سریال نویسی از دوران نماینده ای که به وزارت نفت رسید، تا نماینده ای که از نفت، منفعت مردم را خرید؛
بخش هشتم) / سریال ها را نوشتیم تا دردمندانه، این 4 سال را ضمیمه آن 16 سال بکنیم / هنوز هم نمی گذارد فرهنگ توسعه را یاد بگیریم، چرا؟
27 دی 1400 ساعت 10:22
در فاصله میان انتشار فصل هفتم و هشتم سریال نویسی، رسانه های مختلف و اقشار دانشگاهی و نخبگان استان به کرات، اعتراض خودشان را به نماینده محترم دولت و مسئولان کشوری از بی عدالتی و نخبه کشی حاج آقای موحد اعلام داشته اند. نگاه یک سویه و تک بُعدی نماینده کهگیلویه به افرادی که توان مدیریتی ضعیف و ناشایستی دارند، عملاً چالش های خدمات رسانی را خیلی زودتر از آنچه تصورش را داشتیم، برای دولتمردان صورت داده که اگر نماینده محترم دولت در استان هرچه زودتر این توطئه را مدیریت نکنند، ای بسا که بار سنگینی از اعتراضات و نگرانی های نخبگان و دانشگاهیان را به دنبال خواهند داشت.
«بخش هشتم» ادامه از قبل....
ادامه سریال نویسی از خدمات ارزشمند سردار مهندس هاشمی پور را به عمد، منتشر نکردیم تا مردم فهیم و دانای کهگیلویه بزرگ متوجه تمامیت خواهی جریان حاج آقای موحد بویژه در انتصابات قرار بگیرند که علیرغم توصیه های مقام معظم رهبری و ضرورت تبعیت از دستور ولی فقیه مبنی بر وظیفه شناسی نمایندگان و عدم دخالت در امور اجرایی کشور، آنچه همچنان ملکه ذهن نماینده کهگیلویه می باشد، فامیل گرایی و منطقه محوری است که سالهاست زمینه دوئیت، تفرقه و تضاد میان طایفه ای را ترویج داده و منفعت آن را جریان وابسته به حضرت ایشان برده اند.
بیشتر بخوانید:
بخش هفتم) هنوز هم نمیگذارد فرهنگ توسعه را یاد بگیریم، چرا؟ / خورشید تولید، تأسیس و راه اندازی در کهگیلویه بزرگ غروب نخواهد کرد
در فاصله میان انتشار فصل هفتم و هشتم سریال نویسی، رسانه های مختلف و اقشار دانشگاهی و نخبگان استان به کرات، اعتراض خودشان را به نماینده محترم دولت و مسئولان کشوری از بی عدالتی و نخبه کشی حاج آقای موحد اعلام داشته اند. نگاه یک سویه و تک بُعدی نماینده کهگیلویه به افرادی که توان مدیریتی ضعیف و ناشایستی دارند، عملاً چالش های خدمات رسانی را خیلی زودتر از آنچه تصورش را داشتیم، برای دولتمردان صورت داده که اگر نماینده محترم دولت در استان هرچه زودتر این توطئه را مدیریت نکنند، ای بسا که بار سنگینی از اعتراضات و نگرانی های نخبگان و دانشگاهیان را به دنبال خواهند داشت.
مطالعه سند بودجه سال 1401 دولت و بی تفاوتی نماینده کهگیلویه بزرگ نسبت به طرح های بزرگ سد آبریز2، توسعه باند اضطراری دهدشت، سیکل ترکیبی کهگیلویه و دهها طرح عمرانی در کنار بیکاری جوانان، افسردگی خانواده ها و بی برنامگی موجود در مدیریت شهری، بیانگر عدم توانمندی نماینده و جریان منفعت طلبانه ایشان است.
در فصل های گذشته، بخش هایی از خدمات 4 ساله سردار هاشمی پور را به استناد آمار و مشخصات فیزیکی طرح های صورت گرفته بیان کردیم که هرکدام، فصلی از محور های توسعه همه جانبه کهگیلویه بزرگ است. همچنین بیان کردیم که بخشی از این طرح ها، زمانی دست نماینده فعلی افتادند که می توانست نشانه های عدالت نگری و تواندمندی و شناخت ایشان را برای مردمی که دوران نمایندگی 16 ساله قبلی اش را به یاد نداشتند، آشکار سازد.
مصداق همه خواهی و ایده مستبدانه ایشان را آنجا باید دید که سیلی از منسوبان فکری و طایفه ای و منطقه ای خود را تنها به صرف اینکه حامی بودند یا از طایفه و قبیله او بودند را در پتروشیمی دهدشت منصوب کردند.
