تاریخ انتشار
جمعه ۳ تير ۱۴۰۱ ساعت ۱۹:۰۴
کد مطلب : ۴۴۹۵۰۸
کبنا گزارش می‌دهد

سفر رئیسی به خراسان شمالی

۱
سفر رئیسی به خراسان شمالی
کبنا ؛رئیس جمهور برای برگزاری سفر استانی دولت مردمی به استان خراسان شمالی، دقایقی پیش وارد بجنورد مرکز این استان شد.
 به گزارش کبنا، آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی صبح امروز پنج‌شنبه برای برگزاری بیست و ششمین سفر استانی دولت مردمی، با استقبال نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بجنورد، استاندار و جمعی از مسئولین استانی وارد استان خراسان شمالی شد.
 دیدار با اقشار مختلف مردم، ایثارگران، جانبازان و خانواده شهدا، برگزاری شورای اداری، بازدید از برخی پروژه‌ها و طرح‌های عمرانی و خدماتی و برگزاری نشست خبری در پایان سفر از مهمترین برنامه‌های سفر یک‌روزه رئیس‌جمهور به خراسان شمالی است.
 رئیس جمهور را در این سفر وزرای کشور، نیرو، جهاد کشاورزی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رئیس سازمان محیط زیست، معاون اجرایی و رئیس دفتر رئیس جمهور همراهی می‌کنند.
 خراسان شمالی از قطب‌های کشاورزی کشور است/ بازارچه‌های مرزی استان زمینه خوبی برای رونق داد و ستد و تجارت با کشور همسایه هستند

 آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی صبح امروز پنج‌شنبه در بدو ورود به استان خراسان شمالی به منظور برگزاری بیست و ششمین سفر استانی دولت مردمی، گفت: خراسان شمالی مردمان بسیار خون‌گرم و پرتلاشی دارد که حقیقتاً در عرصه‌های مختلف امتحان و آزمون بسیار خوب درخشیدند.
رئیس جمهور با اشاره به نوپا بودن استان خراسان شمالی افزود: اگر چه از تشکیل استان سال‌ها گذشته است، اما همچنان به دلیل برخی از محرومیت‌ها شرایط یک استان را ندارد. این موضوع از نکاتی است که همکاران ما پیش از برگزاری سفر در خدمت نماینده مقام معظم رهبری در استان، استاندار، نمایندگان محترم و مدیران، مسئولان و کارشناسان مورد بررسی قرار داده‌اند و باید نسبت به آن توجه خاصی شود.
دکتر رئیسی با بیان اینکه برخی مشکلات از جمله وجود تعداد زیادی طرح‌های نیمه تمام در استان‌های مختلف و از جمله این استان مردم را رنج می‌دهد، اظهار داشت: دولت از همین رو در سفرهای استانی نهضت اتمام پروژه‌های نیمه تمام را راه انداخته است. در این دولت دنبال کلنگ زدن یا اینکه پروژه جدیدی را شروع کنیم، نیستیم، بلکه به دنبال آن هستیم تا طرح‌های نیمه تمام که مردم را رنج می‌دهد زودتر به سامان برسد.
رئیس جمهور خراسان شمالی را از قطب‌های کشاورزی کشور دانست و تصریح کرد: به کشاورزی استان باید توجه خاص شود. همچنین با توجه به مرزی بودن استان، بازارچه‌های مرزی زمینه خوبی برای رونق داد و ستد و تجارت با کشور همسایه هستند. در سفری که به ترکمنستان داشتم دیدم که در آنجا تمایل جدی برای فعال کردن بازارچه‌های مرزی وجود دارد.
آیت‌الله رئیسی با اشاره به نامگذاری امسال به نام «تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین» خاطرنشان کرد: در استان خراسان شمالی چهره‌های تحصیلکرده بسیاری داریم و باید زمینه‌ها و جاذبه‌هایی فراهم کنیم که این نیروها بتوانند در همین استان شغل شایسته و مناسبی برای خود بیابند. زمینه اشتغال و کار در استان وجود دارد و این افراد می‌توانند در عرصه تولید فعال باشند و دولت نیز در عرصه‌های مختلف از تولید حمایت کند.
رئیس جمهور از دستگاه‌های اجرایی خواست تا تسهیلات را در اختیار کارآفرینانی بگذارند که می‌خواهند در همین استان فعالیت کنند و گفت: آنچه در بررسی‌های قبل از سفر انجام شده در طول سفر و نهایتاً در شورای اداری استان مرور می‌شود تا در گام اول به عنوان مصوبات سفر دولت به استان نهایی شود و در گام بعد به دنبال اجرایی شدن این مصوبات باشیم.
 در مالیات‌سِتانی مبنا اعتماد به اصناف است/ وقتی صحبت از دولت مردمی می‌کنیم حتماً باید نگاه مردم و نخبگان در اداره کشور تأثیر داشته باشد/ یکی از ضرورت‌های خراسان شمالی توسعه زیرساخت‌های ریلی است

آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی روز پنج‌شنبه در نشست با جمعی از نخبگان استان خراسان شمالی با گرامیداشت روز بیست و سوم ذی‌القعده و بیان اینکه این روز، روز زیارت مخصوص حضرت رضا (ع) است، خاطرنشان کرد: سال‌ها مردم استان خراسان شمالی مهربانانه و مشتاقانه میزبان زائرین امام رضا (ع) بودند و این سعادت بزرگی برای مردم این استان است.
رئیس جمهور با اشاره به اهمیت بهره گرفتن از نظرات نخبگان در اداره کشور، خطاب به آنان گفت: شما نخبگان در ارتباط گرفتن با دولت به این نوع جلسات بسنده نکنید و سعی کنید پیشنهادات خود را به دولت منتقل کنید.
رئیس جمهور با تأکید به استاندار خراسان شمالی مبنی بر برگزاری مداوم جلسه با نخبگان استانی، خاطرنشان کرد: با بهره‌گیری از نظرات و ایده‌های مطرح شده در این نوع جلسات می‌توان تدابیر خوبی برای حل مسائل و مشکلات استان بکار گرفت. تردیدی ندارم که شما نخبگان خیرخواه کشور هستید و باید به نظرات شما به چشم غنیمت نگاه شود. هر جا مردم در میدان بودند کشور توفیقات زیادی پیدا کرد.
آیت‌الله رئیسی در ادامه تصریح کرد: استان‌های خراسان شمالی و جنوبی همزمان با یکدیگر به استان تبدیل شدند، اما علیرغم کارهای خوبی که انجام شده، استان خراسان شمالی کمبودهای زیادی دارد.
رئیس جمهور با اشاره به اینکه استان خراسان شمالی دارای ظرفیت‌های زیادی در زمینه کشاورزی است، گفت: کشت گیاهان دارویی و توسعه آن در این استان می‌تواند یک ظرفیت اقتصادی بسیار بزرگ در کشور باشد. توسعه کشت گیاهان دارویی نباید در حد حرف باشد.
دکتر رئیسی در بخش دیگری از سخنانش درباره تلاش دولت برای رفع مشکلات زنان بدسرپرست و بدون سرپرست، اظهار داشت: موضوع زن و خانواده بسیار مهم است که تنها یکی از مسائل آن مشکلات زنان بدسرپرست است. در این دولت صندوق حمایت از زنان بدسرپرست را تشکیل دادیم و نیاز است دفتر امور زنان و خانواده در استانداری‌ها فعال شوند.
رئیس جمهور خطاب به استاندار خراسان شمالی افزود: زمینه ارائه محصولات و صنایع دستی را که در خانه‌ها توسط بانوان ساخته می‌شود، فراهم و ایجاد بازارچه‌های دائمی صنایع دستی، ارائه تسهیلات و خرید این نوع محصولات را در استان پیگیری کنید.
رئیس جمهور با تشریح اهمیت نقش مالیات در اداره و تقویت اقتصاد کشور و اهمیت مقابله مؤثر و جدی با فرار مالیاتی، بر لزوم حمایت از اصناف در این زمینه تأکید و خاطر نشان کرد: پیش از این هم به متولیان امور مالیاتی تاکید کردم که در تعامل با اصناف، بنا را بر اعتماد به اصناف بگذارند.
آیت‌الله رئیسی افزود: مهم این است که ممیزان مالیاتی از فرار مالیاتی جلوگیری کنند. دلالانی هستند که درآمد زیادی دارند اما مالیات آن را نمی‌دهند.
دکتر رئیسی در
بخش دیگری از سخنانش با مهم و مؤثر توصیف کردن فعالیت گروه‌های جهادی در رفع مشکلات کشور، گفت: در حسینیه جماران هم گفتم برخی از دختران و پسرانی که در گروه‌های جهادی فعالیت می‌کنند، ماه عسل خود را برای خدمت به مناطق محروم می‌روند. ارزش جهاد در بین ملت ما هنوز بسیار بالاست و این ارزش امروز در گروه‌های جهادی دنبال می‌شود. دولت وظیفه دارد از گروه‌های جهادی حمایت کند.
رئیس جمهور یکی دیگر از ضرورت‌های استان را توسعه زیرساخت‌های ریلی برشمرد و گفت: توسعه ریلی بخصوص در بخش مسافری ضرورت بسیاری دارد.
آیت‌الله رئیسی در مورد گران شدن اقلام و کالاهای اساسی گفت: اصلاح نحوه تخصیص یارانه‌ها تنها یکی از عوامل گرانی این نوع محصولات بود و همزمان قیمت‌های جهانی نیز افزایش پیدا کرد که یکی از عوامل آن جنگ اوکراین است.
دکتر رئیسی افزود: برخی از کشورهای اروپایی نیز به دلیل گرانی کالاهای اساسی روش تخصیص کوپن را برای توزیع کالا در پیش گرفتند و برخی کالاها را بدین شکل در کشورشان توزیع می‌کنند.
آیت الله رئیسی با ضروری دانستن کنترل قیمت‌ها و کاهش تورم، گفت: زمانی که دولت را تحویل گرفتیم، تقریباً تمام مبلغ ۸ میلیارد ارز ۴۲۰۰ تومانی که برای تأمین کالاهای اساسی در سال ۱۴۰۰ اختصاص یافته بود، در همان ۵ ماهه اول سال توسط دولت قبل هزینه شده بود و دیگر پولی برای ما نمانده بود، اما با این وصف ۷ ماه کشور را مدیریت کردیم.
رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به ضرورت اصلاح الگوی کشت، اجرای این کار را صرفاً با کمک کشاورزان امکان‌پذیر دانست و تأکید کرد: باید کالاهای اساسی مورد نیاز کشور را در داخل تولید کنیم و برای تحقق این هدف باید کشاورزی را برای کشاورزان قابل پیش‌بینی کنیم. در بسیاری از روستاها تمامی امکانات زندگی وجود دارد، اما به دلیل اینکه اقتصاد روستا برای روستائیان صرفه اقتصادی ندارد، این عزیزان روستاها را ترک می‌کنند.
دکتر رئیسی تصریح کرد: باید کاری کنیم که اقتصاد روستا برای روستائیان صرفه داشته باشد و یکی از برنامه‌های دولت مردمی فعال کردن اقتصاد روستا است.
رئیس جمهور تأکید کرد: اکیداً از مدیران می‌خواهم افراد بدون انگیزه و فاقد روحیه تحول‌گرا را در مناصب مهم قرار ندهند و راه را برای افراد متخصص، متعهد و تحول‌گرا باز کنند.
 بزرگ‌ترین توفیق دولت ایجاد زمینه کار و تولید و استفاده صحیح از امکانات و ظرفیت‌ها است/ به برکت اقتداری که مردم خلق کردند، بدون ایجاد تعهد جدید برای کشور، فروش نفت را افزایش دادیم/ هیچ ساعتی نیست که از زندگی و تلاش برای رفع مشکلات مردم غافل باشم

آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی پیش از ظهر امروز پنجشنبه در جریان بیست و ششمین سفر استانی دولت مردمی، در دیدار جمعی از آحاد مختلف مردم خراسان شمالی، اهالی این استان را همسایگان امام رئوف و مردمانی بسیار با بصیرت، متدین، وفادار، با احساس مسئولیت و خونگرم دانست که در طول هزار سال گذشته روحیه پذیرایی از زائران امام رضا (ع) را داشته‌اند.
رئیس جمهور با اشاره به اینکه اهالی خراسان شمالی با گویش‌های مختلف ترکی، کردی، کرمانج، ترکمن و فارس، دل‌های در گرو یکدیگر دارند و متحد، منسجم و پرتلاش هستند، افزود: مردم این استان هم در پیروزی انقلاب اسلامی، هم در دوران دفاع مقدس، هم در دفاع از حریم و حرم خوش درخشیدند و مردمانی کوشا در امر تولید هستند که امروز در کشور بسیار مهم است.
دکتر رئیسی همچنین با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب که فرمودند، امروز تولید محور کار در کشور است، اظهار داشت: خراسان شمالی دانشگاه‌ها، مراکز علمی و فرهنگی خوبی دارد که مردان و زنانی فرهیخته و نیروهای ارزشمندی پرورش داده است. باید زمینه کار و تلاش برای این عزیزان فراهم شود تا ثمره تلاش‌های خود را در روند پیشرفت استان و کشور ببینند.
رئیس جمهور با بیان اینکه بزرگترین توفیق دولت این است که خدمتگزار مردم در ایجاد زمینه کار و فعالیت و تولید و استفاده صحیح و بهره‌برداری درست از امکانات و ظرفیت‌ها باشد، تصریح کرد: در بازدید امروز خود از مجتمع پتروشیمی دیدیم که کار ارزشمندی توسط مهندسان، کارگران و دست‌اندرکاران در حال انجام است اما باید اصلاحاتی در آنجا اتفاق بیفتد.
آیت‌الله رئیسی ادامه داد: اولین تغییر ضروری در فعالیت این واحد پتروشیمی جایگزینی استفاده از پساب به جای آب شرب است. مقرر شد حداکثر تا آخر سال جاری تمام زمینه‌ها برای جایگزینی پساب در این مجتمع فراهم شود و آب مصرفی در این واحد در اختیار مردم قرار گیرد. همچنین با سرمایه‌گذاری می‌توان علاوه بر ارتقای ظرفیت تولید، فرصت‌های شغلی این واحد را که در حال حاضر ۱۲۰۰ است، تا ۲ یا ۳ برابر افزایش داد.
رئیس جمهور همچنین بر لزوم برنامه‌ریزی برای قابل پیش‌بینی شدن فعالیت کشاورزان و دامداران و خرید تضمینی محصولات آنان تاکید کرد و گفت: باید با ارائه تضمین برای خرید محصول و پرداخت تسهیلات به رونق تولید محصولات کشاورزی و دامداری کمک کرد.
دکتر رئیسی در ادامه سخنانش با اشاره به آمار حدود ۷۰۰ نفره قربانیان ناشی از شیوع کرونا در ایام شروع به کار دولت مردمی افزود: امروز در حالی آمار مبتلایان و قربانیان کرونا در کشورمان به شدت کاهش یافته که در برخی کشورها شاهد قربانی شدن روزانه چندصد نفر هستیم.
رئیس جمهور ادامه داد: به لطف خدا و به برکت دعا و همکاری مردم و از همه مهم‌تر به برکت مجاهدت‌های کادر درمانی و پرستاری کشور روزهایی را می‌گذرانیم که آمار قربانیان کرونا تک رقمی شده و بعضاً صفر است. باید صمیمانه از کادر درمان که مجاهدانه و شبانه و روزی از جان، زندگی، خانواده و سلامت خودشان گذشتند تا از سلامت مردم صیانت کنند و همچنین از کمک‌های مؤمنانه مردم سپاسگزاری کنم.
آیت‌الله رئیسی در ادامه به مواجه دولت مردمی در آغاز فعالیت خود با مشکلات مالی و کسری ۴۸۰ هزار میلیاردی بودجه اشاره کرد و اظهار داشت: دولت همه تلاش خود را به کار گرفت تا بدون استقراض از بانک مرکزی یا چاپ پول که خود موجب تورم می‌شود سال ۱۴۰۰ را پشت سر بگذارد.
رئیس جمهور ادامه داد: دولت سیزدهم از ابتدای فعالیت خود، هر ماه، علاوه بر پرداخت حقوق و دستمزد، بین ۱۰ تا ۱۳ هزار میلیارد تومان بابت هزینه‌هایی پرداخت می‌کند که در این دولت انجام نشده است.
دکتر رئیسی تصریح کرد: امروز به برکت اقتدار و عزتی که شما مردم خلق کردید، بدون اینکه قراردادی امضا کنیم یا تعهد جدیدی برای کشور بپذیریم، فروش نفت را به حد قابل قبولی رساندیم، در حالی که قبلاً می‌گفتند امکان فروش نفت نیست. تأمین کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیاردی و پرداخت
بدهی‌های مربوط به گذشته از محل افزایش درآمدهای ناشی از همین افزایش فروش نفت حاصل شده است.
رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه دنبال عادلانه کردن حقوق و دستمزدها هستیم، خاطرنشان کرد: به همه اقشار جامعه می‌گویم که درخواست‌های هیچکدام‌تان درباره حقوق و مزایا نادرست نیست، اما اجازه دهید عدالت را در پرداخت حقوق اجرا کنیم تا همه راضی باشند.
آیت‌الله رئیسی با اشاره به سفرهای خود به استان‌های مختلف گفت: می‌توان در تهران نشست و گزارش‌ها را از استان‌ها دریافت کرد، اما شنیدن کی بود مانند دیدن. حضور در کنار دامدار، کشاورز، استاد، دانشجو، بازاری و کسبه درک متفاوتی به انسان می‌دهد و بنده به این تجربه افتخار می‌کنم. ممکن است برخی که سفرهای استانی دولت را مورد سرزنش قرار می‌دهند، تجربه دیدارها و حضور در جمع مردم را نداشته باشند که به آنان توصیه می‌کنم چنین دیدارها و حضورهایی را تجربه کنند.
