تاریخ انتشار
شنبه ۶ اسفند ۱۴۰۱ ساعت ۱۴:۰۱
کد مطلب : ۴۵۸۹۶۱
کبنا گزارش می دهد؛

کارخانه بازیافت زباله شهر یاسوج عملا تعطیل و بلاتکلیف است / شهرداری به تعهداتش عمل نکرده اما قصد خرید کارخانه را دارد

۵
۲
کارخانه بازیافت زباله شهر یاسوج عملا تعطیل و بلاتکلیف است
کبنا ؛کارخانه بازیافت زباله یا همان طلای کثیف شهر یاسوج که تکمیل نشده افتتاح شده بود، پس از سه ماه از افتتاح صوری هم اکنون به دلیل عمل نکردن شهرداری به تعهداتش تعطیل شد.
به گزارش کبنا، ایسنا در گزارشی نوشت: «سید مهدی عدالت‌خواه»، سرمایه گذار کارخانه بازیافت زباله یاسوج، گفت: کارخانه بازیافت یاسوج و دلیل نداشتن آب و برق گاز و عمل نکردن شهرداری به تعهداتش تعطیل شده است.
وی افزود: شهرداری باید تمام زیرساخت های کارخانه بازیافت را فراهم می‌کرد اما تاکنون که حدود هفت سال از شروع عملیات ساخت کارخانه می‌گذرد، به تعهداتش عمل نکرده است. همچنین یک سال طول کشید تا شهرداری قرارداد با ما منعقد کرد.
عدالت خواه اظهار کرد: زمانی که قرارداد منعقد و امضا شد شهرداری موظف بود قبل از شروع تمام زیرساخت ها را فراهم کند بعد ما در سایت روم شروع به کار کنیم اما هم اکنون تمام ساخت و سازها شامل؛ ابنیه، سوله و اجرا و نصب کارخانه را انجام دادیم و هنوز شهرداری به تعهداتش عمل نکرده است.
این سرمایه گذار کهگیلویه و بویراحمدی خاطرنشان کرد: برای انجام کارهای ساخت و ساز کارخانه به سایت «دوپشته دشتروم» انتقال داده ایم.
عدالت خواه تصریح کرد: مکافات ها چه کشیدم تا کارخانه را به مرحله اجرا رساندم اما وقتی که قرار بود وزیر کشور به یاسوج سفر کند، گفتند؛ می‌خواهیم کارخانه را با حضور وزیر افتتاح کنیم اما به آنها گفتم که کارخانه نیمه تمام است و آب، برق و گاز ندارد.
وی ادامه داد: برق کارخانه را بخاطر مردم، مشکلات زیست محیطی و جلوگیری از آلودگی آب سد شاه قاسم و چاه‌های آب شرب با هزینه های شخصی کشیدم که متاسفانه با نوسان و مشکل مواجه است بطوریکه ۷ دینام بزرگ کارخانه که هرکدام بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون تومان قیمت دارد، سوخت.
این سرمایه گذار کارخانه بازیافت شهر یاسوج عنوان کرد: آب مورد نیاز کارخانه که قرار بود شهرداری برای کارخانه ایجاد کند با هزینه شخصی انجام دادم اما متاسفانه توان نصب کردن بچه ها یا شبکه را نداشتند و وضعیت گاز کارخانه نیز هم با همین وضعیت رو به رو شده است.
عدالت خواه با بیان اینکه ۲۵۰۰ متر مکعب در سایت پسماند «دوپشته» یاسوج سوله و ۹۰۰مترمربع ساختمان ساختم، خیابان کشی و محوطه سازی کردم، تاکید کرد: مجموعه شهرداری طبق دستورالعمل وزارت کشور باید عمل می‌کردند علاوه بر این دستورالعمل هیچ کدام از تعهدات خود را نیز انجام ندادند.
وی اظهار کرد: برای خدمت به مردم شهرم و به سفارش بزرگانی همچون آیت الله ملک حسینی و بدون حتی یک ریال تسهیلات بانکی در این جا سرمایه گذاری کرده ام و زندگی خود را برای این کارخانه گذاشتم.

