
وی با تاکید بر اینکه رسانه‌های سعودی و وابسته به رژیم صهیونیستی با عواطف و احساسات مردم بازی میکنند افزود: آنها میدانند که مردم ایران نسبت به موضوعاتی مثل معیشت و اقتصاد نارضایتی دارند پس با مانور دادن بر سر این مسائل، سعی در ایجاد اختلاف دارند و به طور عامیانه، قیافه حق به جانب میگیرند.
مردم به فیلم‌های ایران‌اینترنشنال و بی‌بی‌سی و منوتو اعتماد نکنند
وی عنوان کرد: مردم به فیلم‌های منتشر شده در ایران‌اینترنشنال و بی‌بی‌سی و منوتو اعتماد نکنند. شهری که ۱۲ میلیون نفر جمعیت دارد با ۴ تا فیلم که بعضا هم از زوایای مختلف گرفته شده، نمیتوان گفت که همه مردم برای اعتراض بیرون آمدند، نه چنین نیست. از سوی دیگر فیلم‌های ارسالی به این شبکه‌ها اعتبارسنجی نمیشود و درست و غلط بودن آن نیزمشخص نیست.
وقتی وارد توییتر میشوی گویا انقلاب شده ولی در فضای حقیقی جامعه چنین خبری نیست
رشیدی کوچی ادامه داد: روشی که رسانه های معاند و ضدانقلاب در پیش گرفته‌اند این است که بازی رسانه‌ای را‌ه انداخته و با بمباران اخبار دروغین، مردم را در تشخیص خبر درست و غلط به اشتباه می‌اندازند. وقتی وارد توییتر میشویم؛ آنها پیروز شده، انقلاب کردند، همه مردم در تمامی شهرها بیرون ریخته و به انقلاب پیوستند و هزاران نفر نیز کشته شده‌اند ولی در فضای حقیقی جامعه میبینیم که چنین چیزی وجود ندارد و اتفاقی نیفتاده است.
وی بیان کرد: فضاسازی رسانه‌ای آنها به قدری قوی است که رییس جمهور کانادا در توییتر ادعا میکند که قرار است ۱۵‌هزار نفر را در ایران اعدام کنند ولی پس از چند دقیقه متوجه خطای خود شده و توییت را پاک میکند.
اعتراض حق مردم است ولی با رعایت چارچوب‌ها و حد وحدود
عضو کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس شورای اسلامی اذعان کرد: اعتصاب و اعتراض حق مردم است ولی اگر قرار است اعتراضی صورت گیرد باید طبق چارچوب و رعایت خط ‌وخطوط باشد. در همه جای دنیا مجاز هستند تا یک حدی اعتراض کنند اگر پا از حد خود فراتر بگذارند طبق قانون برخورد میشود، برخورد بد دولت فرانسه با جلیقه‌زردها مصداق بارز این موضوع است.
رشیدی کوچی در پایان خاطرنشان کرد: منطقی نیست که تعدادی از معترضان بیایند اعتراض کنند، هرچه دلشان بخواهد بگویند و هدف براندازی حکومت و رفراندوم را نیز داشته باشند ولی حکومت با آنها برخورد نکند، اعتراض باید در چارچوب قانون باشد که در حال بررسی این موضوع در کمیسیون هستیم.
نام شما

آدرس ايميل شما

درخشش دو عضو هیئت علمی و دو دانش‌آموخته دانشگاه یاسوج در جمع «دانشمندان برتر دنیا»

درخشش دو عضو هیئت علمی و دو دانش‌آموخته دانشگاه یاسوج در جمع «دانشمندان برتر دنیا»

دو عضو هیات علمی و دو دانش آموخته دانشگاه یاسوج در سال ۲۰۲۲ میلادی در لیست یک درصد دانشمندان ...
سید محمد خاتمی: براندازی نه ممکن است نه مطلوب

سید محمد خاتمی: براندازی نه ممکن است نه مطلوب

سید محمد خاتمی: انکار وضع بدی که به نام زندگی بر مردم تحمیل می‌شود نارضایتی را از بین ...
راه تغییرات از کدام طرف است؟

راه تغییرات از کدام طرف است؟

اولین و شاید جدی‌ترین گام در مسیر انجام اصلاحات و تغییرات در جوامع مختلف، نیازمند پذیرش ...
به نظر شما کدام دانشگاه سال 1402 در استان کهگیلویه و بویراحمد عملکردی بهتری داشته است؟
دانشگاه یاسوج
دانشگاه علوم پزشکی
دانشگاه آزاد اسلامی
دانشگاه پیام‌نور
دانشگاه علمی کاربردی
دانشگاه فنی و حرفه‌ای
هیچ کدام
1