رئیس جمهور به آمار بانک مرکزی و مرکز آمار مبنی بر افزایش نرخ رشد اقتصادی از ۴ دهم درصد به حدود ۵ درصد در ماه‌های پایانی سال ۱۴۰۰ اشاره کرد و افزود: این دستاورد این نوید را می‌دهد که با مراقبت و پیگیری و برنامه‌ریزی می‌توان زمینه رشد اقتصادی و افزایش ارزش پول ملی را در جامعه فراهم کرد.
دکتر رئیسی اظهار داشت:‌ اگر پول ملی بی‌ارزش شود، هر چه هم حقوق افراد را افزایش دهیم، باز هم حریف تورم نمی‌شویم. تورم حتماً باید مهار شود. دولت مردمی از ابتدای کار خود به دنبال مهار شیوع کرونا، رفع کسری بودجه، تأمین مطمئن کالاهای اساسی و مهار تورم بود که این مسائل همچنان در دستور کار قرار دارند.
رئیس جمهور با بیان اینکه از وضعیت زندگی مردم عزیزمان در شهر و روستا اطلاع دارم، تصریح کرد: بنده مرتب در میان مردم حضور دارم و واقعاً نه فقط هیچ شبی، بلکه هیچ ساعتی نیست که از زندگی مردم غفلت کنم. شبانه روز دنبال این هستیم که هر چه سریع‌تر مشکلات کاهش پیدا کند و مردم شاهد رشد اقتصادی باشند و گشایشی در زندگی و کسب‌وکارها ایجاد شود.
آیت‌الله رئیسی با اشاره به فراهم شدن شرایط برای بازگشایی مراکز آموزشی و مشاغل با مهار شیوع کرونا خاطرنشان کرد: متاسفانه به دلیل شیوع کرونا شاهد یک روند افزایش قیمت در عرصه جهانی بودیم که با وقوع جنگ در اوکراین این افزایش قیمت‌ها شدت بیشتری گرفت. امروز همه کشورها با این موضوع درگیر هستند، اما ما در کشورمان بعد از اتکال به خداوند و اعتماد به رهبری، سرمایه بزرگ پشتیبانی ملت ایران را داریم.
رئیس جمهور با بیان اینکه با توکل بر خدا، هدایت‌های رهبری و مشارکت مردم و الگو گرفتن از منش شهدا به ویژه شهید سلیمانی می‌توانیم بر مشکلات فائق شویم، گفت: رهبری بصیرت‌آفرین ما فرمودند که مشکلی نداریم، الا اینکه راه‌حل آن در کشور وجود دارد. ظرفیت‌های مادی و معنوی کشور، مشارکت و پشتیبانی مردم، اراده دولتمردان، تلاش مجاهدانه کارگران، کشاورزان، کارمندان، اساتید، دانشجویان و طلبه‌های فاضل، کاسبان و همه اقشار و اصناف کشور را سرمایه‌های بزرگی می‌دانم که با اتکا بر این سرمایه‌ها و پشتیبانی‌های عظیم، آینده کشور بسیار روشن و درخشان است.
دکتر رئیسی افزود: در شرایط جنگ و در روزگار تحریم که دشمن شرایط را برای ما سخت کرده، شما مردم خراسان شمالی در کنار دیگر مردم ایران صبورانه مقاومت کردید و کاری کردید که امروز آمریکا رسماً اعلام کند، فشارهای حداکثری بر جمهوری اسلامی مفتضحانه شکست خورده است؛ این پیروزی شما و پیروزی ملت بزرگ ایران است.
رئیس جمهور اظهار داشت: به عنوان نماینده شما مردم، به آمریکایی‌ها می‌گوییم که بدانید با ملت ایران نباید با زبان زور سخن بگویید. زبان زور جواب نمی‌دهد. این ملت جنگ را با پیروزی و اقتدار پشت سر گذاشت و در این ۴۰ ساله مقاومت کرده است. این ملت حتماً در جنگ اقتصادی و جنگ رسانه‌ای نیز پیروز خواهد بود.
آیت‌الله رئیسی با تاکید بر اینکه مشارکت در جهاد تبیین و روشنگری در برابر تلاش دشمن برای ایجاد یاس و ناامیدی وظیفه‌ای همگانی است، تصریح کرد: هر کسی در هر کجا مشغول است و هر کاری انجام می‌دهد و هر مسئولیتی که دارد، باید در دل مردم امید ایجاد کند. امید نه با حرف و بخشنامه بلکه در عمل ایجاد می‌شود. هر کس، هر کجا که هست، اگر با قلم و بیان‌اش در مردم ایجاد و یأس و ناامیدی کند، بداند یا نداند، بخواهد یا نخواهد در جهت راهبرد دشمن حرکت کرده است.
رئیس جمهور خاطرنشان کرد: همه مسئولین و ادارات و سازمان‌ها و تمام کسانی که به نام حکومت و نظام مقدس جمهوری اسلامی خدمت می‌کنند، باید با همه اقدامات‌شان برای مردم و در دل جوان ایرانی امید ایجاد کنند تا دشمن روز به روز بیشتر احساس شکست و ذلت کند.
دکتر رئیسی ادامه داد: در این مسیر سردار شهید سلیمانی و شهدا الگوهای ما هستند که بدون دسترسی به امکانات و با دست خالی همه موانع را کنار زدند،‌ راه‌ها را هموار کردند و پیروزی به دست آوردند. حاج قاسم علیرغم همه حمایت‌های مالی و پولی و اطلاعاتی و تسلیحاتی که از داعش می‌شد، با پشتکار، پیگیری، توکل به خدا و اعتماد به نفس پیروزی‌های بزرگی برای کشور حاصل کرد.
رئیس جمهور خطاب به دختران و پسران ایران اسلامی با بیان اینکه با اراده پولادین و اتکال به خداوند متعال، دستیابی به پیروزی‌ها و به موفقیت‌ها امکان‌پذیر است، گفت: به عنوان خدمتگزار مردم به چیزی جز مردم و پیدا کردن راهکارهای برون‌رفت از مشکلات فکر نمی‌کنم و با همه وجود با اتفاق همکارانم تلاش می‌کنیم که وضعیت زندگی مردم در حد تراز جمهوری اسلامی ایران شود.
آیت‌الله رئیسی افزود: امکان رفع همه نیازهای استان در قالب اعتبارات یک سفر استانی وجود ندارد و لذا اولویت‌ها مورد توجه ماست. امروز به اندازه ۵۰ سال پروژه نیمه تمام در کشور داریم، اما در سفرهای استانی پروژه‌های اولویت‌دار شناسایی و برای تکمیل آنها اعتبار تخصیص داده می‌شود. در سفر به خراسان شمالی با نظر به مصوبات سفر مقام معظم رهبری تکمیل طرح‌های اولویت‌دار را دنبال خواهیم کرد و از مدیران می‌خواهیم که با روحیه جهادی کارها را دنبال و مردم و رسانه‌ها نیز فعالیت آنان را رصد کنند.
 