سرمایه گذار کارخانه بازیافت زباله شهر یاسوج گفت: ۲۱ دستگاه ماشین آلات سنگین خود را فروختنم تا این کارخانه را بسازم و راه اندازی کنم اما متاسفانه اینکه مسئولان بخصوص شهردار و مجموعه شهرداری مطرح می کنند برای سرمایه‌گذاران «فرش قرمز پهن می‌کنیم» تنها در حد حرف است و زندگی ما را سر همین فرش قرمز نابود کردند.
عدالت خواه افزود: نهایتاً شهردار گفته کارخانه بازیافت را برای شهرداری خریداری می‌کنیم و در شورای شهر و شواری تطبیق فرمانداری نیز این موضوع مطرح و مصوب شد، مراحل خرید کارخانه توسط شهرداری انجام شد اما پس از گذشت حدود سه ماه شهردار پاسخگوی ما نیست.
وی تصریح کرد: از شما بعنوان رسانه که چشم بینا و گوش شنوای مردم و رابط بین مردم و مسئولان هستید، به ابوالفضل قسم می دهم که نگذارید در این شهر نابود شویم.
سرمایه گذار کارخانه بازیافت زباله یاسوج تاکید کرد البته بدلیل پاسخگو نبودن و عمل نکردن شهرداری به تعهداتش، مجبور شدم از طریق دستگاه قضایی موضوع را پیگیری و احقاق حق کنم.
عدالت خواه بیان کرد: قبل از اینکه برای سرمایه‌گذاری به شهر یاسوج بیایم استان های همجوار از من خواستند که برای سرمایه گذاری آنجا بروم و حتی شهرستان نور نیز از من دعوت به سرمایه‌گذاری کرد اما نرفتم و خواستم در استان و شهر خودم سرمایه گذاری کنم که متاسفانه از کار خودم پشیمانم کردند و با این وضعیت مواجه شدم.



«فرزاد بابکان پور»، مدیرکل امور شهری استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این خصوص ضمن تایید مشکلات کارخانه بازیافت شهر یاسوج گفت: متاسفانه مشکلات و اختلافاتی بین سرمایه گذار و شهرداری پیش آمده که در جهت رفع و حل و فصل این مشکلات و اختلافات تلاش خواهیم کرد.
«کیوان آشنا»، رئیس شورای اسلامی شهر یاسوج در این رابطه گفت: از سوی شهرداری نامه‌ای در این زمینه برای شورا ارسال شد که شورا مصوب کرده شهرداری می‌تواند با سرمایه گذار معامله و کارخانه بازیافت زباله را خریداری کند.
وی افزود: البته طی صحبت‌هایی که با شهردار داشتم گفته با توجه به مشکلات مالی شهرداری و وضعیت حقوق کارگران، توان خرید کارخانه را نداریم.
گفتی است که نستهن مقدم_ شهردار یاسوج_ پس از بررسی‌های کارشناسان شهرداری، به شورای شهر نامه زده که کارخانه را خریداری کنیم. شورای شهر نیز مصوب کرده و کمیته تطبیق مستقر در فرمانداری شهرستان بویراحمد آن را تأیید کرده بود. اما با این وجود هنوز وضعیت کارخانه بازیافت تعیین تکلیف نشده است.
یادآور می شود که عصر روز دوشنبه هفتم شهریور ماه ۱۴۰۱ فاز اول کارخانه بازیافت زباله شهر یاسوج که ظرفیت تفکیک روزانه ۴٠٠ تن زباله را دارد با حضور وزیر کشور در ششمین روز از هفته دولت با اعتباری بالغ بر ۶۰ میلیارد تومان افتتاح شد و قرار بود در فاز اول برای ۵۰ نفر، در فاز دوم برای بیش از ۱۲۰ نفر بصورت مستقیم شغل ایجاد شود و با تکمیل مراحل تفکیک از مبدا این تعداد افزایش می یابد. شهردار یاسوج هم در آن روز اعلام کرد که در صورت تامین اعتبار ظرف ۶ ماه آینده فاز دوم این کارخانه تکمیل و به بهره برداری خواهد رسید، اما افتتاح نشده، تعطیل شده است.
«کیامرث حاجی زاده»، معاون وقت هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد روز یکشنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۱ در نشست کارگروه پسماند استان گفت: ظرف یک هفته مجوز چاه آب مورد نیاز کارخانه بازیافت زباله شهر یاسوج پس از تشکیل پرونده از سوی شهرداری، از سوی آب منطقه ای استان صادر شود.
وی با بیان اینکه کارخانه بازیافت شهر یاسوج به استخوان لای زخم تبدیل شده است که باید سریع تر مشکلات آن رفع و راه اندازی و فعال شود، اظهارکرد: مشکل دیگر کارخانه بازیافت زباله شهر یاسوج گاز بود که حل شد و مشکل آب و برق نیز باید حل شود.
«فرزاد بابکان پور»، مدیرکل امور شهری استان کهگیلویه و بویراحمد نیز گفته بود که فاز یک کارخانه بازیافت زباله شهر یاسوج عملا تعطیل و بلاتکلیف مانده است.
نام شما

