تاریخ انتشار
چهارشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۰:۰۹
کد مطلب : ۴۲۳۵۰۷
یادداشت؛

پیچ هبوط / آیا جهان در آستانه فروپاشی است؟

حمداله مبشری
۰
مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های مخاطبین کبنانیوز است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. می توانید با ارسال یادداشت خود، این مطلب را تأیید یا نقد کنید.
پیچ هبوط / آیا جهان در آستانه فروپاشی است؟
کبنا ؛
جهان در مرحله ظهور پدیده‌های ناباورانه قرار دارد! سیاست راهبردی نطام ایران باید به اقتضای زمان آمادگی لازم  برای ورود به جهانی متمایز از گذشته را داشته باشد؛ فروپاشی جهان وتمدنها بدون جنگ قابل باور ودور از ذهن نیست! سیاستمداران حرفه‌ای از مدتها انتظار جهانی متفاوت از گذشته را دارند! وقطعا بخشی از جهان آمادگی آن ظهور متفاوت را ندارند! چرا که درک باور آن برایشان ناممکن است؛ مدیریت جهان نوظهور ناگزیر از تقسیمات منطقه‌ای و چند قطبی است!
و باید باور کنیم که ابتدای هزاره سوم میلادی وشروع  قرن پانزدهم -ه- ش -وارد جهانی دیگر می‌شویم، جهانی که جنگ افزار در اولویت اول ماندن یا رفتن نیست! جهان در مرحله عبور از شرایطی است که باور آن سخت است! رقابت برای ماندن یا رفتن! جنگ برای پیروزی (باهزینه های باورنکردنی) یا مرگ وفروپاشی. و... می‌باشد! جهان هزاره سوم در بستر فروپاشی بدون خونریزی (استفاده کمتر
جنگ افزار!) محتمل و دوراز ذهن  نیست. فراماسونهااز مدت‌ها مسیر تغییر جهان را پیش بینی کردند و با نفوذدرتمام لایه‌های انسانی، افکار عمومی را برای پذیرش آن تغییر آماده می‌کنند. مرگ سیاستمداران و رهبران زیادی در جهان پیش از گذر وحین  گذر اتفاق میافتند! مرگ آنها مقدمه‌ی تغییروانحطاط گسترده و باور نکردی است! جهان پس از گذر شرایط امروز را ندارد؛ مقدمه قطب بندی جهان پس از گذر از مدتها برنامه ریزی شد! چند قطبی جهان آینده فارغ از مذهب، نژاد، جغرافیا،... شکل می‌گیرد! متاسفانه درجهان چند قطبی هدف تعالی ملتها  نیست! جنگی تمام عیاری اتفاق میافتند که به احتمال نیمی از جمعیت جهان از بین خواهند رفت، یا در محرز خطر جدی نابودی هستند، و جنگی بدون بکار گیری جنگ افزار (استفاده کمتر از جنگ افزار) در دستور کاراست! تلاش خدایان تغییر جهان جدید بیشتر متکی به* حمله سایری، بیولوژیکزیست محیطی، تغییرجغرافیای طبیعی *ترویج فقررشد
اشرافیت فاصله طبقاتی و ... است! بنابر این می‌توان باور کرد وارد جهانی دیگر می‌شویم بدون انتظار وبدون آمادگی! نقش ایران وجهان اسلام در فروپاشی تمدنها آینده باید چگونه باشد؟ بایدقبول کردبا افکار سیاستمداران تکراری، نمی‌توان در پسا جهان گذر زنده ماند! شوربختانه باور دینی بخش اعظم جهان بشری درانتظارطهور انسانی کامل؛ می‌تواند امیدبخش ونقش آفرین باشد؛ چرا که جهان تشنه عدالت در مواج فروپاشی تمدن‌ها می‌تواند مقدمه پذیرش انسان کامل باشد، زیرا همواره در تهدیدهامیتوان فرصت‌ها رابه  بهترین‌ها تبدیل نمود؛ فلذا اندیشمندان، آزادگان، و منتظران در پهنه کره خاکی می‌توانند نقش آفرین فرایند پذیرش جهانی متفاوت از گذشته را کلیدبزنند؛ باید ذهنها و برآیندمعدل فکرها همسو را در جهان جستجو کرد تا با نقش مثبت از ناگزیری شرایط بدترینها به بهترینها برسیم؛ پذیرش مدیریت جهانی متکی به مذهب گروه، نژادی، جغرافیای خاص نیست! چرا که تغییر آنی وحر گونه است! به همین خاطر نمی‌توان با سیاستمداران تکراری و آنهای که در عصبیت جریانی گرفتار و فسیل شدند به استقبال جهان پس از گذر رفت و باید خرقه‌ی پوسیده را از تن به در آوردوانسانهای که معدل فکری آنها درساخت وپیاده سازی  تمدن جهانی هم سو هستند در سراسرکره خاکی گرد هم آیند و مسیر تاریخ را عوض کنند، دور از ذهن نیست که نقش آفرینی مردم ایران مهمترین عنصر این پیاده سازی باشد. می‌طلبد حلقه مفقوده را پیدا کرد و وهمراه با آزادگان جهان ازمحاط انحصار وجمود فکری خارج شدونگذاریم مسیر  تغییر جهان پس از گذر با رهبری فراماسونهای هودج نشین رقم بخورد! بدانیم با سیاست شخصیتهای تکراری امکان پیروزی در جهان پس از گذر ممکن نیست! پس می‌توان هر ناممکنی را ممکن نمود، اما به شرط تفکر جهانی به سوی ظهور انسانی کامل و جهانی متفاوت از وضعیت امروز؛ هر انسانی حق دارد از وقوع فروپاشی تمدنهاو دگر گونی دهشت ناک آن بترسد زیرا جایگاه انسانیت در آن روز عظیم غیر قابل پپش بینی است! در نتیجه حاکمان این سرزمین وهمه آزادگان جهان مسوولیت دارند بارصد رخدادها نگذارند جهان سهم موج سوارنی شود  تامانند گذشته ناموس خدا را به یغما برند.
امیدواریم قبل از فروپاشی جهان؛ افکار همسو با داشتن برنامه‌های در تراز اداره جهان به استقبال تغییر جهانی جدید وظهور انسان کامل بشتابند. ضرورت نقد وتحلیل این نگارش حق مخاطبین عزیز است اما نباید آنرا به مثابه هاله نور دکتر روحانی و دکتر احمدی نژاد تصور کرد! بدانیم که فرار از حقایق تغییر جهان پیش رو ممکن نیست!

