تاریخ انتشار
سه شنبه ۱ تير ۱۴۰۰ ساعت ۰۹:۰۸
کد مطلب : ۴۳۵۹۶۰
چرا همه از انتخابات 1400 در گچساران رضایت دارند؟

مدیریت ادیبان

۷
۶
کبنا ؛انتخابات یکی از نمادهای مردم‌سالاری دینی و مشارکتِ مردم در تعیین سرنوشت خود است. در برخی از شهرهای کشور، فضای انتخاباتی در ترکیب با بستر اجتماعیِ موجود، باعث پدید آمدنِ شکاف‌هایی می‌شود که گاهاً موجبات فعال شدن گسل‌های اجتماعی را به همراه خود دارد. بستر قومی و طایفه‌ای یکی از شکاف‌های نیمه‌فعال در کشور است که با جرقه‌هایی همچون انتخابات می‌تواند فعال شود و در نتیجه، عواقبِ ناگواری به همراه خود داشته باشد. در انتخابات مجلس در سال 1398 در گچساران به قدری تشنج ایجاد شد که در نهایت به درگیری و کشته و زخمی شدنِ برخی از شهروندان انجامید. مدیریت چنین فضایی نیازمند تدابیرِ بسیاری است که اگر به درستی اندیشیده شوند، می‌توان به کنترل فضای شهری امید بست.
اما با این وجود در سال 1400 با وجود همزمانیِ سه انتخاباتِ شورای شهر، مجلس و ریاست جمهوری در گچساران، ما شاهد هیچ نوع درگیری نبودیم. پدیده‌ای که در تاریخِ انتخاباتیِ شهر گچساران بی‌سابقه است. چه اتفاقی افتاده است که بستر قومی در ترکیب با سه انتخاباتِ همزمان که دو مورد آن به شدت پتانسیلِ ایجاد درگیری را داشتند، باعث ایجادِ تشنج همچون دوره‌های قبل نشد؟
پاسخ سؤال را می‌توان در شیوه‌ی جدید مدیریتیِ حاکم بر دادستانیِ شهر گچساران جست. حجت‌الاسلام و المسلمین محمد صدرا ادیبان دادستان گچساران با نوعِ جدیدی از گفتمانِ مدیریتی که حاکم کرده است، تغییراتی را در فضای شهری به وجود آورده است که نمودِ آن را می‌توان در انتخاباتِ سالمِ 28 خرداد به وضوح مشاهده کرد. انتخاباتی که بدون درگیری و تشنج و با رضایتِ همگان به پایان رسید. مدیریت فضای شهری همچون گچساران، نیازمندِ دانش علمی، تجربه و تکیه به مردم است. پیاده‌سازیِ این سه اصل همراه با یکدیگر بود که توانست نوعی تغییر گفتمانی در مدیریتِ شهریِ شهر گچساران پدید آوَرَد. تصمیم‌گیریِ علمی و استفاده از دانشِ روز مدیریت همراه با اعتقاد به تنوعات و تفاوت‌های فردی و قومی باعث افزایش حفظ کرامت مردم شده است. در نتیجه‌ی چنین تغییراتی، ما شاهد افزایش تحملِ اجتماعی و در نتیجه کاهش تنش‌ها و درگیری‌ها بوده‌ایم. خصلت‌های شخصیِ ادیبان همچون اخلاق‌مداری، مسئولیت‌پذیری و ارتباطاتِ اجتماعیِ قوی، باعث اعتماد بیشتر مردم به دادستانیِ گچساران شده است. با حفظِ این سرمایه و استمرار چنین شیوه‌ی مدیریتی، می‌توان امیدوار بود که تحمل اجتماعی در شهر گچساران نهادینه شود. پدید آمدن سرمایه‌ی اجتماعیِ منتج از حضور ادیبان در دادستانی گچساران، می‌تواند نویدبخشِ آینده‌ای امیدبخش برای شهر باشد. مدیری که هم با حکومت و هم با مردم ارتباطاتِ فعال و شایسته‌ای دارد، از سرمایه‌های گرانبهایی است که حفظِ آن می‌تواند از روزنه‌های پیشرفتِ گچساران باشد.
 
نام شما

آدرس ايميل شما

قلی
این نظر شماست.
حجت الله
Iran, Islamic Republic of
کدوم انتخابات بدون درگیری
Iran, Islamic Republic of
راگیری داخل گچساران یا اترس یا با پول رای خریدنی بود .
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
بدور از هرگونه تعصبات و طایفه گرایی -بنظر من کثیف ترین و متقلب ترین انتخابات رقم خورد---بخدا اولین بار بود به چشم خودم دیدم اینجور انتخاباتی رو که حرف پول بود.. وایساده بودن سر رای دادن،نرخ تعیین میکردن
محمد
Iran, Islamic Republic of
از خصوصیات حجت اسلام ادیبان
شجاع "مقتدر"توانمد"مدیر"کاردان "مردم دار"مهربان با مردم "پاک و مخلص بی طرف انصافا از نزدیک در گچساران شاهد عملکرد ایشان بودم . تبریک به ریس کل دادگستری و مردم گچساران به جهت داشتن چنین نیروی خوبی .
حمیدگرامی
Iran, Islamic Republic of
انتخاباتی که اعضای شعب برا مردم تصمیم میگرفتن ورای میدادن مردم تصمیم گیر نبودن بعدش در هر شعبه برا بعضی کانیدیدها تبلیغ میکردن
ممو
Iran, Islamic Republic of
انتخابات چون تعدد کاندیدا بود کسی به کسی کار نداشت نا اینکه مدیریت ادیبان بود
بازار داغ گمانه‌زنی‌ها درباره کابینه

بازار داغ گمانه‌زنی‌ها درباره کابینه

به زودی دولت سیدابراهیم رییسی کلید پاستور را از حسن روحانی تحویل می‌گیرد و چندی بعد هم ...
سرنوشت نهاد اجماع‌ساز چه می‌شود؟

سرنوشت نهاد اجماع‌ساز چه می‌شود؟

تکلیف نهاد اجماع‌ساز اصلاح‌طلبان که برای انتخابات ریاست‌جمهوری 1400 تشکیل شده بود، وضعیتی ...
نگران تکرار تجربه ترامپ؛ تضمین می‌خواهد

نگران تکرار تجربه ترامپ؛ تضمین می‌خواهد

گزاره‌هایی که نشان می‌دهد در بازگشت به برجام سیاسی‌کاری صورت می‌گیرد و راستِ سیاسی عزمش ...
به نظر شما کدام دانشگاه سال 1402 در استان کهگیلویه و بویراحمد عملکردی بهتری داشته است؟
دانشگاه یاسوج
دانشگاه علوم پزشکی
دانشگاه آزاد اسلامی
دانشگاه پیام‌نور
دانشگاه علمی کاربردی
دانشگاه فنی و حرفه‌ای
هیچ کدام
1