آدرس ايميل شما

Iran, Islamic Republic of
چه کاری را مقدم و این شورای شهر به سرانجام رساندند که این دومیش باشه/ خدا میداند چه بده بستانی بین این شورا و شهردار وجود دارد که الان نزدیک به 7 سال هست که ضعیف ترین شخص ممکن بر مسند شهرداری تکیه داده
چرا اقای بهرامی و اقای جاوید که داشتند کار میکردند نذاشتند بمونه چون باج به شورا نمی دادند
آقای آشنا و اکبری و احمدی کیش چطور میخواهید این همه ظلم در حق این شهر را جبران کنید
خیرخواه
Iran, Islamic Republic of
جای اداره کل بازرسی درجهت ترک فعل ازطرف شهرداری یاسوج خالی است
گنجی
Iran, Islamic Republic of
سرنوشت تمام سرمایه‌گذاری های انجام شده در استان همین است
نایاب
Romania
شهردار کشور ، آقای احمدی کیش و آشنا و جاودانه حق مردم .
البالو
Iran, Islamic Republic of
حقوق کارگرل بدین سرمایه داری وبازیافتی نمی خواد.
مترویی که عموما خراب است! / آیا زاکانی بی‌خیال امور شهر تهران شده است

مترویی که عموما خراب است! / آیا زاکانی بی‌خیال امور شهر تهران شده است

«شهرداری دیگر مماشات نکند و منابعی که در اختیارشان گذاشتیم را هرچه سریع‌تر برای رفع نقص ...
۳ واکنش شفقت‌برانگیز  به انتخابات

۳ واکنش شفقت‌برانگیز  به انتخابات

اکنون که یکی از عجیب‌ترین انتخابات‌های بعد از انقلاب تمام شد، انتظار آن بود که تحلیل‌ها ...
صف‌کشی پسا انتخاباتي

صف‌کشی پسا انتخاباتي

انتخابات اسفند 1402 چه تغيير و تحولاتي را در بطن عرصه سياسي كشور ايجاد كرده است؟ تبعات ...
به نظر شما کدام دانشگاه سال 1402 در استان کهگیلویه و بویراحمد عملکردی بهتری داشته است؟
دانشگاه یاسوج
دانشگاه علوم پزشکی
دانشگاه آزاد اسلامی
دانشگاه پیام‌نور
دانشگاه علمی کاربردی
دانشگاه فنی و حرفه‌ای
هیچ کدام
1