تاریخ انتشار
دوشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۰۱:۱۳
کد مطلب : ۴۲۸۲۶۷
شهيندخت مولاوردي از حكم بدوي 2سال و 6 ماه حبس مي‌گويد

معاونان دادگاهی / مولاوردی: كل اين پرونده سياسي است

۰
معاونان دادگاهی / مولاوردی: كل اين پرونده سياسي است
کبنا ؛روز گذشته یکی از اعضای سابق هیئت دولت مجرم شناخته شد و معاون رئیس جمهور هم برای ادای توضیحات به دادسرا فراخوانده شد.
به گزارش کبنا، پس از پایان رسیدگی به اتهامات شهیندخت مولاوردی معاون سابق امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی تهران، وی مجرم شناخته شد. محکومیت بدوی مولاوردی صادر و به وی ابلاغ شد که شامل ۲ سال حبس تعزیری بابت در اختیار قرار دادن اطلاعات و اسناد طبقه بندی شده با پوشش مسئولین نظام و با هدف برهم زدن امنیت کشور و ۶ ماه حبس تعزیری به دلیل فعالیت تبلیغی علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است. گفتنی است مولاوردی پیش‌تر نیز در دادگاه کیفری ۲ تهران به اتهام تشویق به فساد و فحشا و ترغیب افراد به انحرافات جنسی مستوجب تعزیر، مجرم شناخته شده و محکومیت وی صادر شده بود.
مولاوردی معاون سابق امور زنان و خانواده دولت اول روحانی و دستیار در امور حقوق شهروندی در دولت دوازدهم است.
در همین رابطه و در پی انتشار اظهارات عیسی کلانتری معاون رئیس‌جمهور و رئیس‌سازمان حفاظت از محیط زیست در خصوص حضرت امام (ره) و ریشه‌های انقلاب اسلامی در مصاحبه با رسانه‌های مجازی، به گزارش برخی رسانه‌ها کلانتری به شعبه هفتم دادسرای کارکنان دولت احضار و در خصوص توهین به بنیانگذار انقلاب اسلامی تفهیم اتهام و با قرار تأمین آزاد شد. البته عیسی کلانتری رئیس سازمان محیط‎زیست در گفتگو با باشگاه خبرنگاران و در پاسخ به سؤالی درباره علت حضورش در دادسرای کارکنان دولت گفت: علت حضورم در دادسرا مربوط به تالاب انزلی بود و در این باره صحبت کردم.
وی درباره مطالب منتشره در خصوص احضارش به دادسرای کارکنان دولت به دلیل اظهارات توهین‌آمیزش به بنیانگذار انقلاب و همچنین آزادی‌اش با قرار تأمین سکوت کرد و در این باره صحبتی نکرد.
https://www.kebnanews.ir/images/docs/files/000428/nf00428267-2.jpg
كل اين پرونده سياسي است
اعتماد نوشت: بالاخره قاضي شعبه 15 دادگاه انقلاب اسلامي حكم پرونده رسيدگي به اتهامات يكي از معدود زنان عضو كابينه تدبير و اميد و البته مديران خوشنام دولت روحاني را صادر كرد و در اقدامي دور از انتظار، اين چهره شاخص اصلاح‌طلب در دولت اول روحاني را از قضا به‌ اتهام اقداماتي كه زمان حضورش در اين دولت در دستور كار خود قرار داده، به 2 و 6 ماه حبس تعزيري محكوم كرد تا شهيندخت مولاوردي كه حالا چند صباحي است با داغ شدن دوباره كليدواژه «رياست‌جمهوري زنان»، از جمله گزينه‌هاي جدي جناح چپ براي انتخابات 1400 است و باتوجه به اينكه جز سابقه سياست‌ورزي به عنوان يك كنشگر سياسي و مدني، 4 سال معاون رييس‌جمهوري در امور زنان و خانواده رياست‌جمهوري در دولت يازدهم و همچنين در قامت يك حقوقدان، چند صباحي تجربه دستياري رييس‌جمهوري در امور حقوق شهروندي را در دولت دوازدهم در كارنامه دارد، حالا اگرچه اين حكم، بدوي است و امكان تجديدنظر فراهم است اما در خطر بازداشت و حبس قرار گيرد.
آن‌طور كه ديروز فارس در اين رابطه گزارش داد، در پايان رسيدگي به اتهامات شهيندخت مولاوردي، او مجرم شناخته و محكوميت بدوي او صادر و به او ابلاغ شد. حكمي كه شامل ۲ سال حبس تعزيري است بابت «در اختيار قرار دادن اطلاعات و اسناد طبقه‌بندي شده با پوشش مسوولان نظام با هدف برهم زدن امنيت كشور از طريق انعقاد قرارداد با صندوق جمعيت سازمان ملل متحد» و ۶ ماه حبس تعزيري به ‌دليل فعاليت تبليغي عليه نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران.
مولاوردي كه پيش از اين وقتي نيمه مهرماه امسال به موجب اين دو اتهام محاكمه شد، در واكنش به پيگيري خبرنگار «اعتماد» براي دريافت جزييات بيشتر از دادگاه، تاكيد كرده بود كه ترجيح مي‌دهد روند پيگيري قضايي در فضايي آرام و غيررسانه‌اي دنبال شود. اتفاقي كه از قضا رخ داد تا مگر رسيدگي به اتهاماتي كه بعضا سياسي و سليقه‌اي به نظر مي‌رسيد، در فضايي غيرسياسي و دور از سلايق جناحي مورد رسيدگي قرار گيرد. فضاي حاكم بر روند رسيدگي به اين پرونده اگرچه دست‌كم از جانب مولاوردي و جريان سياسي نزديك به او مديريت و از هرگونه تنش رسانه‌اي در اين پرونده جلوگيري شد اما مي‌توان گفت كه اين تلاش‌ها در نهايت آن‌طور كه در حكم بدوي شعبه 15 دادگاه انقلاب نيز متبلور است، چندان نتيجه‌بخش نبوده است. هرچند آن‌طور كه در گفت‌وگوي كوتاه مولاوردي با خبرنگار «اعتماد» مي‌خوانيم، معاون پيشين رييس‌جمهوري وقت ايران، هنوز اميدوار است كه صدور حكم نهايي دست‌كم در دادگاه تجديدنظر آن‌طور كه انتظار مي‌رفت، انجام شده و يك مدير ارشد دولتي به ‌دليل انجام وظايف دولتي محكوم نشود.

