دریافت لینک صفحه با کد QR
فرماندار دنا تشریح کرد:
واسطه گری ازدواج رسم فراموش شده ای که نیاز به ترویج دارد
20 آذر 1402 ساعت 9:46
فرماندار شهرستان دنا گفت: واسطه گری ازدواج رسم فراموش شده ای است که با مداخله دستگاه های فرهنگی و نهادهای مردمی ترویج می یابد.
فرماندار شهرستان دنا گفت: واسطه گری ازدواج رسم فراموش شده ای است که با مداخله دستگاه های فرهنگی و نهادهای مردمی نیاز به ترویج دارد.
به گزارش کبنانیوز، در نشست حمایت از خانواده و جوانی جمعیت که با حضور مسئولانی از ادارات استانی و شهرستانی در محل فرمانداری دنا برگزار شد، پارسا شعبانی در خصوص سیاست دولت مبنی بر جوانی جمعیت گفت: مقام معظم رهبری تاکنون بیش از 42 بار بر روی مسئله جمعیت تأکید داشته اند و سیاست دولت آیت الله رئیسی نیز حمایت از جوانی جمعیت است.
شعبانی با اشاره به مواد 28، 32، 33، 34 قانون جوانی جمعیت در خصوص لزوم هم افزایی دستگاه های فرهنگی در بحث جمعیتی اظهار کرد: مسئله ازدواج، طلاق و فرزندآوری سه زنجیره مرتبط به هم در مبحث جمعیتی است و شهرستان دنا نیز متأسفانه متأثر از روند کاهش جمعیتی است که در سطح کشور وجود دارد.
شعبانی بیان کرد: برخی فرهنگ و آداب و رسوم در گذشته وجود داشته که در سالهای اخیر خیلی کمرنگ شده و لازم است ادارات فرهنگی برای زنده نگه داشتن این آداب و رسوم همکاری و هم افزایی داشته باشند.
وی گفت: یکی از این موضوعات بحث واسطه گری است، در گذشته رسم بوده که بزرگان فامیل از زن و مرد، برای وساطت در ازدواج جوانان داوطلب می شدند، لازم است که ادارات شهرستان دنا برای احیای رسم واسطه گری مداخله مثبت داشته باشند و بتوانیم از این طریق طی چند سال افزایش ازدواج را رقم بزنیم.
فرماندار شهرستان دنا با اشاره به فشار اقتصادی بر روی جوانان و لزوم ترویج فرهنگ ازدواج آسان خاطرنشان کرد: متأسفانه مصرف گرایی موجب شده که مردم به زندگی تجملاتی روی بیاورند و جشن های ازدواج آنچنانی رواج پیدا کرده، در حالی که می توان زندگی را با وسایل رفاهی حداقلی شروع کرد.
شعبانی افزود: تاکنون در شهرستان دنا بیش از 40 مورد ازدواج آسان توسط اداراتی همچون کمیته امداد، ورزش و جوانان، بهزیستی، سپاه و سایر ادارات شهرستانی برگزار شده، لازم است مراکز برگزاری ازدواج همکاری بیشتری داشته باشند.
وی گفت: اداره اوقاف و امور خیریه و ادارات مربوطه در خصوص در اختیار قرار دادن مکان برای برگزاری ازدواج آسان و برگزاری خطبه عقد در محیطی معنوی فعالیت داشته باشند.
شعبانی تصریح کرد: در سال 1401 بیش از 150 مورد جهیزیه هر کدام بالغ بر 400 میلیون ریال توزیع شده و در سال 1402 43 مورد جهیزیه با همکاری سپاه پاسداران و دیگر نهادها میان نوعروس ها توزیع می شود.
در این جلسه پس از سخنرانی فرماندار شهرستان دنا در خصوص بحث جوانی جمعیت و ترویج ازدواج، مسئولان ادارات نیز به بیان عملکرد خود در این خصوص پرداختند، همچنین مصوبات جلسه با استناد به مواد قانون جوانی جمعیت عنوان و وظایف ادارات نیز مطرح شد.
کد مطلب: 470249
کبنانیوز
https://www.kebnanews.ir