کینه توزی با مردم از این هم فراتر رفت و عملاً سد آبریز2 را که می توانست، در توسعه کشاورزی شهرستان کهگیلویه مهم باشد، علیرغم تلاش های سردار هاشمی در اخذ مجوز حقآبه این سد، در نمایشی مشمئزکننده، به نماینده دولت القاء می کند که امکان استفاده از بالادست این سد را نداریم. عبور تیرهای برق مسیر چنگلوا به سوق و دهدشت از وسط محور باند اضطراری کهگیلویه، بیانگر رفتارهای توسعه ستیزی است که این جریان، سالها است با مردم داشته اند. آیا افق نگاه های روزمرگی به کهگیلویه بزرگ به انتها نمی رسد؟ آیا تحصیلکردهای همراه نماینده نمی خواهند از این بن بست فکری و بی تفاوتی نسبت به مردم و جامعه خود رها شوند؟
اکنون به رویکرد دیگری از خدمات سردار هاشمی پور در حوزه ورزش و جوانان می پردازیم تا متوجه خیانت های صورت گرفته به این بخش از جامعه قرار بگیریم. مگر می شود که جوانان را بدون نیازهایشان رها کرد و به دنبال توسعه بود؟ مگر می شود توسعه را بدون توجه به جوانان و نیازهایشان در نظر گرفت؟ مگر می شود که جوانان و توسعه را از هم جدا دانست و با سطحی نگری و قوم محوری، عدالت را جستجو کرد؟ با تعمق در مسیر انقراض ورزش کهگیلویه در سه دهه قبل از نمایندگی سردار هاشمی پور، پویایی و نشاط جوانان را با عدالت محوری که تنها خاص سردار هاشمی پور بود، شاهد هستیم. در این چهار سال، نه تنها رویکرد عادلانه به توزیع امکانات در شهر و روستای منطقه صورت گرفت بلکه توجه به زیر ساخت ها و محوریت قرار گرفتن توسعه پایدار، از مهمترین تحولاتی بود که می توانست صورت بگیرد و مرد عمل و شعار گریز کهگیلویه بزرگ، سردار هاشمی پور به سرانجام رساند. و اما.....
ورزش و جوانان؛
1-قبل از آغاز دوره نمایندگی سردار هاشمی پور حتی یک چمن مصنوعی هم نبود. آلان 27 چمن مصنوعی در سطح شهرستانهای کهگیلویه بزرگ داریم. مجوز 18 مورد از این چمن های مصنوعی را با رایزنی های مستمر از وزارت نفت، اخذ و راه اندازی کردند. هم اکنون جوانان روستاهای درغک، چیر، دشت قاضی، فیلگاه ،شهرک ولیعصر بهمئی، گچ بلند، لیرتلخک، چنگلوا، ایدنک، کلایه، ، و دیگر روستا های کهگیلویه بزرگ از چمن مصنوعی استفاده می کنند.
2-چمن مصنوعی قلعه دختر، سوق، دشت آزادی، ضرغام آباد، آبرزگه لنده، چهار راه آل طیب، سرماهور و سرفاریاب با 75% پیشرفت در انتهای دوره نمایندگی سردار هاشمی پور، تحویل داده شد.
3-چمن مصنوعی روستا های دمدره، شوتاور و راک با بیش از 50% پیشرفت فیزیکی در انتهای دوره نمایندگی سردار هاشمی پور، تحویل داده شد.
4-چمن مصنوعی روستا های دم مهد، صنوگان، آدرکان، دره لبک و چهاب، پس از خذ مجوز، زمین مورد نظر را آماده، مناقصه آن برگزار و پیمانکار آن نیز تعیین گردید و در پایان دوره نمایندگی سردار هاشمی پور، به حاج آقای موحد جهت ادامه کار واگذار شد.
1-ساخت و تأمین اعتبار ورزشگاه قلعهرئیسی که در سال ۸۲ کلنگ زنی شد و با درایت و مدیریت حاج آقای بزرگواری، دارای پیشرفت فیزیکی زیر ۵۰ درصد بود، با پیگیری سردار هاشمی پور و جلب حمایت خیرین، لولهها و کابلهای برق ورزشگاه تأمین و همچنین مبلغ ۱۱ میلیارد ریال از وزارت ورزش برای چمن مصنوعی ورزشگاه قلعهرئیسی تأمین شد و در آستانه برگزاری مناقصه چمن، به حاج آقای موحد تحویل گردید.
2-توسعه و راه اندازی سالن ورزشی چند منظوره سرفاریاب
3-توسعه و راه اندازی سالن ورزشی سرآسیاب
4-توسعه و راه اندازی سالن ورزشی چند منظوره دیشموک
5-توسعه و بهره برداری سالن دوقلوی چند منظوره لیکک با اعتباری بالغ بر 000/000/000/45 ریال
6- حمایت مالی از تیم لیگ برتری هندبال فراز بام خائیز به مبلغ 000/000/290/1 ریال
7-حمایت مالی از تیم فوتبال تام کهگیلویه به مبلغ 000/000/600 ریال
8-حمایت مالی از تیم فوتسال مارون به مبلغ 000/000/50 ریال
9-حمایت مالی از سایر تیم های ورزشی کهگیلویه بزرگ جهت اعزام به مسابقات به مبلغ 000/000/000/5 ریال
10-تجلیل از مدالآوران و ورزشکاران مسابقات آسیایی و کشوری که در نوع خود بدعتی مبارک بود و برای جوانان و قهرمانان کهگیلویه بزرگ، مایه مباهات و عزت، که خادم خود را مُقَوِم پیشرفت های بعدی می دیدند.
11-تهیه پکیج های مختلف به هیئتهای ورزشی از طریق وزارت ورزش:
کد مطلب: 443598