تقدیر از تلاش گروههای مردمی برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی/ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه با محوریت تذکر به دستگاه‌های اجرایی برای انجام بهتر وظایف ضرورت دارد

آیت الله رئیسی با ضروری دانستن انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه با محوریت تذکر به دستگاه‌های اجرایی برای انجام هر چه بهتر وظایف خود، تصریح کرد: فرهنگ
غنی دینی ما به آحاد جامعه متذکر شده که در مقابل تخلفات، کوتاهی‌ها و ترک فعل مسئولان و مدیران جامعه نباید بی تفاوت باشد و در اصلاح این مسیر مسئولیت دارد.
رئیس جمهور تاکید کرد: هر جا مردم حضور داشتند و کارها به آنان واگذار شده، نتیجه موفقیت آمیز بوده است.
پیش از سخنان رئیس جمهور، امام جماعت مسجد امام خمینی (ره) توضیحاتی درباره فعالیت‌های جهادی بسیجیان این مسجد برای محرومیت زدایی و مقابله با آسیب‌های اجتماعی در سطح منطقه ارائه کرد.
  
پیگیری رفع مشکلات دامداران در جلسه شورای اداری استان خراسان شمالی
  آیت الله رئیسی در این بازدید که سیدجواد ساداتی‌نژاد وزیر جهادکشاورزی رئیس جمهور را همراهی می‌کرد، ضمن شنیدن مشکلات و پیشنهادات دامداران، بر ضرورت بررسی درخواست‌های چون نحوه تأمین نهاده‌های دامی، خرید تضمینی دام و تسهیل در پرداخت وام‌های کشاورزی در جلسه شورای اداری استان خراسان شمالی که عصر امروز برگزار می‌شود، تاکید کرد.
  
هر کسی در هر جایگاهی که قرار دارد باید حرمت خون شهدا را حفظ کند
آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی روز پنجشنبه در ادامه برنامه‌های سفر خود به استان خراسان شمالی با حضور در منزل یکی از شهدای دفاع مقدس با خانواده تعدادی از شهدای محله جوادیه در حاشیه شهر بجنورد دیدار و گفتگو کرد.
رئیس جمهور در این دیدار خانواده شهدا را پرچم برافراشته انقلاب برشمرد و تصریح کرد: خانواده شهدا این پرچم را تا ابد برافراشته نگه خواهند داشت.

آیت الله رئیسی با تاکید بر جایگاه رفیع خانواده معظم شهدا در جامعه، اظهار داشت: هر کسی در هر جایگاهی که قرار دارد باید حرمت خون شهدا را حفظ کند.
در این دیدار والدین شهید حجی رمضانی و شهید عیسی دلیر از شهدای دفاع مقدس و همسر و فرزندان شهید فیروز حمیدی زاده از شهدای مدافع حرم حضور داشتند.
 
آیت‌الله رئیسی از پتروشیمی خراسان بازدید کرد

 آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی روز پنج‌شنبه در ابتدای سفر دولت مردمی به استان خراسان شمالی، با حضور در پتروشیمی خراسان از نزدیک در جریان روند توسعه این واحد تولیدی قرار گرفت و دستورات لازم را برای رفع مشکلات آن صادر کرد.
رئیس جمهور در جریان بازدید از این واحد تولیدی که از سال ۱۳۷۵ مورد بهره‌برداری قرار گرفته، اظهار داشت: توسعه این واحد تولیدی نیازمند کار جهادی و انقلابی است.
آیت الله رئیسی در جمع کارگران پتروشیمی خراسان ضمن استماع مشکلات و دغدغه‌های کارکنان این مجتمع تولیدی با ابراز خرسندی از حضور در جمع این عزیزان گفت: تلاش شما کارگران و کارکنان این واحد تولیدی برای کشور قدرت، امنیت و عزت ایجاد می‌کند.
دکتر رئیسی افزود: کشوری می‌تواند مستقل و مقاوم باشد که استقلال اقتصادی و تولید عالی داشته و دستش جلوی بیگانگان دراز نباشد و در نتیجه اقتصاد مقاوم در مقابل تکانه‌های اقتصادی داشته باشد.
آیت الله رئیسی ضمن خدا قوت به تمامی دست‌اندرکاران این مجتمع پتروشیمی، اظهار داشت: گام‌هایی همچون جایگزینی پساب به جای آب شرب که در حال حاضر در این واحد تولیدی استفاده می‌شود، افزایش تولید و اشتغال و حل مشکل مسکن کارگران برای توسعه این واحد تولیدی لازم و ضروری است.
رئیس جمهور همچنین بر ضرورت استفاده از نیروی بومی در طرح توسعه پتروشیمی خراسان تاکید کرد.

 مردم انتظار ندارند با این مجلس و دولت در گام دوم انقلاب اسلامی باز شاهد کارهای نیمه تمام باشند/ رفع عقب‌ماندگی‌ها در زیرساخت‌های خراسان شمالی نیازمند کار جهادی است/ تحقق رشد ۸ درصدی نیازمند چابک‌سازی نظام اداری برای جذب سرمایه‌گذاری و ارتقای کارآمدی است

آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی عصر امروز پنجشنبه در جلسه شورای اداری استان خراسان شمالی، مردم این استان را مردمی مخلص، متدین و انقلابی توصیف کرد و افزود: دلیل صدق این ادعا تقدیم ۲۶۰۰ شهید و ۷۵۰۰ جانباز و ایثارگر مردم این استان و حضورشان در پیروزی انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و عرصه‌های مختلف اجتماعی و سیاسی است که مسئولیت ما را در برابر آنان را مضاعف می‌کند. خدمتگزاری به این مردم بزرگترین افتخار برای همه ما است.
رئیس جمهور در ادامه میزبانی صدها ساله مردم خراسان شمالی از زائرین امام رضا (ع) را از افتخارات بزرگ این استان عنوان کرد و گفت: از صفات بارز حضرت علی بن موسی الرضا (ع) رئوف بودن نسبت به همه است. اگر در دانشگاه‌ها و حوزه‌های ما نسبت به تمدن رضوی کار شود، در این کشور شاهد مدنیتی هستیم که به نام حضرت رضا (ع) رقم خورده است.
آیت الله رئیسی با اشاره به اینکه اساس و مبنای این تمدن همان سخن "کلمه لا اله الا الله حصنی فمن دخل حصنی امن من عذابی" از حضرت علی بن موسی الرضا (ع) است، تصریح کرد: چنین تمدنی بر عقلانیت، عدالت و اخلاق و معنویت استوار خواهد بود.
رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه فقر، فساد و تبعیض زیبنده نظام اسلامی نیست، افزود: برغم تلاش‌های صورت گرفته در طول این سال‌ها از سوی دولت‌ها و مجلس‌های مختلف هنوز با وضع مطلوب فاصله داریم که باید همگان تلاش کنیم این فاصله را کم کنیم و با اجرای عدالت، فقر و فساد را که زیبنده نظام اسلامی ما نیست ریشه کن کنیم، امری که نیازمند توکل به خدا و عزم و اراده جدی همه دست‌اندرکاران است.
دکتر رئیسی دلیل بیان مشکلات، تنگناها و اولویت‌ها در جلسه شواری اداری استان را توجه دادن همه مدیران نسبت به وظایف و مسئولیت‌شان در قبال این مسائل و همچنین مصوبات استانی ذکر کرد و گفت: آقای استاندار به عنوان عالی‌ترین مقام اجرایی استان باید اجرای مصوبات و اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام را دنبال کند، مردم ناظر باشند و رسانه‌ها هم پیگیری کنند تا کارها به سرانجام برسد.
رئیس جمهور با بیان اینکه مردم انتظار ندارند با این مجلس و دولت در گام دوم انقلاب اسلامی باز شاهد کارهای نیمه تمام باشند، تصریح کرد: این مسئله نگاه تحولی می‌خواهد و اگر مدیران ما روحیه تحول‌خواهانه و تحول‌آفرین داشته باشند کارها خوب پیش می‌رود، اما اگر چنین روحیه‌ای در بین مدیران وجود نداشته باشد و صرفاً بدنبال رفع تکلیف باشند، این کفایت نمی‌کند.
آیت‌الله رئیسی در ادامه وجود مدیر کارآمد، تحول‌خواه و تحول‌آفرین را از شروط موفقیت در اجرای هر برنامه‌ای دانست و افزود: امروز انتظار مردم و رهبری معظم انقلاب اسلامی از مدیران در نظام جمهوری اسلامی این است که در کشور تحول واقعی انجام شود.
دکتر رئیسی با تاکید بر اینکه دولت ما باید دولت حل مسئله باشد نه پاک کردن صورت مسئله، تصریح کرد: به هیچ‌عنوان صورت مسئله نباید پاک شود، باید مسئله در این
دولت حل شود، والا اگر مانند قبلی‌ها با یک «عجب» گفتن از کنار پروژه‌ها عبور کنیم، اتفاقی نمی‌افتد. مردم قرار است تغییر و تحول را احساس کنند و این تحول به همکارانی تحول‌گرا نیازمند است.
رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت کنار گذاشتن مدیران خسته و بی‌انگیزه گفت: بارها گفته‌ام اگر مدیری روحیه تحولی ندارد به جای او از همکارانی استفاده کنید که دارای روحیه جهادی و تحول‌آفرین باشند.
آیت‌الله رئیسی اظهار داشت: در این چهار دهه که دوره تشکیل، تثبیت، توسعه، پیشرفت و عدالت بوده کارهای بسیاری انجام شده و در دهه پنجم می‌خواهیم مبتنی بر بیانیه گام دوم انقلاب حرکت کنیم و کار متفاوتی در کشور رقم بزنیم.
رئیس جمهور در ادامه به گلایه‌های مردم نسبت به آسیب‌های اجتماعی اشاره کرد و گفت: مسئله آسیب‌های اجتماعی دغدغه رهبر معظم انقلاب است و ایشان تا کنون چندین جلسه در این زمینه برگزار کرده و فرمودند که در رابطه با این مسائل کار جهادی انجام بدهید.
آیت‌الله رئیسی با اشاره به تفاوت میان گزارش‌های ارائه شده در زمینه مواد مخدر یا قاچاق کالا با آنچه که در کف جامعه و بازار در حال وقوع است، تصریح کرد: نمی‌گویم گزارشات نادرست است، اما ریشه کردن کردن فساد نیازمند واقع‌بینی و کار جدی میدانی است.
رئیس جمهور در ادامه اجرای عدالت و احقاق حقوق مردم را از جمله وظایف اصلی مسئولان برشمرد و افزود: وظیفه مسئولان این است که همان ظرفیت‌هایی که برای ساکنان تهران یا مشهد وجود دارد در اختیار کودکان روستایی هم قرار دهند و زمینه رشد آنها را نیز فراهم کنند.
دکتر رئیسی در ادامه با تاکید بر ضرورت رعایت سلسله مراتب اداری در انجام امورات استان، گفت: در عین حال نباید در خیلی از مسائل استان را معطل مرکز گذاشت. استان‌ها دارای اختیارات زیادی هستند و باید ابتکار عمل و خلاقیت به خرج دهند.
رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از رویه غلط مصرف آب شرب و کشاورزی در پتروشیمی گفت: آب در کشور هست، اما آنچه که نیاز داریم مدیریت آب است، باید در پتروشیمی از پساب استفاده شود و همه دستگاه‌ها باید شرایط استفاده این مجتمع از پساب را در کمترین زمان ممکن فراهم کنند.
آیت‌الله رئیسی همچنین بر ضرورت استفاده از صنایع تبدیلی لبنی در بخشهایی که قطب دامداری است تاکید کرد.
رئیس جمهور در ادامه با ذکرنقل قولی از رئیس جمهور ترکمنستان مبنی بر اینکه این کشور پس از اعلام استقلال بیشترین حجم از روابط تجاری و اقتصادی را با ایران داشته است، افزود: باید بررسی شود که چرا این حجم از مبادلات تجاری کاهش پیدا کرده و جای ایران و کالای ایرانی در بازار ترکمنستان را چه کشورهایی گرفته‌اند و در این زمینه با یک کار جدی کم‌کاری‌ها جبران شود.
دکتر رئیسی ادامه داد: رئیس جمهور ترکمنستان در سفر اخیر خود به ایران نیز برتقویت و توسعه جدی تجارت با ایران و تأمین نیاز بازار این کشور از کالاهای ایرانی تاکید کرد که تحقق این مسئله نیازمند تلاش و پیگیری است.
رئیس جمهور اساس سیاست همسایگی را توسعه تجارت و استفاده از ظرفیت‌های کشورهای همسایه عنوان کرد و گفت: زمینه برای صادرات محصولات ایران بسیار فراهم است و در ملاقات‌هایی که با مقامات کشورهای همجوار داریم تاکید می‌کنند که کالای بیشتری از ایران می‌خواهند و این ایجاب می‌کند که در این زمینه کار را جدی‌تر دنبال کنیم.
