تاریخ انتشار
يکشنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ ساعت ۱۰:۳۶
کد مطلب : ۴۵۹۹۷۵
شور و حرارت جلسات معارفه مدیران را چگونه تحلیل کنیم؟

حاشیه‌نگاری جلسه معارفه دانشگاه علوم پزشکی

۵
۵
حاشیه‌نگاری جلسه معارفه دانشگاه علوم پزشکی
کبنا ؛صیاد خردمند: تصویر بالا نه یک تصویر تبلیغاتی قبل انتخابات و نه یک نشست فرهنگی است که در تالار برگزار می‌شود.
در زمانه‌ای که قدرت مدیران به دلیل کاهش وظایف و اختیارات دولت‌ها در بسیاری از جوانب در حال کاهش است این همه شور و حرارت برای انتصاب و عزل مدیران با چه منطقی توجیه‌پذیر است!
البته این موضوع مربوط به یکی دوسال نیست و جلسات معرفی مدیران همواره با ازدحام جمعیت برگزار می‌شده است.
شب و روز در تریبون‌ها از آسیب‌های فرهنگی و اجتماعی گفته می‌شود اما در جلسه اداری مربوط به یک دستگاه خاص هر فردی از جایی وارد جلسه می‌شود چرا که‌فامیل و آشنای فلان مدیر است.
ازدحام و شلوغی جمعیت در یک جلسه اداری با چه منطقی توجیه‌پذیر است و در این بین، قلم ما رسانه‌ها چه کسی را مورد نقد قرار دهد؟ مدیران؟ مردم؟
بیاید کمی با خودمان صادق باشیم، در کهگیلویه و بویراحمد تفکر‌های قومیتی و طایفه هر روز در سطعی وسیع‌تر در حال بازتولید و برجسته‌سازی است.
تا چند سال پیش بسیاری معتقد بودند با ورود به مدرنیته و گسترش رسانه و شبکه‌های اجتماعی انگاره‌های قومیتی رنگ می‌بازد، چرا که فرد در معرض پیام‌های فراقومی، ملی و فرا ملی قرار می‌گیرد. گفته می‌شد تعلقات قومیتی و روابط خویشاوندی رنگ می‌بازند و جهت‌گیری‌های سمت و سوی عقلانی به خود می‌گیرند، اما در استان ما شاهد آن هستیم رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی در ابعادی وسیع‌تر بک گراند‌های قومی را بازنشر می‌دهند.

امروزه شور و حرارت جلسات معارفه را باید در میدان تحلیل قومیت تحلیل کرد، می‌دانی که رفتن یک مدیر و آمدن یک مدیر دیگر به معنای غلبه یا شکست طایفه یا قومی تفسیر و تحلیل می‌شود و در چنین شرایطی نزاع یا اختلاف بین دو مدیر در سطح دو طایفه یا قوم تعمیم پیدا کرده و جامعه را با آسیب‌ها و پیامد‌های بیشتری مواجه خواهد کرد.
در این مجال نیت بر موعظه و قلم رانی و سخن دانی نیست و حتی اگر نگارنده چنین نیتی داشت، بی‌شک در این روز‌های استان کهگیلویه و بویراحمد صحبتِ نگارنده چندان مورد استقبال قرار نمی‌گیرد و خریداری ندارد!
لاجرم تعلقات قومیتی و طایفه‌ای در مبحث انتصابات، با هدف تقسیم پست‌ها و مناصب مختلف به عنوان «غنیمت» در میان خویشان و اطرافیان و بدون توجه به عواقب منفی اینگونه عزل و نصب‌ها در سرنوشت یك منطقه آثار سوء خواهد داشت.
به بهای یک پست و میز مردم علیه مردم، شهر علیه شهر، طایفه علیه طایفه قرار خواهد گرفت و سرمایه‌های اجتماعی این استان که در طول سال‌های سال شکل گرفته و رسوب یافته منهدم خواهد شد. مسأله تقابل دو پست نیست؛ تضاد دو طایفه است.
نام شما

آدرس ايميل شما

کارمند
Iran, Islamic Republic of
بهداشت و درمان علیه بهداشت و درمان
Iran, Islamic Republic of
وقتی همه چیز قومیتی هست خروجی همینی هست که می بینیم... کبنا و دیگر رسانه های استان وظیفه دارند کامنتهای قومیتی را انتشار ندهند..این جلسه یک انتصاب بود
Iran, Islamic Republic of
هزینه این برنامه از کجا تامین شده
Iran, Islamic Republic of
خودت هم در این مراسم بودی؟و ذی نفع هستی
....
United States
فراهم بودن بستر انتقاد در استان لازمه‌ی پیشرفت است. کسانی که به جای جوابیه‌ی آگاهانه و محترمانه، راه توهین را در پیش گرفتند، بدانند زمینه‌ی شکاف بین طایفه‌‌ها و درنتیجه عقبگرد استان را از نظر فرهنگی فراهم می‌کنند. از طرف یک هم‌طایفه‌ای آقای نماینده از شما اهالی رسانه دلجویی می‌کنم. باشد که آگاهی و صلح را جایگزین تعصبات کنیم.
چرا رابطه آمریکا و اسرائیل دیگر معنی ندارد؟

چرا رابطه آمریکا و اسرائیل دیگر معنی ندارد؟

اگر اسرائیل و حامیان‌اش می‌خواهند که این کشور به دریافت کلان آمریکا ادامه دهد باید روایت ...
آینده کشور در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ چگونه خواهد بود؟

آینده کشور در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ چگونه خواهد بود؟

آینده قرن بعد نیست، آینده همین فردا است. اگر برای ۵ یا ۱۰ یا ۲۰ سال بعد هم آینده‌نگری ...
روایت مجلس از رکوردهای تاریخی ارز / راهکار کنترل دلار چیست؟

روایت مجلس از رکوردهای تاریخی ارز / راهکار کنترل دلار چیست؟

سیاستگذاری‌های ارزی که در خلال نوسانات نیمه دوم سال انجام شد، به تشدید نوسانات ارز منجر ...
به نظر شما کدام دانشگاه سال 1402 در استان کهگیلویه و بویراحمد عملکردی بهتری داشته است؟
دانشگاه یاسوج
دانشگاه علوم پزشکی
دانشگاه آزاد اسلامی
دانشگاه پیام‌نور
دانشگاه علمی کاربردی
دانشگاه فنی و حرفه‌ای
هیچ کدام
1