شهيندخت مولاوردي اما ديروز در رابطه با روند اعلام حكم بدوي به «اعتماد» گفت كه اين حكم به‌طور حضوري و به وكيل او ابلاغ شده اما به هر حال راي بدوي است و به ‌موجب قانون او 20 روز فرصت دارد تا اعتراض خود را نسبت به اين حكم به اطلاع دادگاه برساند. اين كنشگر اصلاح‌طلب همچنين توضيح داد كه او و وكيل پرونده تمام تلاش خود را براي ارايه دفاعياتي دقيق و مستند و مستدل به ‌كار بسته و منتظر چنين حكمي نبودند. هرچند در ادامه با اشاره به نقش و جايگاه قاضي ‌صلواتي، به عنوان قاضي رسيدگي‌كننده و روند رسيدگي به اين پرونده در شعبه 15 دادگاه انقلاب، حال كه اين حكم به وكيلش ابلاغ شده، نمي‌تواند بگويد كه تعجب كرده است!
با اين همه اما آنچه به ‌واقع محل تعجب او و البته بسياري از ناظران بوده و زماني كه اتهام اوليه در اين رابطه مطرح شد نيز بسياري از نامتعارف و دور از انتظار بودن آن گفته و نوشتند، محتواي پرونده و علت و انگيزه طرح شكايت از شهيندخت مولاوردي است.
او در واكنش به پرسش خبرنگار «اعتماد» در اين رابطه مي‌گويد: «آنچه به عنوان اتهام مطرح شده، نه‌تنها حتي در حد يك تخلف اداري هم نيست، بلكه اقدامي است كه دقيقا در چارچوب برنامه كشوري انجام شده و كميته راهبري مربوط به اين اقدام نيز در وزارت امور خارجه فعال است.»
معاون رييس‌جمهوري در امور زنان و خانواده دولت يازدهم همچنين گفته است: «تمامي دستگاه‌هاي نظارتي هم در جلسات حاضر بوده و در جريان جزييات و روند امور قرار داشتند.» مولاوردي در پاسخ به پرسشي ديگر مبني بر اينكه باتوجه به زمان طرح اين اتهام‌ها در دوران مسووليتش در دولت يازدهم، آيا دولت روحاني اقدامي در اين راستا داشته است، گفت: «بله! معاونت حقوقي رياست‌جمهوري، نماينده حقوقي‌شان را به دادگاه فرستادند و ايشان نيز حضور داشتند و اتفاقا به‌طور جداگانه و مستقل، لايحه دفاعيه تدوين و تقديم دادگاه كردند اما ظاهرا هيچ‌كدام اثربخش نبوده است.»
مولاوردي البته همان‌طور كه پس از برگزاري جلسه محاكمه تا زمان صدور راي، به حفظ آرامش براي كمك به روند رسيدگي عادلانه به اين پرونده اصرار داشت، حالا پس از صدور حكم بدوي نيز تاكيد دارد كه بايد تا زمان اعلام حكم تجديدنظر تحمل كرد. با اين همه اما وقتي از او در اين رابطه مي‌پرسيم كه آيا مي‌توان از انگيزه‌هاي سياسي در اين پرونده چشم‌پوشي كرد، مي‌گويد: «كل اين پرونده سياسي است.»
نام شما

آدرس ايميل شما

معاونان دادگاهی / مولاوردی: كل اين پرونده سياسي است

معاونان دادگاهی / مولاوردی: كل اين پرونده سياسي است

روز گذشته یکی از اعضای سابق هیئت دولت مجرم شناخته شد و معاون رئیس جمهور هم برای ادای ...
بار تعطیلات بر دوش اقتصاد

بار تعطیلات بر دوش اقتصاد

با شروع ویروس کرونا مسائل متعددی گریبانگیر زندگی روزمره مردم شده، مشکلات اقتصادی و معیشتی ...
«بايا» نيامده پول می‌خواهد!

«بايا» نيامده پول می‌خواهد!

بايا، شبکه فروش کالا و خدمات است، ده‌ها نمونه ديگر آن در کشور درحال فعاليت هستند. اين ...
فایل های مرتبط
به نظر شما کدام دانشگاه سال 1402 در استان کهگیلویه و بویراحمد عملکردی بهتری داشته است؟
دانشگاه یاسوج
دانشگاه علوم پزشکی
دانشگاه آزاد اسلامی
دانشگاه پیام‌نور
دانشگاه علمی کاربردی
دانشگاه فنی و حرفه‌ای
هیچ کدام
1