آیت‌الله رئیسی با طرح این سؤال که برای بیکاری چه کارهایی می‌توان انجام داد؟ گفت: ۳۰۰ کیلومتر مرز با ترکمنستان یک فرصت است که می‌توان با راه‌اندازی بازارچه‌های مرزی داد و ستد مرزی را در اینجا فعال کرد. همچنین با توجه به رونق تولید صنایع دستی و محصولات خانگی به خصوص از سوی زنان در این استان، می‌توان بازاری دائمی برای عرضه این محصولات ایجاد کرد.
دکتر رئیسی با اشاره به تاکید خود به استاندار خراسان شمالی برای ایجاد بازار دائمی عرضه محصولات خانگی و صنایع دستی افزود: صنایع تبدیلی تولیدی در استان هم می‌تواند در این بازار عرضه شود.
رئیس جمهور همچنین با اشاره به توضیحات وزیر راه و شهرسازیی درباره مسأله راه‌آهن اظهار داشت: اتصال راه‌آهن گرگان – مشهد یکی از ضرورت‌های قطعی است که باید صورت بگیرد. موضوع استفاده از منابع آب ژرف هم طبق بررسی‌های صورت گرفته در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دنبال شده، در بعضی از استان‌ها که کار شده، از نظر علمی جواب داده است و در اینجا نیز زمینه کار موجود است.
آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه متخصصین می‌توانند مباحث خود را در دانشگاه‌ها و مجامع علمی دنبال کنند و ما به دیدگاه‌های صاحبنظران احترام می‌گذاریم، تصریح کرد: در عرصه اجرا بالاخره باید یک نظر متقن را اجرایی کرد. کارشناسان نظرات خود را پخته کنند تا دولت متقن‌ترین نظر را در عرصه عمل اجرا کند.
رئیس جمهور با اشاره به اینکه در زمینه راهکارهای مقابله با شیوع کرونا نیز اختلاف‌نظرهایی وجود داشت، خاطرنشان کرد: این اختلاف‌نظرها در جای خودش می‌تواند سبب رحمت باشد، اما در اجرا باید به یک جمع‌بندی متقن رسید و بر اساس آن عمل کرد. لازم است بار دیگر از دانشگاه‌های علوم پزشکی در سراسر کشور، از کادر درمان و پرستاران که برای کشور افتخار آفریدند قدردانی کنم. امروز در حالی که شاهدیم همچنان در برخی کشورهای توسعه‌یافته روزانه بین ۵۰۰ تا ۷۰۰ فوتی کرونا دارند، در کشورمان به لطف خدا و با مجاهدت‌های کادر درمان وضعیت صیانت از جان مردم در برابر کرونا کاملاً متفاوت است.
دکتر رئیسی به سخنان وزیر جهادکشاورزی درباره خرید تضمینی محصولات دامداران در راستای حمایت از آنان اشاره کرد و گفت: خراسان شمالی یکی از قطب‌های تولید محصولات دامی و لبنی است لذا ضرورت دارد زمینه و زنجیره تولید در اینجا کامل شود و خراسان شمالی این ظرفیت را دارد.
رئیس جمهور به لزوم چابک‌سازی ساختارهای اداری اشاره کرد و افزود: اگر می‌خواهیم هدف رشد اقتصادی ۸ درصدی محقق شود، یکی از لوازم آن اصلاح ساختارهای اداری پیچیده است. همچنین تحقق این هدف ۲ شرط اساسی دارد، اول افزایش سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی و دوم ارتقای بهره‌وری؛ افزایش بهره‌وری با بروکراسی اداری پیچیده ممکن نیست.
دکتر رئیسی با تأکید بر اینکه افزایش بهره‌وری در گرو اقدام قاطع مدیران و داشتن کادری انقلابی و ارزشی با روحیه تحول‌گراست، اظهار داشت: اگر نظام اداری روان و کارآمد نباشد کارآفرینان از سرمایه‌گذاری در چنین محیطی منصرف می‌شوند. باید زمینه فراهم شود تا شرکت‌های بزرگ، بانک‌ها و بخش خصوصی ترغیب به سرمایه‌گذاری شوند.
اگر نقدینگی به سمت تولید هدایت شود بسیار خوشحال‌کننده است و افزایش آن نیز باعث نگرانی نخواهد بود.
رئیس جمهور با اشاره به موضوع ساخت مسکن تصریح کرد: یکی از بهترین روش‌ها برای ساخت مسکن این است که زمین، مصالح و تسهیلات فراهم و نظارت شود که تسهیلات ارائه شده در زمینه دیگری غیر از ساخت مسکن هزینه نشود. باید به مردم میدان دهیم و از آنان حمایت کنیم، چرا که هر جا این کار را کردیم موفق شدیم. قانون اساسی تاکید دارد که به بخش خصوصی و تعاونی در اقتصاد میدان داده شود.
آیت‌الله رئیسی در ادامه با تسلیت به مردم افغانستان به دلیل تلفات ناشی از زلزله، برای خانواده‌های مظلوم و داغدیده از این حادثه از خداوند طلب صبر کرد و ادامه داد: از هلال احمر خواسته‌ام که در ارائه کمک‌های انسان‌دوستانه به حادثه‌دیدگان افغانستانی تسریع کنند چرا که این وظیفه انسانی ما است.
رئیس جمهور خاطرنشان کرد: مردم افغانستان سال‌ها تحت ستم آمریکایی‌ها و ناتو بودند و این روزها نیز متأسفانه گروه‌های مسلح از خدا بی‌خبر و تروریست تحت حمایت نظام سلطه به جان مردم افغانستان افتاده‌اند و مساجد و عبادتگاه‌های آنها را منفجر می‌کنند و آرامش و امنیت آنان را بهم می‌زنند و چنین اتفافاتی مصیبت مضاعف برای این مردم مظلوم است.
دکتر رئیسی با بیان اینکه جمهوری اسلامی در بین کشورهای دنیا در رابطه با حمایت از مردم افغانستان بسیار سربلند است،‌ گفت: ایران اسلامی بیش از ۳ دهه است که میزبان جمع زیادی از مردم افغانستان است در حالی که کشورهای غربی با وجود همه ادعاهاشان، نه مساعدت و حمایتی از این مردم می‌کنند و نه در جهت ریشه‌کن کردن جریان‌های تروریستی در این کشور تلاش می‌کنند. اما ایران اسلامی نشان داده که نسبت به مردم افغانستان از صمیم دل همراه است و در کنار این مردم مظلوم و ستمدیده قرار دارد.
رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش به موضوع احداث فاز دوم پتروشیمی در این استان اشاره کرد و افزود: اجرای این فاز می‌تواند ظرفیت اشتغال این واحد پتروشیمی را از ۱۲۰۰ نفر فعلی به ۳ تا ۴ هزار نفر افزایش دهد که ایجاد اشتغال نیز از مسائل جدی و مهم در استان است.
آیت‌الله رئیسی اظهار داشت: نیروهای فرهیخته تحصیلکرده و شرکت‌های دانش‌بنیان خوبی در خراسان شمالی داریم که می‌توانند به ایجاد اشتغال، رونق تولید و تولیدات دانش‌بنیان کمک کنند. نباید اینگونه باشد که همه نگاه‌ها در زمینه ایجاد اشتغال به ادارات کار باشد، هر اداره و سازمانی باید در مجموعه خود در این زمینه تلاش کند. نکته مهم دیگر خودداری از به‌کارگیری نیرو بر اساس ارتباطات ناسالم است که باید به طور جدی از آن پرهیز کرد.
رئیس جمهور تاکید کرد: به شدت از ارائه آمار غیرواقعی درباره ایجاد اشتغال پرهیز کنید. نمی‌خواهیم در دولت‌مان گزارش نادرست ارائه دهیم. اگر انجام کاری مقدور نبود، دلایل آن را شفاف برای مردم توضیح دهید. مردم این روش را بیشتر می‌پسندند تا اینکه با ارائه گزارش‌های غیرواقعی و نادرست بخواهیم برای مردم ذهنیت ایجاد کنیم.
  مردم ایران همواره در جهت کمک‌های بشر دوستانه پیش قدم بوده و این بار نیز کنار مردم افغانستان خواهند بود/ ایجاد صنایع تکمیلی باعث بهره‌وری بیشتر بخش کشاورزی خراسان شمالی خواهد شد/ تصمیمات خوبی برای اجرای پروژه ریلی مشهد-گرگان اتخاذ شد