..........................................................................
حمداله مبشری
مدیرکل اسبق سیایسی استانداری کهگیلویه و بویراحمد
نام شما

آدرس ايميل شما

مصایب اعتمادزدایی میان دولت و مردم ( به قلم؛ محسن خرامین )

مصایب اعتمادزدایی میان دولت و مردم ( به قلم؛ محسن خرامین )

«اعتماد» از عناصر لازم‌ و ابتدایی حکومت‌داری است که حکومت‌ها باید در خلق و حفظ آن گام ...
اگر بایدن پیروز شود...

اگر بایدن پیروز شود...

بايدن با مطرح کردن بحث موشک‌ها، قصد توافق دارد و قطعا ايران هم خطوط قرمزي براي مذاکره ...
اصلاح‌طلبان در سه راهی انتخاب

اصلاح‌طلبان در سه راهی انتخاب

حزب ندای ایرانیان هم یک طیف نواصلاح‌طلب محسوب می‌شود خواهان حضور در رقابت‌های انتخاباتی ...
به نظر شما کدام دانشگاه سال 1402 در استان کهگیلویه و بویراحمد عملکردی بهتری داشته است؟
دانشگاه یاسوج
دانشگاه علوم پزشکی
دانشگاه آزاد اسلامی
دانشگاه پیام‌نور
دانشگاه علمی کاربردی
دانشگاه فنی و حرفه‌ای
هیچ کدام
1