 رئیس جمهور در پایان سفر به خراسان شمالی، ایجاد زنجیره تولید و صنایع تکمیلی، توسعه مجتمع پتروشیمی، فعال شدن بازارچه‌های مرزی، ایجاد بازار دائمی عرضه صنایع دستی و تسریع در اجرای پروژه ریلی مشهد-گرگان را از مهمترین تصمیمات دولت برای تسریع روند پیشرفت این استان عنوان کرد.
 آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی شامگاه پنجشنبه در پایان سفر خود به استان خراسان شمالی و در نشست با خبرنگاران رسانه‌های استانی با تسلیت به مناسبت جان باختن شماری از مردم افغانستان در حادثه زلزله، برای خانواده جانباختگان از خداوند متعال صبر طلب کرد.
رئیس جمهور تاکید کرد: استان‌های هم مرز با افغانستان هرگونه مساعدتی که می‌توانند به مردم افغانستان در جهت کمک به آنها انجام دهند.
دکتر رئیسی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران همواره در جهت کمک‌های بشر دوستانه پیش قدم بوده است، تصریح کرد: اگر ناتو و آمریکا مجال می‌دادند مردم افغانستان برای خود خانه‌های مستحکم می‌ساختند. حقیقتاً مردم این کشور مظلوم هستند.
رئیس جمهور در مورد ظرفیت‌های استان خراسان شمالی، گفت: این استان ظرفیت‌های خوبی در زمینه کشاورزی دارد، اما اشکال کار در این است که زنجیره تولید در اینجا تکمیل نیست. حتماً باید صنایع تبدیلی در این استان ایجاد شود.
آیت الله رئیسی در مورد مشکلات پتروشیمی خراسان خاطرنشان کرد: پتروشیمی استان حتماً باید توسعه یابد. این مجتمع امکان افزایش ظرفیت اشتغال تا ۳ هزار نفر را هم دارد.
دکتر رئیسی در مورد مشکلات آب پتروشیمی خراسان، اظهار داشت: بجای آب شرب، باید پساب در این مجتمع استفاده شود و آب شرب در اختیار مردم قرار گیرد.
رئیس جمهور ایجاد شرایط مناسب برای عرضه صنایع دستی را در این استان ضروری دانست و گفت: متاسفانه بجای اینکه تولید کنندگان صنایع دستی سود اصلی تولیدات خود را ببرند، دلالان این سود را نصیب خود می‌کنند. استاندار تلاش کند بازار دائمی برای عرضه این محصولات ایجاد شود.
آیت الله رئیسی به وجود ۳۰۰ کیلومتر مرز مشترک با ترکمنستان اشاره کرد و گفت: با وجود چنین ظرفیت‌هایی بازارچه‌های مرزی باید فعال شوند.
رئیس جمهور به مسکوت ماندن پروژه مهم ریلی گرکان _ مشهد اشاره و تصریح کرد: ساخت این پروژه سال‌هاست مطرح است و مقرر شد اجرای این مسیر ریلی دنبال شود.
دکتر رئیسی لزوم دستیابی به رشد اقتصادی را در گرو افزایش سرمایه‌گذاری و ارتقای بهره وری دانست و گفت: شرکت‌های بزرگ منسجم شدند که یک سرمایه گذاری کلان در کشور انجام دهند و بانک‌ها هم در مسیر تولید حرکت و نهادهای انقلابی مانند بنیاد مستضعفان و بخش خصوصی نیز پای کار بیایند.
آیت الله رئیسی افزود: تلاش می‌کنیم برای حمایت از بخش خصوصی اصل سرمایه و سود آنها تضمین شود.
رئیس جمهور تصریح کرد: رفع بیکاری و ایجاد اشتغال از برنامه‌های محوری دولت است. بودجه ۱۴۰۱ بر اساس عدالت و بر پایه سند آمایش سرزمینی تدوین شده است.
دکتر رئیسی خاطرنشان کرد: یک بودجه اختصاصی در قالب صندوق عدالت و پیشرفت را برای اولین بار در استان‌های کشور ایجاد کردیم که درآمد آن از محل فروش اموال مازاد در استان و دریافت حق مالکانه معادن تأمین و برای توسعه استان صرف می‌شود. 
 
نام شما

آدرس ايميل شما

راه تغییرات از کدام طرف است؟

راه تغییرات از کدام طرف است؟

اولین و شاید جدی‌ترین گام در مسیر انجام اصلاحات و تغییرات در جوامع مختلف، نیازمند پذیرش ...
روزنامه جمهوری اسلامی: کاش یک استعفای نمایشی می‌دادید

روزنامه جمهوری اسلامی: کاش یک استعفای نمایشی می‌دادید

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: آنچه که اکنون در سرزمین ما اتفاق می‌افتد، به سادگی می‌شد ...
متن و حاشیه «مولوی عبدالحمید»

متن و حاشیه «مولوی عبدالحمید»

رهبر معنوی اهل سنت ایران در جریان حیات دینی و سیاسی خود همواره مواضع قابل تامل و جنجالی ...
به نظر شما کدام دانشگاه سال 1402 در استان کهگیلویه و بویراحمد عملکردی بهتری داشته است؟
دانشگاه یاسوج
دانشگاه علوم پزشکی
دانشگاه آزاد اسلامی
دانشگاه پیام‌نور
دانشگاه علمی کاربردی
دانشگاه فنی و حرفه‌ای
هیچ کدام
1